pisze z aleksia smski i napisala ze teskni za nami![]()
Pozdrów ja ode mnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pisze z aleksia smski i napisala ze teskni za nami![]()
dzięki :-)juz napisalam ze pozdrawiasz![]()
Moja Martynka opowiada książeczki a jak nie to każe mi czytać a ona słucha i czasem przerwie w połowie czytania żeby jej przeczytać inną bajkeAnabuba Laura tez czyta po swojemufajnie to brzmi
![]()
Witam nową mame i już zagłosowałamWitam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.
Piosenka śliczna podoba mi sieMalinka1 a nie mowilam ze zateskni
zapewne slyszalyscie nowa piosenke Paulli musze powiedziec ze Laura na tej piosence tak sie wzrusza ze ma az lzy w oczkach
YouTube - Paulla "Od dziś"
Oj ja też lubie przemeblowywać kiedyś mąż jeszcze jak nie był mojim M to zawsze sie pytał czy jak przemeblowałam pokuj czy w życiu też będą jakieś zmiany.malinka - heh ja tez lubie czasem cos zmienic![]()
Oj znam to ja jak nie schowam laptopa to już nic nie zrobie tylko siedze na NK i na BBja zmykam bo musze sie powoli szykowa od szkoly a jak nie wylacze kompa to znow sie spoznie
oj ten nałog!!!!!!!!!!!1
Mówią że na bóle przy @ dobry jest taniec ja przed pierwszym porodem też zdychałam z bólu teraz wiem że wolała bym rodzić i zawsze ten pierwszy dzień przesypiałam bo i tak nic nie mogłam zrobić no a po porodzie juz nie bolało tak strasznie zobaczymy jak będzie ja będe miała@ bo jeszcze od porodu nic nie ma a tu już prawie 8 mies tyle że jak urodziłam Martynke to @ miałam 8 mies po porodzie ale mi sie tam nie spieszy do @ nie nawidze tegoMam @Zdycham
6 dni opóźnienia, ale za to z siłą wodospadu
Już dwie nospy forte wzięłam od rana i niewiele to pomogło.
Idę poczytać co u was, bo ja dziś kiepskim kompanem do rozmów jestem.![]()
Moja też miała taki okres buntu jak jej coś nie pasowało to ryczała biła itd a teraz jej przeszło a dzisiaj kumplowała z babcią a za to ja mogłam o spokoju sprzątać bo Kamilek spałPiotruś terrorysta znów się dziś awanturował. Ostatnio ciągle chce, żeby go brać na ręce i wtedy pstryka światełkiem, albo gmera przy zamku od drzwi wejściowych, domofonie no i uwielbia ściągać książki z półek. Dziś właśnie go naszło i mnie ciągnął i szarpał i robił wszystko, żeby go wziąć na ręce, a jak mu tłumaczyłam, że nie to awantura. W końcu go zostawiłam w pokoju na dywanie i zignorowałam totalnie. Poskutkowało - przyszedł za chwilę i grzecznie się ze mną bawił![]()
Mi pomagała troche pomagała nospa ale nie dużo :-(SzkodaJa miewałam strasznie bolesne @ Nospa nie pomagała
A ja dzisiaj przegapiłam Na WspólnejZaczyna się "Na wspólnej"! To uciekam. Może jeszcze wpadnę później, o ile Piotrunio będzie jeszcze spał.![]()
To Martynka ostatnio jak oglądała bajki tak usnełaKtoś mi chyba podmienił dziecko w parku
Nie chciała mleka, tylko zjadła jogurt z bułką. Dałam jej do popicia ciepłej herbatki, a ona sama się położyła i usnęłaszok
![]()
Ja też miałam straszne zgagi w ciązy u nas mówi sie ze jak sie ma zgage w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosówJa na zgagę, zjadam renniePomaga
![]()
Widze że kotleciki mają moją nazweNie boli, czuję go tylko jak jem ,choć jem drugą stroną ,pieszcze się ze sobą tylko, przez niego...na obiadek mam kotleciki 'po wiktoriańśku"ha ha pyszne z sosikiem pomidorowym...![]()
A co ty mówisz mąż chciał zrobić niespodziankeDobrze że chociaż wziął kolor czerwony o tyle dobrze
Baby boo - Titanium baby Buggy +folia gratis!!! (567779143) - Aukcje internetowe Allegro
Mi doktorka na ciemieniuche przepisała maść robioną i super po tej maści ciemieniucha schodziła fajnie tak że zdrapywałam delikatnie paznokciem może zapytaj żeby ci taką przepisała........jestem po lekarzu adam to tak po krótce: waga 37 (mogło by być z 5 kg mniej) wzrost 142cm(super wysoki jak to powiedziała pani doktor) kręgosłup ok serce ok koordynacja wzrokowo ruchowa ok rozwój intelektualny powyżej przeciętnej
confused
ale wzrok nie ok
po 1 dioptri na oko wyszło:-( no nic teraz czeka nas wizyta u okulisty a że ja okularnica to może i on odziedziczył po mnie
a pani doktor pokazałam od razu głowę antochy bo już rady nie daję z jego ciemieniuchą oliwka i szczotkowanie nie pomaga teraz mam mu smarować parafiną zmienić czapkę na lzejszą i zobaczymy czy to pomoże bo może byc to też objaw alergiino nic pożyjemy zobaczymy...
a sąsiad dalej walczy(WARIAT!!!!!)
Witaj.....Wita, dziewczyny obecnie mieszkam z męzem w Irlandi:-)mam 21 lat i dwoje synkow jeden Bartuś ma 1,5 roku a mlodszy Natahlien skonczyl 6 miesiesiecy:-)mąz jest poprostu cudownyyyypracuje duzo zarabia mam wszytsko co tylk ze chce powiedzial ze nie pozwoli zeby jego zona pracowala no i tak wyszlo ze siedze w domku a maz pracuje:-)Pozdrawiam
Ja też lubie chodzić do takich sklepów zawsze można coś fajnego kupić i za niewielko cenemalinka1 ja u siebie niedaleko tez mam taki Lumpeksik, i chodze tam czasami i duzo fajnych rzeczy dla oliwki pokupowałam za grosze.
Mam tako samo zdanie.Myslałą że chyba nikt się nie zorientuje, nie wiem co chciałą tym wszystkim osiągnąć.Halo jest tu kto czytałam teraz te posty Oli ale dziewczynie sie coś pomieszało przecież jak by miała 13 letnia córke to musiała by miec 8 jak ją urodziła no nie wiem czy to możliwe a pozatym potem pisze że ma dwóch synów to coś tu nie gra po co ludzi wprowadza w błąd a jeszcze jedno na jednym wątku napisała że miała 19 lat jak urodziła pierwsze dziecko wkurzyła mnie baba strasznie![]()