wiktoria12
Mama i żona :)
 No tak a jakie zboczone myśli ma to szok no nie tylko on

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

najlepszego dl a mamyide do Krystyny na imieniny
Ja o dziwo też wszystko zdązyłam zrobic zanim P wrócił z pracy, w tym obiad. A jutro z rana ma przyjsc facet do mebli w kuchni, bo cos nie teges zrobili fronty i maja wymienic. Gdzie ja to pomieszcze???Ja dziś tez miałam zapał do sprzątania.wszystko posprzątałam.Jutro tylko muszę kolejną porcje prasowania zaliczyć.A tak wszędzie czyściutko
moje gratulacjeproszę jak Oliwka pięknie nauczyła się sama pić z kubeczka.Zawsze ją asekurowałam aby nie rozlała a teraz pije już samodzielnie
Boziu, a mojego albo boli głowa albo jest zmeczony, albo mala nie chce pójść spać, a ja pajęczynami zarastam.maly zasnal jakies 20 min temu
moj m nie do zycia ma goraczke a ja mialam ochote na male co nie co ale poki co moge zapomniec
mozesz dac linka ? ja nic nie widzialamA widziałyscie na NK zdjęcia tej dziewczynki co można dodać do swojej galeri a za dodane zdjęcie oni mają pieniądzena leczenie dziewczynki ja chciałam dodać ale nie wiem jak:-(
a luna czyta czyta czyta
To mój Kamilek też coś słabo dzisiaj spi zaraz go wezme i dam mu jesc a to jest link tylko nie wiem czy wyjdziea bo mala cos mi sie budzi co chwile. Nie dojadla nanoc i teraz ciagle wola