reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My juz po spacerku:tak::tak::tak:Dziewczynki spia,Dominik sie polozyl a ja zaraz lece zrobic sobie kawke;-):-)

ANTOSIU kochany:-)Dziekuje bardzo:tak::tak::tak:
Buziaki;-):-)

Wszystkiego naj naj naj naj lepszedo z okazji naszego dzionka.
Ja dopiero teraz bo rano nie miałam czasu :-(Na 09:30 byłam w kościele ale na drodze taka chlapa że idąc do kościoła miałam już mokre bute a do tego mi obrafały stopy tych bytów juz ich nie założe musze sobie już jakieś na wiosne kupić:tak:A u nas nocka marna taka nie wyspana byłam dzieci wstały już o 06:00.Dobra ide czytać co tam napisałyście papa:tak:

Własnie wstały moje Myszki:tak:Klaudia jest jaks marudna:no:Oby to nie byl poczatek chorobska ktore mogla podłapac ode mnie:wściekła/y:

Własnie wstały moje Myszki:tak:Klaudia jest jaks marudna:no:Oby to nie byl poczatek chorobska ktore mogla podłapac ode mnie:wściekła/y:

oj dowikla oby nie:no::no::no::no::no::no:
a my po obiadku kończyliśmy dzisiaj słynne kotleciki wiktorowe dzisiaj były jeszcze lepsze jak wczoraj:tak::tak: antocha śpi dzieciaki broja u siebie w oczekiwaniu na swojego tatusia zaraz idą z nim na spacerek a my z antkiem o ile wstanie:dry:

kurcze biało sie zrobiło...:baffled::baffled::baffled::crazy:
a miałam jzu nadzieje ze bedzie wiosna:happy:
U nas też biało a na drodze chlapa:crazy:
głupio tak pisac samej ze soba wiec ide spac.pa
Coś o tym wiem czasem też tu sama jestem:-D
Zapraszam na szarlotkę z okazji Dnia Kobiet:tak::-D.
Chętnie bym zjadła szarlotke ale narobiłaś smaka.:hmm:
Powiedzcie Mi który wózek podoba Wam się bardziej :

ŚLICZNA SPACERÓWA LASKA ESPRIT HAUCK Z OKRYCIEM (569851010) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek spacerowy London Winter marki CHICCO (572506352) - Aukcje internetowe Allegro

Nie mogę się zdecydować,obydwa mi się bardzo podobają :tak::tak::tak::tak::tak:
Może Wy pomożecie w wyborze :-):-):-)
A dlaczego takie ciemne nie chcesz troche jasniejszego.Widziałam że dziewczyny jakies znalazły mnie sie podobają propozycie Anki.:tak:

Jak już pisałam Agnes bardzo mi sie podobają te wózki gdyby nie to że mam dwa to bym sobie kupiła CANDY bardzo fajny
Butki super ja też musze Martynce kupić adidaski bo nie ma :-(
Witam:-)
A mysłalam ze bede pierwsza:szok::-D
Ja dzis mega niewyspana dosyc ze młode obudziły sie w nocy i musiłam Je wziasc do wyrka to jeszcze wstały mi przed 9:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz dzieci z tatusiem robia sniadanko wiec mam chwile ciszy
To miałaś dobrze bo Ci przynajmniej ciepło było:-D:-D:-DMoje bobasy ciągle ze mną spią.:happy:
jak bym miała dziewczynkę to taki wózio bym chciała śliczny kolorek jaśniutki kółka fajne podoba mi sie:tak:
Nic straconego jeszcze nie jest zapóźno.:tak:
Pędzę gotować obiadek. Do następnego spotkania:-)
A co dobrego gotujesz.My mieliśmy rosołek i mięsko zapiekane z pieczarkami i serem taka niby zapiekanka pyszne to było:tak::tak::blink:
,kkj7jhjjnyn nyt y er n hgkkkooxldddhtya B z
a to życzenia od antosia dla was kobietki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziekuje Antoś kochany jesteś:tak:
A tak pozatym to ja sobie siedze pije kawusie a Kamilek spi a Martynka poszła do babci bo nie chciałam jej włączyć Reksia na komputerze.:crazy:A jest tu kto!!!!!!!!!!

Cześc Dziewczyny!
Wszystkiego naj naj z okazji naszego wspólnego święta Wam życze:-)
Troche Was poczytywałam, ale czasu na pisanie było brak zupełnie, teraz bede nadrabiać(o ile dam rade) bo mam kilka dni do przeczytania.
Pozdrawiam

Cześc Dziewczyny!
Wszystkiego naj naj z okazji naszego wspólnego święta Wam życze:-)
Troche Was poczytywałam, ale czasu na pisanie było brak zupełnie, teraz bede nadrabiać(o ile dam rade) bo mam kilka dni do przeczytania.
Pozdrawiam
Czesc Wiewióreczka dawno cie nie było a jak tam synek dalej siedzi tylko na cycy.
No a tak wogule to twój synek ma tak samo na imie jak mój mąż

reklama
fajnie wiewióreczko że wpadłaś:tak::tak::tak::tak:
wiktoria chlapa a u nas właśnie sobie tak całkiem całkiem nieźle pada a chciałam iść na spacerek z P i antosiem:-:)-( a dzieci poszły z tatusiem ale że pada deszcz to nie na spacerek tylko jula na kulki a adam hmmmmmmmm sama nie wiem co będzie robił bo kulki juz go nie bawią może naciągną tate na jakieś fast fudy bo lubią a mama mówi nie to chociaż tatę naciągną:baffled: a ja przy takiej pogodzie zdechła jestem a mój P śpi co mnie drażni bo najpierw po nocach na kompie siedzi a potem w dzień śpi :angry: faceci!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry