no to rzeczywiscie wedrowniczka jesteś, a jak jestes w Polsce to skąd???Ja jestem wędrująca :-) Teraz piszę do was z Austrii, a w sezonie letnim jestem w Polsce ;-)
reklama
B
Beata1988
Gość
Moja mama taż robi podobne. Nazywa to gołąbki inaczej i zalewa je sosem pomidorowym
luna665
Mama grudniowa 2007
Wiem, i tym bardziej ciezko mi sie wybrac. Mam super gienia, i chyba najpierw pójdziemy na "kawe" zanim zawitam do gabinetu.jak masz torbiel to lepiej uwazaj bo ja przez torbiele nie mam jednego jajnika i mialam 3 operacje
nie starsze Cie ale z tym nie ma zartow![]()
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Greti to daj namairy na miejscwosc swoja Mamie Helenki,pod jej suwaczkami jest link do specjalnej naszej mapki:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Wiem, i tym bardziej ciezko mi sie wybrac. Mam super gienia, i chyba najpierw pójdziemy na "kawe" zanim zawitam do gabinetu.
heheheh.moj tez jest super,u niego w gabinecie czuje sie jak u znajmoego,tyle ze na kawe nie chodzimy

B
Beata1988
Gość
Greti ja dwa lata temu bylam w Austrii na wakacjach w robocie...
**malinka**
Zaangażowana w BB
u mnie było 39 tydzień 6 dzień, dzień przed terminem
luna665
Mama grudniowa 2007
No to moze ja zle przepis interpretuje, bo z poszatkowanej kapuchy gołąbków zrobić nie potrafięMoja mama taż robi podobne. Nazywa to gołąbki inaczej i zalewa je sosem pomidorowym

B
Beata1988
Gość
Ja chodze do baby ginekologa. Ale babka po prostu the best 

o wszystkim mozna z nia pogadac. A nie byłam u niej od porodu. Tez musze sie wybrac. Ale tak jakos nie mam weny do tego 

reklama
Podziel się: