reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
,kkj7jhjjnyn nyt y er n hgkkkooxldddhtya B z
a to życzenia od antosia dla was kobietki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Buziaczki dla Antosia
A z ta tropjka to hoho nie widac u mnie takich planow

wiktoria12
Mama i żona :)
Wszystkiego naj naj naj naj lepszedo z okazji naszego dzionka.
Ja dopiero teraz bo rano nie miałam czasu :-(Na 09:30 byłam w kościele ale na drodze taka chlapa że idąc do kościoła miałam już mokre bute a do tego mi obrafały stopy tych bytów juz ich nie założe musze sobie już jakieś na wiosne kupić
A u nas nocka marna taka nie wyspana byłam dzieci wstały już o 06:00.Dobra ide czytać co tam napisałyście papa
Ja dopiero teraz bo rano nie miałam czasu :-(Na 09:30 byłam w kościele ale na drodze taka chlapa że idąc do kościoła miałam już mokre bute a do tego mi obrafały stopy tych bytów juz ich nie założe musze sobie już jakieś na wiosne kupić

Własnie wstały moje MyszkiKlaudia jest jaks marudna
Oby to nie byl poczatek chorobska ktore mogla podłapac ode mnie
![]()
oj dowikla oby nie

a my po obiadku kończyliśmy dzisiaj słynne kotleciki wiktorowe dzisiaj były jeszcze lepsze jak wczoraj

wiktoria12
U nas też biało a na drodze chlapakurcze biało sie zrobiło...
a miałam jzu nadzieje ze bedzie wiosna![]()

Coś o tym wiem czasem też tu sama jestemgłupio tak pisac samej ze soba wiec ide spac.pa

Chętnie bym zjadła szarlotke ale narobiłaś smaka.Zapraszam na szarlotkę z okazji Dnia Kobiet.

A dlaczego takie ciemne nie chcesz troche jasniejszego.Widziałam że dziewczyny jakies znalazły mnie sie podobają propozycie Anki.Powiedzcie Mi który wózek podoba Wam się bardziej :
ŚLICZNA SPACERÓWA LASKA ESPRIT HAUCK Z OKRYCIEM (569851010) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek spacerowy London Winter marki CHICCO (572506352) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mogę się zdecydować,obydwa mi się bardzo podobają
Może Wy pomożecie w wyborze :-):-):-)

Agnes dla Ciebie a raczej dla Oliwki
Super lekki wozek bo Oliwka teraz bedzie coraz ciezsza a uwierz mi im lzejszy wozek tym lepij
Lekki Wozek 4kg - SLAPI - SMARTI - VIVI - GRATISY (565217800) - Aukcje internetowe Allegro
Podobny ma moja kolezanka
WÓZEK PARASOLKA CANDY ESPRIT FASHION GIRL !!! (571038099) - Aukcje internetowe Allegro
Ten ciekawy
+ okrycie zim. PAŁĄK HAUCK TRAXX CANDY PLUS PINK (569822726) - Aukcje internetowe Allegro
bb* MAGIC 3 * wózek ESPIRO * BABY DESIGN +okrycie (573406854) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem ile chcesz przeznaczyc na wozek Ja mam taki wozek i jestem z niego strasznie zadowolona
Maclaren Techno XLR Coffe Brown - Powder Pink
Jak już pisałam Agnes bardzo mi sie podobają te wózki gdyby nie to że mam dwa to bym sobie kupiła CANDY bardzo fajny
Butki super ja też musze Martynce kupić adidaski bo nie ma :-(luna pisąŁAS WCZORAJ O SPORTOWYCH BUSIKACH DLA MAŁEJ.TO ZOBACZ TO:-)
HIT 2009!SUPER ADIDASKI DLA DZIECI-ROZ:21 OD SS (567484762) - Aukcje internetowe Allegro
To miałaś dobrze bo Ci przynajmniej ciepło byłoWitam:-)
A mysłalam ze bede pierwsza
Ja dzis mega niewyspana dosyc ze młode obudziły sie w nocy i musiłam Je wziasc do wyrka to jeszcze wstały mi przed 9
Teraz dzieci z tatusiem robia sniadanko wiec mam chwile ciszy

Nic straconego jeszcze nie jest zapóźno.jak bym miała dziewczynkę to taki wózio bym chciała śliczny kolorek jaśniutki kółka fajne podoba mi sie![]()

A co dobrego gotujesz.My mieliśmy rosołek i mięsko zapiekane z pieczarkami i serem taka niby zapiekanka pyszne to byłoPędzę gotować obiadek. Do następnego spotkania:-)

Dziekuje Antoś kochany jesteś,kkj7jhjjnyn nyt y er n hgkkkooxldddhtya B z
a to życzenia od antosia dla was kobietki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A tak pozatym to ja sobie siedze pije kawusie a Kamilek spi a Martynka poszła do babci bo nie chciałam jej włączyć Reksia na komputerze.

wiewióreczka83
Fanka BB :)
Cześc Dziewczyny!
Wszystkiego naj naj z okazji naszego wspólnego święta Wam życze:-)
Troche Was poczytywałam, ale czasu na pisanie było brak zupełnie, teraz bede nadrabiać(o ile dam rade) bo mam kilka dni do przeczytania.
Pozdrawiam
Troche Was poczytywałam, ale czasu na pisanie było brak zupełnie, teraz bede nadrabiać(o ile dam rade) bo mam kilka dni do przeczytania.
Pozdrawiam
wiktoria12
Czesc Wiewióreczka dawno cie nie było a jak tam synek dalej siedzi tylko na cycy.Cześc Dziewczyny!
Pozdrawiam
No a tak wogule to twój synek ma tak samo na imie jak mój mąż
reklama
fajnie wiewióreczko że wpadłaś

wiktoria chlapa a u nas właśnie sobie tak całkiem całkiem nieźle pada a chciałam iść na spacerek z P i antosiem:-
-( a dzieci poszły z tatusiem ale że pada deszcz to nie na spacerek tylko jula na kulki a adam hmmmmmmmm sama nie wiem co będzie robił bo kulki juz go nie bawią może naciągną tate na jakieś fast fudy bo lubią a mama mówi nie to chociaż tatę naciągną
a ja przy takiej pogodzie zdechła jestem a mój P śpi co mnie drażni bo najpierw po nocach na kompie siedzi a potem w dzień śpi
faceci!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiktoria chlapa a u nas właśnie sobie tak całkiem całkiem nieźle pada a chciałam iść na spacerek z P i antosiem:-

Podziel się: