reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra kochane ja juz uciekam;-)
Na tvn style jest jeden z moich ulubionych programow:tak::tak::tak:
Wiec ogladne i ide spac
Dobranoc:-)

reklama
No planujemy dziecią zrobić pokój dziecinny no i pomału będziemy Martynke oduczać spania ze mną no a Kamilka jak przestanie jeść cyca to będą razem sobie spać w pokoju.Narazie może tylko Martyni kupimy fotel rozkładany i położymy go w naszym pokoju żeby sie uczyła spać sama no na jak już będzie pokojik gotowy to będzie spała w nim zobaczymy.Ale powiem wam że ja czuje sie pewniej jak oni spią razem ze mną.Pamiętam ze raz Martynka spała sama w pokoju ale tylko pare godzin bo ja ciągle o niej myślałam i wkońcu M mówi żeby iść do niej spać a nie myślec co ona tam robi:-D:-D:-D:-Dchyba jestem nad opiekuńcza

my wszyscy śpimy tylko na jaśkach i to takich cieniutkich dzieciaki tzn julka i adam maja poduszki ale tylko dlatego że tata kupił i m pościel z autami i księżniczkami i bardzo chcieli rzebym im ubrała ale jak wstaje do nich rano to najpierw potykm sie o poduszki na podłodze:rofl2: a oni i tak spią na płasko antoś ma w łózeczku taką malutką płaską poduszeczke ale tylko po to co by miał do czego policzek prytulić bo lubi ale ona jest cieniutka a my z P poduszek nie lubimy i nawet takowych nie mamy tylko jaśki i tak jak mamy pościel to poszewki na poduszki leżą nowiutkie w szafie:rofl2:

No planujemy dziecią zrobić pokój dziecinny no i pomału będziemy Martynke oduczać spania ze mną no a Kamilka jak przestanie jeść cyca to będą razem sobie spać w pokoju.Narazie może tylko Martyni kupimy fotel rozkładany i położymy go w naszym pokoju żeby sie uczyła spać sama no na jak już będzie pokojik gotowy to będzie spała w nim zobaczymy.Ale powiem wam że ja czuje sie pewniej jak oni spią razem ze mną.Pamiętam ze raz Martynka spała sama w pokoju ale tylko pare godzin bo ja ciągle o niej myślałam i wkońcu M mówi żeby iść do niej spać a nie myślec co ona tam robi:-D:-D:-D:-Dchyba jestem nad opiekuńcza
ja z adasiem spałam prawie 5 lat dokąd nie miałam w ciąży z jula dużego brzucha i mi przeszkadzał i odzwyczaić go było mi ciężko nie obyło się bez laczu usypiania itp dltego julie od początku odkładałam do łóżeczka nawet jak była na cycu:tak::tak: a antek na samym początku jak miał ciężkie noce to może 2-3 razy spał z nami ale oboje z P wstawalismy nie wyspani a ja pomna doświdczeń z adamem pilnowałam tego by spał w swoim łózeczku:tak::tak: łóżeczko narazie stoi u nas w pokoju ale planujemy latem przenieś go do dzieci :tak::tak:

dobra dziewczynki ja też mykam do łazienki potem ferwex rutinacea i do łóżeczka się pocić mój P już chrapie od dobrej godzinki :szok::szok::szok::szok:
do jutra :-D

ja z adasiem spałam prawie 5 lat dokąd nie miałam w ciąży z jula dużego brzucha i mi przeszkadzał i odzwyczaić go było mi ciężko nie obyło się bez laczu usypiania itp dltego julie od początku odkładałam do łóżeczka nawet jak była na cycu:tak::tak: a antek na samym początku jak miał ciężkie noce to może 2-3 razy spał z nami ale oboje z P wstawalismy nie wyspani a ja pomna doświdczeń z adamem pilnowałam tego by spał w swoim łózeczku:tak::tak: łóżeczko narazie stoi u nas w pokoju ale planujemy latem przenieś go do dzieci :tak::tak:

No to martynka sie przebudzi w nocy i mówi mi mamo przytul mnie przytuli sie i idzie dalej spać.Tylko że ja jak oduczałam ją od piersi to pozwalałam jej przytulać sie do cycusia i tak zasypiała.A teraz przychodzi i też chce sie przytulić do cycusia ale mówie jej że może sie przytulić do mamusi ale nie do cycusia

reklama
Do góry