reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mama mojego piotra mówi tak dobra teściowa to taka która mieszka osobno przychodzi zaproszona w nic się nie wtraca nie proszona o radę nie radzi i lubi swoją synową:-D:-Di ona własnie taka jest:-D:-D:-D:-D:-D ale to nie moja teściowa tylko mama piotra a moje ex teściowa była nadgorliwa troszkę ale mieszkała 500 km od nas i przyjechała tyllko raz i się dowiedziała że się z moim ex rozstajemy:szok: oj nie było milusio stek wyzwisk złości itp ale no cóż nie spodziewała sie tego ma moje rozgrzeszenie no i nie mam z nią już żadnego kontaktu na szczęście:rofl2:

ja swoje porody też wspominam całkiem dobrze adam od 7 rano do 13.52 jula od 11.30 do 13.52 antek od 21.30 do 24.15 więc szybko i składnie mi szło a że troszkę bolało no cóż podobno prawdziwa miłość w bólach się rodzi:rofl2:

:-)
Nie mówię że jest idealna ale większych problemów z nią nie ma
a ja z moją tesciową nie mogę dojść do porozumienia, ale to chyba dlatego, ze z moim teściem mogę sie dogadać a ona nie może tego znieść :-):-)

Jak dobrze... my idziemy do mieszkania tesciowej.... ale bez niej w środku:-D:-D:-D:-D

Ja bym z nia nie wytrzymała ani 1 dzien pod jednym dachem... za to wspolczuje monice-żonie brata M, bo z nimi ida na domek:-D:-D:-D:-D niby oddzielne wejścia beda miec... ale jednak pod jednym dachem:-D:-D:-D:-D
ja tez ze swoją bym nie wytrzymała:-):-):-):-) ………...……(...(`.-``'´´-.´)...)
..............)......--.......--....(
............../....(. ♥.._...♥)....\.
..............\........(..0..)......./
...........__.`.-._....'='.._.-.´.__..
......./.......'.#.'@.,.--.,.@'.#.'....\.
.......\__))..#...@.'@'..@..# ((__/
__*♥♥♥*__*♥♥♥*___*♥♥♥*__*♥♥♥*
_*♥♥♥*____*♥♥♥*_*♥♥♥*_____*♥♥♥*
_*♥♥♥*________*♥♥♥*________*♥♥♥*
………...……(...(`.-``'´´-.´)...)
..............)......--.......--....(
............../....(. ♥.._...♥)....\.
..............\........(..0..)......./
...........__.`.-._....'='.._.-.´.__..
......./.......'.#.'@.,.--.,.@'.#.'....\.
.......\__))..#...@.'@'..@..# ((__/
__*♥♥♥*__*♥♥♥*___*♥♥♥*__*♥♥♥*
_*♥♥♥*____*♥♥♥*_*♥♥♥*_____*♥♥♥*
_*♥♥♥*________*♥♥♥*________*♥♥♥*

►●Stuk ! Puk !►●
►●Kto tam ?►●
►●Dwa buziaczki Łobuziaczki►●
►●Otrzymujesz je ode mnie,►●
►●żeby było Wam przyjemnie►●
Dziewczyny idę kończyć obiadek, niedawno wróciłam z miasteczka, byłam babcię do szpitala odwieźć i na 15,30 jadę do ginusia:-):-):-):-) po powrocie Wam Wszysto opiszę:-):-):-) a to mój numer gg 8451208 poprzysyłajcie mi na gg swoje to potem sobie zapiszę oki???? buziolki dla Was:-):-) i dzieciaczków:-):-)

Dasz rade:tak::tak::tak:
Ja to bede tak mieszkac jeszcze pewnie pare lat:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ty rowniez dasz rade :tak::tak::tak::tak:
mama mojego piotra mówi tak dobra teściowa to taka która mieszka osobno przychodzi zaproszona w nic się nie wtraca nie proszona o radę nie radzi i lubi swoją synową:-D:-Di ona własnie taka jest:-D:-D:-D:-D:-D ale to nie moja teściowa tylko mama piotra a moje ex teściowa była nadgorliwa troszkę ale mieszkała 500 km od nas i przyjechała tyllko raz i się dowiedziała że się z moim ex rozstajemy:szok: oj nie było milusio stek wyzwisk złości itp ale no cóż nie spodziewała sie tego ma moje rozgrzeszenie no i nie mam z nią już żadnego kontaktu na szczęście:rofl2:
no i tutaj widac roznice :baffled:

Kurcze, fajnie tak w trzy godzinki z porodem się uwinąć:tak: Mi wody odeszły o 12, a ze byłam juz w szpitalu na patologii to za 15 min miałam podłączona pompe z oksy i skurcze co 3 min, potem zrobili co 1 min z wieksza dawką oksy :baffled: Po ośmiu godzinach okazało sie z enie ma rozwarcia wcale :wściekła/y: Kolejne 8 godzin wspominam juz dobrze bo fundnęłam sobie znieczulenie :rofl2:

reklama
Bidula :-( A co jej dajesz??
MAM KROPELKI DO NOSKA PODAJE JEJ NUROFEN BO PRZECIWZAPALNY I SYROPEK
kurcze z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y::tak: hej dziewczynki:-D
aniu zdrówka dla laury:tak:
u nas nocka ok antos spał do 7.10 nawet na piciu sie nie obudził jak zawsze o 5:rofl2:
za oknem piękne słonko zero wiatru tylko temperatura minus 3:szok:
dziekuje przyda sie
O kurcze dziewczyny dajecie radę:szok:
Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny:szok: :-D:-D:-D:-D:-D
Ale i tak nie dałam rady:no:poddaje się:no:

Przede wszystkim gratuluje zafasolkowanej maumusi (zazdroszczę;-))

Ło matko ale się rozpisałam:-)
Pozdrawiam:-)
Nie tak latwo przebrnac przez wszystkie posty jak sie nie uczestniczy codziennie:-D Wazne ze teraz jestes:tak:
Ja też jeszcze jestem ,choć zaraz muszę iśc się bawić:rofl2:

A ja nawet lubię obowiązki domowe, tylko czasami dobija mnie to, że muszę powtarzać je rano i wieczorem Np.rano sobie posprzątam a na wieczór jakby tajfun przeszedł i od nowa to samo. :angry::angry::angry::angry:
mam to samo wiec nie jestes sama z tym sprzataniem
a do mnie zadzwonili z firmy że czeka na mnie trzynastka i pieniążki z pzu za urodzenie antosia bo jeszcze nie odebrałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale się ciesze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dodatkowa kasa nikt nie pogardzi:-)
Cześć Mamuśki!!

Ja już wszystko mam zrobione, tylko muszę pranie wyciągnąć i powiesić :tak::tak::tak:
Kubek mi się obudził o 6.30 ale już sobie śpi. Zasnął jak odkurzałam, aż się zdziwiłam :szok::szok::szok:
Anka zdrówka dla małej!

Właśnie się dowiedziałam że Radek dopiero będzie 10 kwietnia. Dobre i to, 6 dni, przynajmniej na święta będzie :tak:
Dziekuje zdrowkao sie przyda Najwazniejsze ze w swieta bedziecie razem:happy:
No to super!!!! Ja tylko z wojska dostaje i 49 złoty z gminy, Ale normalnie aż 49 :szok::szok::szok:
coz za szalenstwo 49zl:szok::-D
Ależ skądże znowu, nie zrezygnowałam :-D:-D:-D
Dopiero się rozgrzewam :-):-)
Dziewczyny mnie ostrzegały , że można się uzależnić i aż się boje co to będzie bo mnie dziecko woła juz piąty raz;-);-) na razie muszę iść, ale na pewno później zajrzę:tak::tak:
to sa poczatki uzaleznienia:-D
Moje mlode cos sie pokladaja:no:chyba sie nie wyspaly a chcialam isc je zwazyc okolo 12:baffled:
A za oknem stawiaja mi rusztowanie -teraz to dopiero bede miala przerabane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ani chwili ciszy fuck:angry:
no to masz bloga cisze:szok::-D
Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??:sorry2::sorry2:
jasne ze mozna , witam
Sara i Oliwia urodziły się 25 września 2005 roku a Paulina 18 kwietnia 2007 roku :):)
super dziewczyny :))
My też się musimy wziąć za obiadek bo moje panny już wołają jeść, głodomorki małe :D:D
ciesz sie ze chca jesc ole glodomorka niz niejadka:tak:
Zapomniała bym o najważniejszym, Agunia-in was pozdrawia z pracy:tak:
Obiecała ze postara się zajrzeć wieczorkiem :tak:
dziekujemy
Ja buraków to mom dosyć, przez ponad miesiąc walczyłam z anemią :baffled: Wszystyko było z burakami :baffled: M był w niebowziety :-D:rofl2:
Moja laura uwielbia buraki ja tez nie gardze nimi;-)
nie wstawiam jednak prania bo za malo ciuchow tam jest poczekam do jutra moze sie nazbiera
ale mam dziewczyny luz normalnie tesciowka wyjechala i bedzie w piatek wieczorem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jupiiiiii
malinka przepyszny obiadek :tak::tak::tak::tak:
no to masz sie fajnie do piatku toche czasu:rofl2:
Dziekuje.Siostra czuje sie dobrze:tak:O 9 poszla sama do ubikacji.Rodzila sn i byla troszke nacieta:no:Sam porod byl bardzo szybki.
O godz 3;43 napisała mi ze jedzie do szpitala a o 6;33 juz urodzila(wczesniej pisalam ze o 6;45-pomylka)

PATRYSIU
Mieszkasz z tesciowa:confused:
no to super sprawine poszlo, buziaki dla nich maja teraz mnostwo szczescia
swieta prawda, a to tesciowa dobra byla:szok::rofl2::-D
Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie git:-DTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie:tak:
A i bluske sobie kupiłam
ladny kompleci super kolorek:tak:
Ja też bym chciała:yes: nawet wyczytałam ostatnio metodę: "Jak zrobić dziewczynkę";-);-);-);-)
ja to poczytam jakz robic chlopczyka:-D
Ja nie narzekam na swoją teściowa, ale jakbym miała z nią mieszkać to bym chyba zamordowała :szok:

Ostatnio chciała mi pomóc i pokroiła mięso pieczone. Myślałam ze zamorduję :angry::wściekła/y: Wstyd mi było podawać:crazy:

no to tesciowa zaszalala

A ja mialam kolezanke na kawce wpadla o 11 z coreczka.Laura miala sie z kim bawic a my pogadalysmy sobie
Na szczescie obie w takim samym stanie zdrowia wiec nie musialam sie martwic ze sie kolezanka zarazi:sorry2:
Ja juz mam obiadek gotowy zupka kalafiorowa
Zaraz dam Laurze zupke i poloze ja spac Bede miala czas dla siebie ale nie ciesze sie bardzo bo prasowanie mnie czeka musze teraz bo wieczorem you can dance:rofl2:

Do góry