reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-D:-D Laura to kredki lubila jesc ale jakos jej przeszlo, nozyczek jej nie daje:no:

Oliwka też zajadała sie kredkami a nozyczki tez muszę jej kupić

Ugotowalam Laurze zupke a sama zjem Donera czy jak kto woli Kebaba:-p
Za oknem wciaz pada wiec lipa ze spacerku nici:wściekła/y:

ja też chcę kebaba :tak::tak: Anka narobiłas mi ochoty :-)

Własnie idzie ten gosciu od pradu:crazy:a mial byc do 13:szok::wściekła/y:

Nie ma to jak punktualność :-D:-D:-D

Bbngnjhyyy iokjjop,
a tego posta naklikał antoś:-):-):-):-):-):-)

Tez chłopak chce z nami poklikać , anie tylko mama :-D

A moje dzieciaki biegaja rozebrane i krzycza:tak:A to moja wina bo ja ich tak rozdziczylam bo ich gilgałam i goniłam:szok::-D
Jestem zmeczona i zdyszana.Chyba sobie strzele piwko wieczorem;-)

Moja Oliwka tez biega jak szalona,dziwie sie ze jeszcze nie chce spać.Coś czuję ze też pójdzie dzis późno spać.Biega w samym pampersie i bodach.Z gołymi nózkami najlepiej.

LEIDIS PODOBAŁ MI SIE BARDZO A TESTOSTERON TK SOBIE ALE MOZE I JA ZACZNĘ OGLĄDĆ:confused:

Leidis - swietny film oglądałam go chyba z 5 razy już.Rewelacyjny, strasznie mi sie podobał :tak::tak::tak::tak:

A dziś zaniedbałąm BB , a to z takiego powodu że M miał dziś wolne w pracy i zrobilismy sobie takie dzień rodzinny.Bardzo fajnie dzis było.

A jutro mam luzik na cały dzień, ale sie cieszę :-):-):-):-):-)
M w pracy a Oliwkę zabiera babcia na calutki dzionek :tak::tak::tak::tak::tak:
Ale sobie odpocznę,jedynie prasowanie mnie czeka :-p ale psychicznie odpoczne od tego wszystkiego.

reklama
PISAŁAM POSTA I MI ZNIKNOŁ:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
AGNES ZAZDROSZCZE CI TEGO LUZU JUTRZEJSZEGO:tak::tak::tak::tak:
MADZIULANATASZA TO SIE DARUŚ ROZBRYKAŁ ALE MAMUSIA JEGO ZAŁATWI TO TAK ZE PEWNIE MATI ZACZYNAŁ A DARUŚ TAKI BIEDNY I NADAL NIE UMIE SIE W POLSKIM REALIŹMIE ODNALEŹ:wściekła/y::wściekła/y:
MY ZARAZ KOMPIEMY ANTOCHE POŁOŻE FERAJNE SPAC I ODETCHNĘ Z ULGĄ A MOJE KOCHANIE MA ZAKUSY NA KOMPA WIDZE :crazy::crazy:
A PIWKO TO JA TEŻ CHETNIE ALE WINKO CZERWONE WYTRAWNE JESZCZE BARDZIEJ:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

malinka1 oj bardzo się ciesze z tego jutrzejszego luzu :-):-):-):-):-):-) nie bede musiała wszystkiego robić w pospiechu, tylko powolutku :tak::tak::tak::tak:ale mam dobry humorek

reklama
Do góry