Jak bym widziala moje dziewczynyPrawie dziś fikołka zrobiłatakie zabawy Oliwka lubi najbardziej-wygłupy rzecz jasna :-)

Z tym ze One czasami robia fikolki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak bym widziala moje dziewczynyPrawie dziś fikołka zrobiłatakie zabawy Oliwka lubi najbardziej-wygłupy rzecz jasna :-)

No ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyćWiktoria nie kupuj narożnika jeśli ma byc do spania. ja mam i odradzam całym sercem. Zwróć uwagę, że w katalogach jest napisane DO OKAZJONALNEGO SPANIA.
A mój Piotrus właśnie uśpił bąbla. Mam luz. sam teraz siedzi przed tv, a ja wezmę się za ćwiczenia. Wczoraj się przetrenowałam, dziś muszę uważać.

Rozumiem ze jestes chetna na moja trojce na tydzienSłuchajcie, na ja to akurat jak na bezludnej wyspie w tym zadupiu, ale nie głupim pomysłem byłoby wymieniać się dzieciaczkami. Raz jedna weźmie tobie na jeden dzień, raz Ty jej. I bedzie czas na spanie, fryzjera czy luzackie latanie po sklepach.

A wybralas juz jakisNo ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyć
 Jak juz to dawaj linka
Jak juz to dawaj linkaKochana na tydzień to nie, ale na dwa dni, żebys odsapnęła. Stówa za godzine !!! Żarcik to ostatnie.Rozumiem ze jestes chetna na moja trojce na tydzien
dowikla no to byś poleciała z kasy przez te dwa dniKochana na tydzień to nie, ale na dwa dni, żebys odsapnęła. Stówa za godzine !!! Żarcik to ostatnie.

No trochedowikla no to byś poleciała z kasy przez te dwa dni

Ale sie ceni ta nasza LUNA
Ale sie ceni ta nasza LUNA Musi byc dobra:-);-)
Musi byc dobra:-);-)chyba takNo trocheAle sie ceni ta nasza LUNA
Musi byc dobra:-);-)