reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To napewno będą dobre na nich:-D:-D:-D
Ja już ide kąpać Martynke bo mnie szantażuje że jak nie pójde to pójdzie do babci

ha ha kobieta w końcu więc szantaż jej nie obcy;-);-);-)
a mój antocha wypił mleko i patrzy jak julia ogląda ceebies ogląda razem z nią smyki piszczy śmieje się fajnie tak na nich popatrzeć potem wiadomości kąpiel antosia dzieciaczki pomyte już kolacyjka i lulu jak ja lubie ten czas jak wszystkie moje dzieci śpia:rofl2:

mama helenki my may podobny rowerek Laura dostala na roczek w prezencie od chlopakow z firmy:tak:
Agnes ja proponowalabym Ci rowerek z podstawka a potem jak Oliwkia bedzie wieksza podstawke sie wyciaga i jest rower
Wiewioreczko na temat przepuchliny na pomoge:no:
Wiktoria juz szantaze u was sa:szok: Laura dzis marudzi troszke a to chyba z niewyspania:rofl2:Juz wykapana a tu przed chwila mowi mi... mama myju myju:szok::-D Lubi wode :)
Beata u nas ze zmeczeniem i spaniem to samo:crazy:
Greti najwazniejsze ze sa oboje i sie swietnie maja:tak:Czasami trzeba cos powiecic dla czegos lub kogos :)

ha ha kobieta w końcu więc szantaż jej nie obcy;-);-);-)
a mój antocha wypił mleko i patrzy jak julia ogląda ceebies ogląda razem z nią smyki piszczy śmieje się fajnie tak na nich popatrzeć potem wiadomości kąpiel antosia dzieciaczki pomyte już kolacyjka i lulu jak ja lubie ten czas jak wszystkie moje dzieci śpia:rofl2:

ja tez lubie jak juz Laura jest w lozeczku a ja moge spokojnie cos zrobic :tak: dzis jeszcze musze pozmywc po kolacji i pranie rozwiesic ehhhh

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki miały przepukline pepkową? Moj Daniel ma i to calkiem dużą... byliśmy u chirurga, ale powiedział zeby się nie martwić, bo napewno się wchłonie a jak nie to zabieg w wieku lat 3:szok:
moje żadne nie miało:no:, ale koleżanki synek ma. I tak jak piszesz, tak tez i u niej lekarz zadecydował.:tak:

Tutaj coś do poczytania
- Specjalista radzi - Przepuklina pępkowa
- Przepuklina
- i na forum baby boom : https://www.babyboom.pl/forum/zdrowe-dziecko-f24/przepuklina-pepkowa-387/

-j- jak tam nocki u ciebie?? jak malutka amelka daje trochę odsapnąć czy bardzo absorbująca????
słyszeliście Samson ten psycholog podejżany i skazany za pedofilie nie żyje:confused::confused::confused::confused:

Czasami mam manię, ze codziennie przez kilka dni właśnie wycieram kurze, ustawiam, przekładam, układamw szafkach i szufladach, ale jak raz mi sie zdarzy, ze po prostu zapomnę albo mi sie nie zechce czegoś zrobić o Mąż od razu, ze nie dbam o dom, że brud itp. :-( a mi jest przykro, bo naprawdę się staram.

Ja rowniez mam jedno dziecko i meza ale to co piszesz jest smutne - to ze on cie nie rozumie i jak wnioskuje malo ci pomaga w domu.
Ja mam to szczescie ze moj maz mi duzo pomaga czasem to mi glupio ale sam chce. A jak denerwuje mnie cos niesprzatnietego to kaze mi to zostawic, siasc i odpoczac, albo sam to robi jak widzi ze ja mam juz dosyc.Znajome zazdroszcza mi bo to on wstaje w nocy do synka a mnie pozwala spac. Ale to zasluga tego ze go nigdy nie odsuwalam od opieki nad dzieckiem a wrecz przeciwnie od samego poczatku uczestniczyl we wszystkim i dlatego wie ile to wymaga wysilku. Wiec pozwolmy wykazac sie maszym mezczyznom bo wtedy latwiej docenia to co my robimy dla nich i dla domu.

reklama
Do góry