reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja kliknełam ale nic sie nie wyswietliłoNie klikajcie!!!!!!!!
ja nie wiem co to jest!!!! To pewnie jnakis syf

A jakoś daje ale dużo tesciowa mi pomaga same siedzimy w domu to jedna drugiej pomaga.A M wyjechał już rok temu jak to przeleciało a teraz mu przedłużyli umowe jeszcze na rok:-)No przeleci szybko:-(Wiktoria to jak Ty tak dajesz rade sama:-( Długo już tak żyjecie? To i tak w miare długo bedzie to troszkę się nim nacieszyszpewnie i tak przeleci jak z bicza strzelił, ale tak to już jest.
...
Przed spaniem miał 38,8 a teraz mu nie mieżyłam bo spi ale czoło ma zimne to raczej nie maAs - to co robisz to normalnie boskie!!!
wiktoria - i jak dalej ma goraczke
Agnes - no to Ci nie zazdroszcze - masakra - a jak teraz lepiej chyba co![]()
No jak M w domu to przytulajcie sie puki macie czas bo jak dzidzius będzie to będzie trudniej z przytulaniemA żeście mi ochoty narobiły na tulenie![]()

Słuchajcie była z młodą na tym spotkaniu rekrutacyjnym w gimnazjum.Najpierw prawie godzinę się wynudziłam ,bo były średnie tłumaczone i jak je się nalicza .Potem tłumaczyła zasady rekrutacji do gimnazjum i jakie warunki trzeba spełnić.Na koniec było spotkanie z gimnazjalistami z tamtego rocznika i to była najbardziej owocna częsć spotkania.Można było dzieciakom pytania zadawać praktycznie na każdy temat.Dzięci więcej wiedziały niż dyrekcja.

Ogólnie szkoła mi się podoba i blisko od domu co bardzo ważne,ale warunki rekrutacji są okromnie zagmatwane.
Na pewno młoda spróbuje.Ze swoimi ocenami ma duże szanse.Na koniec roku pewnie będzie średnia 6.0 i ma jakieś olimpiady pozaliczane a to bardzo ważne w tej szkole.
Padam z nóg dosłownie.Idę odreagować przy obrazie.
Wklejam Wam resztę moich prac z haftu.Jak już tak mnie chwalicie to oglądajcie

a jeszcze serwetka ,którą na prezent ostatnio robiłam

Tyle z haftu posiadam na fotkach.Reszta porozdawana niestety :-(

Ogólnie szkoła mi się podoba i blisko od domu co bardzo ważne,ale warunki rekrutacji są okromnie zagmatwane.
Na pewno młoda spróbuje.Ze swoimi ocenami ma duże szanse.Na koniec roku pewnie będzie średnia 6.0 i ma jakieś olimpiady pozaliczane a to bardzo ważne w tej szkole.
Padam z nóg dosłownie.Idę odreagować przy obrazie.
Wklejam Wam resztę moich prac z haftu.Jak już tak mnie chwalicie to oglądajcie

a jeszcze serwetka ,którą na prezent ostatnio robiłam

Tyle z haftu posiadam na fotkach.Reszta porozdawana niestety :-(
funieq
Początkująca w BB
http://www.rafalsalbut.cba.pl 1% podatku dla Rafalka{1Roczek}
1% Wpisany przez Dominika Sałbut Poniedziałek, 09 Marzec 2009 18:06 [FONT=times new roman,times]Należymy do Regionalnej Fundacji Pomocy Niewidomym ze względu na rafikowy oczopląs i ta Fundacja otworzyła nam także subkonto. Numer ten jest wspólny dla wszystkich dlatego ważne aby dopisać imię i nazwisko dziecka, czyli Rafał Sałbut. Wtedy pieniążki będą zbierane dla nas i wydać je będziemy mogli na sprzęt, turnusy i wszelką inną rehabilitację. [/FONT]
[FONT=times new roman,times]Jak to zrobić? Po wyliczeniu kwoty podatku, no i 1 z niej % w rubrykach zatytułowanych ,,Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego OPP" wpisujemy:[/FONT]
[FONT=times new roman,times]nazwę fundacji[/FONT]
[FONT=times new roman,times]REGIONALNA FUNDACJA POMOCY NIEWIDOMYM ul. Dąbrowskiego 55a, 41-500 Chorzów [/FONT]
[FONT=times new roman,times]i jej numer KRS[/FONT]
[FONT=times new roman,times]Numer KRS : 0000018926[/FONT]
[FONT=times new roman,times]W rubryce ,,Informacje uzupełniające" określacie cel swojej darowizny, jeśli chcecie pomóc właśnie nam wpiszcie tam proszę RAFAŁ SAŁBUT.[/FONT]
[FONT=times new roman,times]Ważne jest także aby wyliczona przez Was kwota 1% była zaokrąglona do pełnych dziesiątek groszy w dół. W tym roku macie również prawo ujawnić Wasze dane naszej Fundacji, dzięki czemu Wasza darowizna może być nieanonimowa jeśli tylko chcecie. Każda złotówka się liczy, bo wystarczy 2 tysiące takich złotówek i pojedziemy w przyszłym roku do Jadowników na turnus
Za Wasz czas i pieniądze bardzo dziękujemy. Napewno nam pomogą w robieniu kolejnych małych kroczków. [/FONT]
ja już oddalam mama DAWIDKA{2LATKA}
1% Wpisany przez Dominika Sałbut Poniedziałek, 09 Marzec 2009 18:06 [FONT=times new roman,times]Należymy do Regionalnej Fundacji Pomocy Niewidomym ze względu na rafikowy oczopląs i ta Fundacja otworzyła nam także subkonto. Numer ten jest wspólny dla wszystkich dlatego ważne aby dopisać imię i nazwisko dziecka, czyli Rafał Sałbut. Wtedy pieniążki będą zbierane dla nas i wydać je będziemy mogli na sprzęt, turnusy i wszelką inną rehabilitację. [/FONT]
[FONT=times new roman,times]Jak to zrobić? Po wyliczeniu kwoty podatku, no i 1 z niej % w rubrykach zatytułowanych ,,Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego OPP" wpisujemy:[/FONT]
[FONT=times new roman,times]nazwę fundacji[/FONT]
[FONT=times new roman,times]REGIONALNA FUNDACJA POMOCY NIEWIDOMYM ul. Dąbrowskiego 55a, 41-500 Chorzów [/FONT]
[FONT=times new roman,times]i jej numer KRS[/FONT]
[FONT=times new roman,times]Numer KRS : 0000018926[/FONT]
[FONT=times new roman,times]W rubryce ,,Informacje uzupełniające" określacie cel swojej darowizny, jeśli chcecie pomóc właśnie nam wpiszcie tam proszę RAFAŁ SAŁBUT.[/FONT]
[FONT=times new roman,times]Ważne jest także aby wyliczona przez Was kwota 1% była zaokrąglona do pełnych dziesiątek groszy w dół. W tym roku macie również prawo ujawnić Wasze dane naszej Fundacji, dzięki czemu Wasza darowizna może być nieanonimowa jeśli tylko chcecie. Każda złotówka się liczy, bo wystarczy 2 tysiące takich złotówek i pojedziemy w przyszłym roku do Jadowników na turnus
ja już oddalam mama DAWIDKA{2LATKA}
medeuska
październikowa mama'09
A jakoś daje ale dużo tesciowa mi pomaga same siedzimy w domu to jedna drugiej pomaga.A M wyjechał już rok temu jak to przeleciało a teraz mu przedłużyli umowe jeszcze na rok:-)No przeleci szybko:-(
...
No jak M w domu to przytulajcie sie puki macie czas bo jak dzidzius będzie to będzie trudniej z przytulaniem![]()
To tyle dobrze, że masz teściową, a jeszcze lepiej jesli fajna, bo ja to już bym wolała sama sobie ze wszystkim radzic

E tam małe tak nieprzeszkadza jak nie rozumie

Gorzej jak mi ochota przejdzie po porodzie to M będzie płakał

no to oby juz przeszlaPrzed spaniem miał 38,8 a teraz mu nie mieżyłam bo spi ale czoło ma zimne to raczej nie ma
o ktorej Wam chodzi spacA to jeszcze za wczesnie.. Patryk nie śpi![]()

no to powodzenia pewnie da radeSłuchajcie była z młodą na tym spotkaniu rekrutacyjnym w gimnazjum.Najpierw prawie godzinę się wynudziłam ,bo były średnie tłumaczone i jak je się nalicza .Potem tłumaczyła zasady rekrutacji do gimnazjum i jakie warunki trzeba spełnić.Na koniec było spotkanie z gimnazjalistami z tamtego rocznika i to była najbardziej owocna częsć spotkania.Można było dzieciakom pytania zadawać praktycznie na każdy temat.Dzięci więcej wiedziały niż dyrekcja.

A mnie nie było przez chwilę bo mi prąd zabrali
myślałąm że już dziś nie posiedzę na BB,zanim poszłam znaleźć swieczki i je zapalic to prąd juz jest na szczęście.Tak zraz będzie Egurola 

no to sobie czystki zrobiłaś 
Nie klikaj

patrysia o niebo lepiej,antybiotyk juz działa
Zaraz wszystkim najdzie ochota i wszystkie będziemy się tulić

Kurczę masz talent kobieto

tylko pozazdrościć,ja bym tak nie potrafiła.Śliczne są 

Już jestem normalnie sie wkurzyłam chciałam usunac sobie historie tą w lewym rogu kompa no i usuneło ale razem z historią tą co są(onet interia itd.)i dobrze że pamiętam co tam było.

I co ma kliknąć i złapać wira??![]()
Nie klikaj

As - to co robisz to normalnie boskie!!!
wiktoria - i jak dalej ma goraczke
Agnes - no to Ci nie zazdroszcze - masakra - a jak teraz lepiej chyba co![]()
patrysia o niebo lepiej,antybiotyk juz działa

A żeście mi ochoty narobiły na tulenie![]()
Zaraz wszystkim najdzie ochota i wszystkie będziemy się tulić

Kurczę masz talent kobieto

reklama
medeuska
październikowa mama'09
o ktorej Wam chodzi spaca jak nie kuma to i tak dzialajcie
...
He.. właśnie za bardzo kuma...

Podziel się: