Jak bym widziala moje dziewczynyPrawie dziś fikołka zrobiłatakie zabawy Oliwka lubi najbardziej-wygłupy rzecz jasna :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bym widziala moje dziewczynyPrawie dziś fikołka zrobiłatakie zabawy Oliwka lubi najbardziej-wygłupy rzecz jasna :-)
No ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyćWiktoria nie kupuj narożnika jeśli ma byc do spania. ja mam i odradzam całym sercem. Zwróć uwagę, że w katalogach jest napisane DO OKAZJONALNEGO SPANIA.
A mój Piotrus właśnie uśpił bąbla. Mam luz. sam teraz siedzi przed tv, a ja wezmę się za ćwiczenia. Wczoraj się przetrenowałam, dziś muszę uważać.
Rozumiem ze jestes chetna na moja trojce na tydzienSłuchajcie, na ja to akurat jak na bezludnej wyspie w tym zadupiu, ale nie głupim pomysłem byłoby wymieniać się dzieciaczkami. Raz jedna weźmie tobie na jeden dzień, raz Ty jej. I bedzie czas na spanie, fryzjera czy luzackie latanie po sklepach.
A wybralas juz jakisNo ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyć![]()
Kochana na tydzień to nie, ale na dwa dni, żebys odsapnęła. Stówa za godzine !!! Żarcik to ostatnie.Rozumiem ze jestes chetna na moja trojce na tydzien![]()
dowikla no to byś poleciała z kasy przez te dwa dniKochana na tydzień to nie, ale na dwa dni, żebys odsapnęła. Stówa za godzine !!! Żarcik to ostatnie.
No trochedowikla no to byś poleciała z kasy przez te dwa dni![]()
chyba takNo trocheAle sie ceni ta nasza LUNA
Musi byc dobra:-);-)