reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A masz:confused:Nie wiemy o czyms:-D:-D:-D
Nie narazie nie mam:-D:tak:
Wiktoria Twój M wraca już niedługo, możecie spełnić zachciankę córeczki :rofl2:;-)

My tak zrobiliśmy drugie:rofl2: Wprawdzie M nie było tylko 2 tyg, ale i tak się za nim stęskniłam :-D

Nie narazie zawczesnie mamy jeszcze czas na 3 dziecko ale może za 3-4 latka będzie dzidzius ja chciałam zawsze mieć liczną rodzinke tylko żeby zdrowie i pieniądze były to jak najbardziej

reklama
wiktoria mów co to jest ten grysik i gdzie go mozna kupić???? ja nigdy nie jadłam i do niczego nie uzywałam.Nie wiem nawet jak to wygląda :-D:-D:-D:-D:-D

madziulanatasza Wielki uśmiech dla Ciebie :tak::tak::-D:-D:-):-):-):-):-):-):-)

Powiedzcie mi kobitki, kiedy dzieciaczkom rosną piątki ?? Zęby w sensie :rofl2: Moja mała ciągle ostatnio pcha rękę do buzi i to strasznie głęboko wsadza :confused:

Ach dziękuję Mamo Helenki ,Tobie życzę żeby ci wątroba dała spokój i żebyś mogła spełniać swe zachcianki smakowe na zdrowie dzidzi!:-)

a skąd jej to przyszło do głowy? :-) a może ....... wiktoria przyznaj się :-D

Nie wiem ale dzisiaj miała zły dzień a pozatym oglądała Czrodziejki i tam był mały dzidziuś no i strasznie płakała no bo ona też chce mieć takiego dzidziusia no a jak byłam w ciąży z Kamilkiem no to jej mówiłam że braciszek jest w mojim brzuszku a Martynia ma bardzo dobrą pamięć czasem ja czegoś nie pamiętam a ona pamięta:tak::szok:

reklama
Do góry