reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny melduje sie z rana i widze że jestm pierwsza:szok:a wiecie co wczoraj pierwszy raz posmarowałam tą mascią blizne po Cesarce a teraz jak smarowałam patrze a blizny nie widać nie wiem czy to możliwe że tak szybko bo tak to smarowałam tylko te rozstępy smarowałam normalnie jestem w szoku.A tak poza tym noc dobrze nam mineła ale ja wstałam nie wyspana może dlatego że dzieci zrobiły pobutke o 06:00:szok:ale Kamilek jeszcze zasną więdz troche jeszcze pospałam a Martynka na bajki poszła jak zwykle:angry:po sniadanku jestesmy i ja zabieram sie do prasowania i sprzątania a pogoda w miare dobra słoneczko zaczyna świecić a wradiu mówią że dzisiaj dzień tesciowej:tak::tak:

A czy ta maść dziła dobrze na rozstępy?? Bo mi po ciąży zostały straszne na brzuchu:-(

reklama
właśnie KAŻCIE jak kazalismy to dostał takiej histeri az zwymiotował :szok:
A wy sie nad nim zlitowaliście ustąpiliście ,pogłaskaliście po głowie żeby się uspokoił,przecież to histeria zwykła !!,krzywda mu się nie działa, w ten sposób koło się zamyka,a on zawsze wyegzekwuje od was co chce,,,sami sobie nie dacie rady poszukajcie pomocy u specjalisty ,będę trzymała kciuki....:happy:

Witam w ten piękny poranek:-)
U lekarza okazało się, że Daniel pięknie przybrał na wadze urodzeniowa-3160, a obecnie 4220:tak: i bardzo wzrosło jego zapotrzebowanie na pokarm z którym u mnie kiepsko, więc w razie potrzeby mam dokarmiac butlą.
Martwi mnie tylko to, że po tym jak dostanie butle (wczoraj raz) to brak jest kupek:confused:
w nocy nic nie było i teraz też jeszcze nic, a przed podaniem butli kupka co chwile.
Spotkałyście się z czymś takim?
A teraz musze troche nadrobić i przeczytać co wczoraj się u Was działo:-)

Nie wie co ci powiedziec no ja swoją córke karmiłam butelką 1,5 miesiąca ale swoim pokarmem bo nie chciała sie chwycic piersi ale po 1,5 miesiąca sie chwyciła i jadła do 2 lat ale kupki robiła normalnie a jak była troche starsza to czasem dwa dni nie zrobiła nic.A synek ma 7 miesięcy i i tylko raz zrobi na dzień i ni zawsze codzienie.A to duży chłopak.:tak:

Witajcie czwartkowo.

hi hi,skąd znasz mojego męża???!!!:-)
Przecież oni są tak do siebie podobni (chodzi mi o naszych facetów), że aż przewidywalni;-).
Wczoraj mój M został przez pół dnia sam z naszą gromadką i chyba dostał roztroju nerwowego, bo stwierdził, że on na moim miejscu zwariowałby dawno...:tak::szok:.

Taki zazdrosnik z Niego:confused::-D
Moj to tylko na mnie zerkal jak rozbierał sie ten Ukrainiec i jak tanczyl ten od kontenerow;-):-D
Był słodki ,przystojny i tak zbudowany....:baffled: A ten id kontenerów to fajny ,równy chłopak,tych kilku oryginałów cierpiących na brak samokrytycyzmu.....jeszze pytanie:to co, nie dostałem się ...mnie to aż oczy czaami łzawią ze wstydu za ich głupotę....:-)ten co tak skakał i miała tiki ,:tak:Kingi nie zauważył ,to ma ADHD jak na mój gust.....:tak:..Ja własnie znowu zostałam sama .ale tym razem do sobotniego popołudnia....będę was częściej nawiedzać....:nerd:

witam moje kochane :-D
wczoraj troche zalatany dzien mialam byla swietna pogoda wiec od rana jedzilismy i zwiedzalismy a ja zapomnialam aparatu
potem na 17 pojechalismy na basen bo znajoma miala karnety i sobie poplywalysmy (zdjecia sa na nk) :tak:
a dzis tez sloneczko pieknie swieci i znow na basen na 18 ale vchyba juz bez malego ... :sorry2:

witam moje kochane :-D
wczoraj troche zalatany dzien mialam byla swietna pogoda wiec od rana jedzilismy i zwiedzalismy a ja zapomnialam aparatu
potem na 17 pojechalismy na basen bo znajoma miala karnety i sobie poplywalysmy (zdjecia sa na nk) :tak:
a dzis tez sloneczko pieknie swieci i znow na basen na 18 ale vchyba juz bez malego ... :sorry2:
Wiem, widziałam ,Patrysia ,ale z Ciebie laseczka....:-)

reklama
Do góry