reklama
a u nas dzisiaj pogoda do bani pada deszcz ze śniegiem wieje do niczego 
miałam dzisiaj mieć wolne od odbierania adacha ze szkoły bo miał iść po lekcjach do kolegi a potem mieli go odwieź ale nic z tego mama kolegi dzwoniła że ten chory i do szkoły nie poszedł więc muszę na ten wygwizdów julke i antka wycignąć niestety

ja wieczorkiem ostatnio nie mam jak z wami posiedzieć bo coś mi się z kompem dzieje i moje kochanie go ulepsza ale muszę wszystkie zdjęcia na płyty pozgrywać bo muszę formatować laptopa i nowego x peka wgrać więc wszystko się skasuje a zdjęć to mi szkoda bo są śliczne

ja adama urodziłam w 38 tygodniu julie w 35 a antoche w 41

a ciąża z antkiem była od początku zagrożona więc to był szok od 28 tygodnia miałam rozwarcie na 3 cm za późno na szew czy krążek za wcześnie na poród a jakoś małego przenosiłam

miałam dzisiaj mieć wolne od odbierania adacha ze szkoły bo miał iść po lekcjach do kolegi a potem mieli go odwieź ale nic z tego mama kolegi dzwoniła że ten chory i do szkoły nie poszedł więc muszę na ten wygwizdów julke i antka wycignąć niestety

ja wieczorkiem ostatnio nie mam jak z wami posiedzieć bo coś mi się z kompem dzieje i moje kochanie go ulepsza ale muszę wszystkie zdjęcia na płyty pozgrywać bo muszę formatować laptopa i nowego x peka wgrać więc wszystko się skasuje a zdjęć to mi szkoda bo są śliczne

ja adama urodziłam w 38 tygodniu julie w 35 a antoche w 41

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam:-)
U mnie tez pogoda nie najlepsza, a muszę na zakupki skoczyć bo jutro mam gości od rana
Z gości się cieszę tylko nie chce mi się na zakupy lecieć
Pewnie chciała, żeby jej coś kupić ;-)
U mnie tez pogoda nie najlepsza, a muszę na zakupki skoczyć bo jutro mam gości od rana

No u mnie było 2 tyg wcześniej.Moja myszka nie chciała już w brzuchu siedzieć.Byliśmy akurat na zakupach w Auchan no i mi wody odeszły i się zaczęło........![]()
Pewnie chciała, żeby jej coś kupić ;-)
...
Co do ciazy i porodu to ja przenosilam Laure 4 dni.Ciaze mialam zagrozona w 24tc skracala mi sie macica a w finale urodzilam po terminieW nocy dostalam skurczow co 3 minuty byla 2 Mojego obudzilam i pojechalismy o 3:30 do szpitala o 11:10 urodzilam Laure 4020g 55cm:-):-):-)
Ja tez miałam ciąże , zagrożoną, wprawdzie rozwarcia nie było, a szyjka nie chciała się skracać nawet przy porodzie, ale 2 razy wylądowałam ze skurczami na patologiiHelenę przenosiłam ponad 2 tyg. W szpitalu podłączyli mi oxy i wody mi odeszły i już nie było wyjścia :-) Hela 3150 i 51cm
Zbawiłam się wczoraj w fryzjeraSkróciłam niuni włoski z tyłu, tak, że szyjkę widać, ale słodko wygląda
Szkoda, że sobie nie umiem tak obciąć
![]()
Mama Helenki
i Aniki :D
Cos spierniczyłam jeden cytat 
orencowa witaj:-)

orencowa witaj:-)
Witam:-)
Myslalam ze chociaz raz bede pierwsza a tu

ORENCOWA:-)Witaj

Ja tez bym musiala moim dziewczynkom troszke podciac juz wloski

Mialam jechec dzisiaj do siostry Patyczak ale chyba nie pojade bo jest taka wstretna pogoda ze raczej nie wyjde z domku
Myslalam ze chociaz raz bede pierwsza a tu

ORENCOWA:-)Witaj

Ja tez bym musiala moim dziewczynkom troszke podciac juz wloski

Mialam jechec dzisiaj do siostry Patyczak ale chyba nie pojade bo jest taka wstretna pogoda ze raczej nie wyjde z domku

orencowa witaj :-)
My mieliśmy nieprzespaną noc:-(, Oliwka nie spała od 4.00 w nocy do 6.30. potem przysnęła i spałą o 9.00. pogoda okropna,deszcz na przemian ze śniegiem i wiatr okropnie.Raczej dziś podarujemy sobie spacerek.
Ja jeszcze w piżamce ale juz mykam sie ogarnąć.
My mieliśmy nieprzespaną noc:-(, Oliwka nie spała od 4.00 w nocy do 6.30. potem przysnęła i spałą o 9.00. pogoda okropna,deszcz na przemian ze śniegiem i wiatr okropnie.Raczej dziś podarujemy sobie spacerek.
Ja jeszcze w piżamce ale juz mykam sie ogarnąć.
papi5
Mama sierpniowa`07
Cześć.Chciałam tylko napisać że bardzo się cieszę,bo mój synek Pawełek kończy dzisiaj 1,5 roczku 

Mój mąż dzisiaj nie poszedł do pracy i jesteśmy wszyscy razem w domku.

Po południu przychodzą goście ( w tym jego kuzynek Kuba 3 miesiące starszy od Pawełka)-będzie wesoło
:-)
p.s.ale tak naprawdę to chciałabym żęby był zawsze taki mały i słodki.

Mój mąż dzisiaj nie poszedł do pracy i jesteśmy wszyscy razem w domku.

Po południu przychodzą goście ( w tym jego kuzynek Kuba 3 miesiące starszy od Pawełka)-będzie wesoło

p.s.ale tak naprawdę to chciałabym żęby był zawsze taki mały i słodki.

B
Beata1988
Gość
Witam wszystkie mamy!!!
Ja od wczoraj nie moge pozbyc sie gosci z domu, co chwile ktos wchodzi i wychodzi... A jeszcze moj maly brzdac nie daje mi odpoczac ostatnio.
Malo spi w dzien i nie mam jak czego zrobic. Teraz na szczescie zdrzemnal sie godzinke to ja w te pedy i normalnie
zdarzylam zrobic obiad i posprzatac.
Pogoda u nnie tez nie za ciekawa, a chcialam isc na miasto sie przejsc. No trudno miejmy nadzieje ze szybko wiosna przyjdzie

A co do ciazy, to ja urodzilam 31 sierpnia, tylko dwa dni przed terminem. I akurat moj facet zalapal sie na porod. Dzien przed mial przysiege w wojsku
i oczywiscie ja musialam na niej byc ;-);-);-) szwagier sie smial ze tak mnie wytelepal jak jechalismy i dlatego urodzilam. W ciazy wszystko robilam, nie moglam lezec
chociaz dwa miesiace przed mialam juz lekkie rozwarcie (2cm) i mi pani doktor kazala lezec. A ja oczywiscie na zlosc i pojechalam do Walbrzycha do rodziny Radka, a co bede
w domu lezec i patrzec na sufit ;-);-)

Ja od wczoraj nie moge pozbyc sie gosci z domu, co chwile ktos wchodzi i wychodzi... A jeszcze moj maly brzdac nie daje mi odpoczac ostatnio.
Malo spi w dzien i nie mam jak czego zrobic. Teraz na szczescie zdrzemnal sie godzinke to ja w te pedy i normalnie
zdarzylam zrobic obiad i posprzatac.
Pogoda u nnie tez nie za ciekawa, a chcialam isc na miasto sie przejsc. No trudno miejmy nadzieje ze szybko wiosna przyjdzie

A co do ciazy, to ja urodzilam 31 sierpnia, tylko dwa dni przed terminem. I akurat moj facet zalapal sie na porod. Dzien przed mial przysiege w wojsku
i oczywiscie ja musialam na niej byc ;-);-);-) szwagier sie smial ze tak mnie wytelepal jak jechalismy i dlatego urodzilam. W ciazy wszystko robilam, nie moglam lezec
chociaz dwa miesiace przed mialam juz lekkie rozwarcie (2cm) i mi pani doktor kazala lezec. A ja oczywiscie na zlosc i pojechalam do Walbrzycha do rodziny Radka, a co bede
w domu lezec i patrzec na sufit ;-);-)

reklama
Podziel się: