reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem ale sie juz żegnam :tak:
Idę się połozyć i odespać,mam nadzieje że ząb da mi dziś pospać.I trzymajcie jutro kciuki za mnie u dentysty.Boję się strasznie.Bo jak ząb boli to u dentysty boli jeszcze bardziej :tak:
Dobranoc

reklama
Znam ten ból Wiktoria. My szukaliśmy jak najmniejszy, ale z jaknajwiększą powierzchnią spania. bo mój P dość duży jest i się do tego rozpycha.

Zrobię Ci jutro, ale odradzam. Po pól roku zaczął tzreszczeć, a ciężka nie jestem, bolą plecy przez łączenie jest niewygodny choć bez przesady i wcale taki mały nie jst jak nam sie z początku wydawało

MAMA HELENKI
To super ze z mala lepiej:tak::tak::tak:A Ty jaks ie czujesz:confused:

...

Dzięki ja juz ganiam :tak:

...

Powiem Wam, że juz się nie mogę doczekać, az będę sobie siedzieć w domku z dzidzią i będe miała choć trochę czasu żeby posprzatac w domu....

Niepoprawna optymista z ciebie :-D:rofl2:

A co:-D:-D:-D:-D:-D
Jak jestes chetna to wpadaj;-):-)

Ja tez, ja też :-D na soczek :sorry2:

No ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyć:tak:

Ja tez knuje nad narożnikiem :tak: tylko jakoś nie mogę nic wybrać :baffled:
A łoże małżeńskie na razie oddamy Helenie bo jeszcze nie mam pomysłu na umeblowanie pokoju dla dziewczynek :confused::rofl2:

reklama
Do góry