reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba Laura tez czyta po swojemu:-D fajnie to brzmi:tak:
Moja Martynka opowiada książeczki a jak nie to każe mi czytać a ona słucha i czasem przerwie w połowie czytania żeby jej przeczytać inną bajke:-D
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.
Witam nową mame i już zagłosowałam:tak:
Malinka1 a nie mowilam ze zateskni:tak:

zapewne slyszalyscie nowa piosenke Paulli musze powiedziec ze Laura na tej piosence tak sie wzrusza ze ma az lzy w oczkach:sorry2:
YouTube - Paulla "Od dziś"
Piosenka śliczna podoba mi sie:tak:
malinka - heh ja tez lubie czasem cos zmienic :tak:
Oj ja też lubie przemeblowywać kiedyś mąż jeszcze jak nie był mojim M to zawsze sie pytał czy jak przemeblowałam pokuj czy w życiu też będą jakieś zmiany.
ja zmykam bo musze sie powoli szykowa od szkoly a jak nie wylacze kompa to znow sie spoznie:-D
oj ten nałog!!!!!!!!!!!1
Oj znam to ja jak nie schowam laptopa to już nic nie zrobie tylko siedze na NK i na BB:szok:
Mam @ :baffled: Zdycham :crazy: 6 dni opóźnienia, ale za to z siłą wodospadu :wściekła/y: Już dwie nospy forte wzięłam od rana i niewiele to pomogło.
Idę poczytać co u was, bo ja dziś kiepskim kompanem do rozmów jestem. :zawstydzona/y:
Mówią że na bóle przy @ dobry jest taniec ja przed pierwszym porodem też zdychałam z bólu teraz wiem że wolała bym rodzić i zawsze ten pierwszy dzień przesypiałam bo i tak nic nie mogłam zrobić no a po porodzie juz nie bolało tak strasznie zobaczymy jak będzie ja będe miała@ bo jeszcze od porodu nic nie ma a tu już prawie 8 mies tyle że jak urodziłam Martynke to @ miałam 8 mies po porodzie ale mi sie tam nie spieszy do @ nie nawidze tego:wściekła/y::wściekła/y:
Piotruś terrorysta znów się dziś awanturował. Ostatnio ciągle chce, żeby go brać na ręce i wtedy pstryka światełkiem, albo gmera przy zamku od drzwi wejściowych, domofonie no i uwielbia ściągać książki z półek. Dziś właśnie go naszło i mnie ciągnął i szarpał i robił wszystko, żeby go wziąć na ręce, a jak mu tłumaczyłam, że nie to awantura. W końcu go zostawiłam w pokoju na dywanie i zignorowałam totalnie. Poskutkowało - przyszedł za chwilę i grzecznie się ze mną bawił :eek:
Moja też miała taki okres buntu jak jej coś nie pasowało to ryczała biła itd a teraz jej przeszło a dzisiaj kumplowała z babcią a za to ja mogłam o spokoju sprzątać bo Kamilek spał
Szkoda :baffled: Ja miewałam strasznie bolesne @ Nospa nie pomagała
Mi pomagała troche pomagała nospa ale nie dużo :-(
Zaczyna się "Na wspólnej"! To uciekam. Może jeszcze wpadnę później, o ile Piotrunio będzie jeszcze spał.:tak:
A ja dzisiaj przegapiłam Na Wspólnej:szok:
Ktoś mi chyba podmienił dziecko w parku:-D:rofl2:
Nie chciała mleka, tylko zjadła jogurt z bułką. Dałam jej do popicia ciepłej herbatki, a ona sama się położyła i usnęła :szok::szok::szok: szok:-D
To Martynka ostatnio jak oglądała bajki tak usneła:-D
Ja na zgagę, zjadam rennie :rofl2: Pomaga :tak:
Ja też miałam straszne zgagi w ciązy u nas mówi sie ze jak sie ma zgage w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów :szok:no moje miały czyprynki:-D:-D
Nie boli, czuję go tylko jak jem ,choć jem drugą stroną ,pieszcze się ze sobą tylko, przez niego...na obiadek mam kotleciki 'po wiktoriańśku"ha ha pyszne z sosikiem pomidorowym...:-D
Widze że kotleciki mają moją nazwe:-D:-D
A co ty mówisz mąż chciał zrobić niespodzianke:-Dale wózek śliczny sama bym taki chciała ale dziadki kupili w lecie wózek tak że mamy:tak:
jestem po lekarzu adam to tak po krótce: waga 37 (mogło by być z 5 kg mniej:szok:) wzrost 142cm(super wysoki jak to powiedziała pani doktor) kręgosłup ok serce ok koordynacja wzrokowo ruchowa ok rozwój intelektualny powyżej przeciętnej:)confused:) ale wzrok nie ok:no: po 1 dioptri na oko wyszło:-( no nic teraz czeka nas wizyta u okulisty a że ja okularnica to może i on odziedziczył po mnie:confused:
a pani doktor pokazałam od razu głowę antochy bo już rady nie daję z jego ciemieniuchą oliwka i szczotkowanie nie pomaga teraz mam mu smarować parafiną zmienić czapkę na lzejszą i zobaczymy czy to pomoże bo może byc to też objaw alergii:confused::szok:no nic pożyjemy zobaczymy...
a sąsiad dalej walczy(WARIAT!!!!!)
Mi doktorka na ciemieniuche przepisała maść robioną i super po tej maści ciemieniucha schodziła fajnie tak że zdrapywałam delikatnie paznokciem może zapytaj żeby ci taką przepisała........
Wita, dziewczyny obecnie mieszkam z męzem w Irlandi:-)mam 21 lat i dwoje synkow jeden Bartuś ma 1,5 roku a mlodszy Natahlien skonczyl 6 miesiesiecy:-)mąz jest poprostu cudownyyyy:tak::tak:pracuje duzo zarabia mam wszytsko co tylk ze chce powiedzial ze nie pozwoli zeby jego zona pracowala no i tak wyszlo ze siedze w domku a maz pracuje:-)Pozdrawiam
Witaj.....
malinka1 ja u siebie niedaleko tez mam taki Lumpeksik, i chodze tam czasami i duzo fajnych rzeczy dla oliwki pokupowałam za grosze.
Ja też lubie chodzić do takich sklepów zawsze można coś fajnego kupić i za niewielko cene
No nareszcie dobrnełam do końca musze poczytać te posty Olki bo nic z tego nie wiem :baffled:

Halo jest tu kto czytałam teraz te posty Oli ale dziewczynie sie coś pomieszało przecież jak by miała 13 letnia córke to musiała by miec 8 jak ją urodziła no nie wiem czy to możliwe a pozatym potem pisze że ma dwóch synów to coś tu nie gra po co ludzi wprowadza w błąd a jeszcze jedno na jednym wątku napisała że miała 19 lat jak urodziła pierwsze dziecko wkurzyła mnie baba strasznie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Halo jest tu kto czytałam teraz te posty Oli ale dziewczynie sie coś pomieszało przecież jak by miała 13 letnia córke to musiała by miec 8 jak ją urodziła no nie wiem czy to możliwe a pozatym potem pisze że ma dwóch synów to coś tu nie gra po co ludzi wprowadza w błąd a jeszcze jedno na jednym wątku napisała że miała 19 lat jak urodziła pierwsze dziecko wkurzyła mnie baba strasznie:wściekła/y::wściekła/y:
Mam tako samo zdanie.Myslałą że chyba nikt się nie zorientuje, nie wiem co chciałą tym wszystkim osiągnąć.

Do góry