reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malinka1 teraz Antka chcesz dać od wrzesnia do żłobka/?????

My też myślimy żeby dać Oliwkę od września do żłobka-boję się tego jak cholera :tak::tak::tak::tak::tak::tak: no ale ona to będzie miała 2 latka a Twój Antek to jeszcze strasznie malutki.

A ja mam dziś świetny humorek :tak::tak::tak::tak:

Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek :tak:
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15 :tak: zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)
agnes to wytnij sobie na dno tekturkę i go usztywnisz :tak::tak::tak:też mi się wydawało jak się przyjżałam że wcale ten koszyk nie taki mały:tak::tak::tak::tak: kurtka z 5-10-15 za 10 zł gdzieś ty takie cudo znalazła:confused: byłam dziś w 5-10-15 mają fajne kurteczki ale cena:szok::szok::szok::szok: 80 -90 zł trochę dużo:tak::tak::tak: pokaż nam focie wózia i kurteczki:tak::tak::tak:

chwile mnie nie bylo a tu taki zlot, hohohoho:)

Agnes fajne ze masz swietny nastroj i ze wozek sie podoba wiec nie staki straszny maz:D Obiad jak obiad :))Placki sa pycha

Wiktoria ja tez bym chciala taka babcinke miec ehhh a ja tu samiutka zostalam heheh a raczej sama sobie to zaserwowalam :D

Greti tu sie nie zanudzisz:rofl2:dzieci lubia przebywac z dzieciaczkami :D

co myslicie o takim bukiecie

agnes to fajnie ze Ci humorek dopisuje mnie pewnie dopisze jak dostane te krzeselko co pokazywalam dzis wplacilam pieniazki i teraz pozostaje mi czekac :tak:

A ja mam dziś świetny humorek :tak::tak::tak::tak:

Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek :tak:
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15 :tak: zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)

To pokaż zdjęcie tej kurteczki.No i wiedzisz i nie potrzebnie sie na M złościłaś ale w ramach tej złości sniadanie dostałaś:-D:-DAa jak to sie wogule licytuje na allegro bo ja w tym temacie to ciemna jestem:-D

agnes to wytnij sobie na dno tekturkę i go usztywnisz :tak::tak::tak:też mi się wydawało jak się przyjżałam że wcale ten koszyk nie taki mały:tak::tak::tak::tak: kurtka z 5-10-15 za 10 zł gdzieś ty takie cudo znalazła:confused: byłam dziś w 5-10-15 mają fajne kurteczki ale cena:szok::szok::szok::szok: 80 -90 zł trochę dużo:tak::tak::tak: pokaż nam focie wózia i kurteczki:tak::tak::tak:

Tam warto kupowac na wyprzedazach
A kiedy chcesz Antosia oddac?

No na allegro kupiłam tą kurteczkę,niestety fotek już nie mam bo wystawiłam komentarze i wykasowałam.Ale zdjęcie wózka wklejałam wczoraj to musisz się cofnąć do wczorajszego dnia malinka1 :-D:-D:-D:-D:-D

malinka1 teraz Antka chcesz dać od wrzesnia do żłobka/?????

My też myślimy żeby dać Oliwkę od września do żłobka-boję się tego jak cholera :tak::tak::tak::tak::tak::tak: no ale ona to będzie miała 2 latka a Twój Antek to jeszcze strasznie malutki.

nie wiem czy od września bo troszkę maleki ale muszę coś myśleć bo wychowawczy to tylko 400 zł a my za mieszkanie płacimy 1250 zł plus prąd i woda do tego jula i adam szkoła ciężko będzie jak nie pójde do pracy:tak::tak: nie mogę narzekać bo mój ex płaci regularnie alimenty na jule i adama i kupuje im czasem coś extra ale wiesz jak to jest to jest jednak 3 dzieci i wynajmowane mieszkanie:tak: a jak byśmy chcieli coś swojego jakiś kredyt to musimy oboje pracować:tak:

reklama
Do góry