reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć kobietki:-D
Witam nowe mamusie, rozgoście się;-) cześć myszunia my się już znamy prawda?:-)
Dzisiaj w trakcie szkolenia przejrzałam Wasze galerie na nk, kurcze wpadnę przez Was w kompleksy, takie laseczki jesteście a ja drugi dzień na diecie:baffled: i jeszcze piszecie o jedzeniu:crazy::-)
Któraś z Was pytała ile kosztuje Linea, ja kupiłam za 19,90

witam wieczorkiem:-)
witam nowe mamusie:-D
to tak w skrócie co zapamiętałam z tego co napisałyście...... ja też antka rodziłam z P i było wspaniale dużo mi pomógł wspierał a na koniec się popłakał i powiedział że dzięki temu że był ze mną ma pełen szacunek do kobiet które urodziły dziecko gdyby ktoś mu to opowiadał to by nie uwieżył jaki to ból i wysiłek no i zbliżyło to nas do siebie bardzo bardzo:tak:
agnes buty są śliczne sama bym chętnie takie julce kupiła:tak:
a ja na alegro to tylko wózek antkowi kupiłam owszem zaglądam ale jkoś nie wiem czemu chyba boje się kupować:szok::rofl2:
u mnie wszystkie dzieci już śpią:-D:-)

jestem i ja

ale naprodukowalyscie siadalam czytam i konac nie bylo widac :)
My bylysmy na spacerku tylko 30minut bo strasznie wialo chlode brrr
Lali juz spi Tatus wykapal wypila mleko, umyla zabki a mama polozyla do lozeczka:)

Co do butow to ja wlasnie kupilam Lali z Elephant fajne fioletowe butki :) Kozakow jej nie zakladam bo ma potem spocone nozki ciepla babka z niej po tatusiu:rofl2:

Allegro rowniez lubie :) raczej kupuje niz sprzedaje:rofl2:

Ja siedze i wcinam orzeszki ziemne bo za szybko zjadlam kolacje hehe a teraz glodna jestem :)

hmmm no i nie pamietam co jeszcze mialo byc:baffled:

aha no i witam nowe mamusie!!!

dobra dziewczyny już nic nie mówcie o jedzeniu proszę :-( głodna jestem a juz zjeść nic nie mogę bo moja dieta pójdzie na marne

reklama
Do góry