reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no walsnie,a tak to o wszytkim potem wie rodzina,znajomi cala Polska:rofl2:
ale amerykanom sie nudzi.a ogladalyscie kiedys Jerrego Springera????????
byl kiedys taki program na Wizji tv jak jeszcze byla.tam to sie dzialo.nie dosc ze wszytskie brudy to jeszcze nieraz bojki były:-):-):-)

to takie Rozmowy w toku w ostrym wydaniu
ogladałam to,smiałąm się z głupoty tych ludzi.OJ działo się tam działo

reklama
Ja chirurgów oglądam na fox lifie jestem na etapie jak ta lekarka blondynka ma zwidy i jej się jej martwy narzeczony (na sercr=e umarł)ukazuje ,nawet sie z nim całowała ,wiesz anabuba co z tego będzie?:tak:Ja dziś mało tu będę bo m sobie opór ściąga ,a jak ares hula na internet już nie wejdziesz.A mnie sie ten kamil podobał ,odwagę miał chłopak mówić to co mówił ,choć nie chciałabym takiego partnera:tak: ale mi też się wydaje ,że coraz słabsze są te odcinki ,a do tego irytują mnie pytania dodatkowe i komentarze chajzera.

uffff, rozwiązałam zaghadke 3 z 14 poziomu, po prostu juz mialam z niej zrezygnowac i odstawic na kiedy indziej, kiedy nagle mnie olsniło:sorry::sorry::sorry:

Ja chirurgów oglądam na fox lifie jestem na etapie jak ta lekarka blondynka ma zwidy i jej się jej martwy narzeczony (na sercr=e umarł)ukazuje ,nawet sie z nim całowała ,wiesz anabuba co z tego będzie?:tak:Ja dziś mało tu będę bo m sobie opór ściąga ,a jak ares hula na internet już nie wejdziesz.A mnie sie ten kamil podobał ,odwagę miał chłopak mówić to co mówił ,choć nie chciałabym takiego partnera:tak: ale mi też się wydaje ,że coraz słabsze są te odcinki ,a do tego irytują mnie pytania dodatkowe i komentarze chajzera.

ja sciagam najnowsza 5 serie:-):-):-) tyle z napisami ale to mi nie przeszkadza.nie bede Ci mowic zeby nie pospuc kolejnych odcinkow:-):-)chyba ze chcesz wiedziec:-D

ja nie sciagam przez ares e-mule,tylko poprostu przez Opere.zanzcam ze ma sie scigac i sie sciaga i tyle.zadnych programow nie musze wlacza.i idzie tyle ile mam lacze:-)
a strony tez sie normalnie otwieraja,jedynie wtedy
grac ciezko,jakby ktos chcial

dobra ja zmykam konczyc zupe i sie ogranac bo za godzine wypad do szkoly.pozniej jeszcze o bratowa zahacze a po poludniu do mamy ide.jak znjade chwile to wpadne.a wieczorkiem-jak mi P nie zajmnie kompa tp bede.
milego dnia

reklama
Kurczę ,jak zwykle jak mi się do kompa uda zasiąśc rano,to Was już nie ma i jak wieczorem się dorwę to Wy już śpicie :zawstydzona/y::-:)-(
Witam kochane :tak:

Dzisiaj wstałam z dobrym nastrojem i pełna werwy :-D:rofl2:

madeuśka patrysia
super fotki :tak:

madziulanatasza miło, że o mnie pamiętasz :tak: Kiepskawo się czułam ostatnio, Ale dzisiaj jakoś lepiej mam nadzieję że tak zostanie :tak:

madeuska, super że dostałaś L4, odpoczywaj :tak:

Aleksia, straszna sprawa z tą operacją :baffled: mam nadzieję, że się jeszcze uda to jakoś pogodzić.

Agnes, świetna seria z uchahcną Oliwką :tak::-D

myszunia, duzo zdrówka dla Piorusia

As, niezłego posta wyprodukowałaś :-D

Poczytałam :tak: widzę, że ruch na naszym wątku wrócił do normy :-D

Widzę, że dziewczyny na pazylu siedzice:rofl2: ja się zatrzymałam na 6 poziomie i wziełam się za obrazki logiczne. Poległam na kodzie 01 i się wkurzyłam :baffled: No ale pewnie jeszcze do tego wrócę :-D:rofl2: Jab y któraś chciała mnie popodglądać na pazylu to mam inny nick, lola_lu jestem :rofl2:

Wybieram się dzisaj wieczorem do rodzinki na weekend :tak: i chyba ten wyjazd mnie na nogi postawił, siedzenie w domu zaczeło mnie przytałaczać:baffled: tym bardziej, że za kółkiem przestałam sobie radzić, to juz to talne uziemienie :angry:
Jadę z mamą do radomia do mojaj cioteczki, ale ona bardziej jak koleżanka :-D:rofl2:

Lecę coś przekąsić, bo zdążyłam zgłodnieć czytając co u was :-D
miłego dnia bo miły się zapowiada.
A post taki sam z siebie trochę długawy rzeczywiście wyszedł :-D:-D:-D

Aleksia... nie wiem co powiedziec, przykro mi ze jestes w tak trudnej sytuacji:-:)-:)-:)-(
Ja dzisiaj wstałam o 6.30 i teraz bede tak zwsze wstawac...:baffled: bo m sobie wymyslil ze jak ja nie jezdze juz z nim do pracy to on sobie moze jezdzic wczesniej:baffled: i ja musze wstawac i szykowac patryka do szkoly, tak to m zawsze to robl a ja sobie spalam jeszcze:-D

Poza tym, musze napisac dziewczynom z pracy ze mam l4:baffled: jakos nieumie sie za to zabrac:baffled: muszą wiedziec jak najszybciej bo jutro i pojutrze mialam byc w pracy więc musza przyjsc za mnie:baffled::baffled::baffled:
No to sobie wymyślił :no::wściekła/y::wściekła/y:

Moja Psota znowu podarła prawie całą rolkę papieru w drobny mak ,a cieszyłam się że chwila spokoju :-D:-D:-D:-D zauważyłam że jak Oliwka cicho sie zachowuje to znaczy że broi :tak::tak::tak::tak:
Moje też tak miały.Jak było cicho to wiadomo,że sprzątanie.:-D:-D:-D

to nie tylko Oliwka.kazde dziecko jak siedzi cicho to broi albo spi:-):-):-):rofl2:

moja panna zjadla o 7 kasz i spi.wczoraj usnela o 22 dopeiro a ja przyspypaialm siedzac kolo lozeczka,wiec sie umylam i poszlam spac.no i sie wyspalam:-):rofl2:

ale jak zwykle jak mnie nie bylo to wam sie zebralo na gadanie:-)

mi juz sie gotuje grochowa:-)
dzis wczesniej po Pauline bo juz o 11 musze wyjsc.sprzatania nie mam za wiele bo wczoraj nie nabrudzili bo gonilam towarzystow:-D

swieci sloneczko,jest 10stopni juz ale wieje dosc mocno wiatr,zreszta u mnie zawsze wieje bo mieszkam na nioeslonietej gorce gdzie praktyczni nie ma zabudowan.normalnie na zadupiu mieszkam:rofl2:
zazdroszczę takiej głuszy :tak::-):-)

a za tydzien na polsat cafe będzie wydanie specjalne ichnego momentu prawdy to się będzie działo:szok::szok::szok:na ostatnim specjalnym odcinku momentu prawdy byłam w szoku jak daleko ludzie mogą się posunąć,,,,,,,,,,,,,,,,,no ale małużeństwo się tym ludziom posypało............zresztą się nie dziwie po takich pytaniach:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja oglądałam pierwsze 2 odcinki.Czasami to mi szkoda tych ludzi.Dla kasy poświęcić rodzinę....Ech...:no::eek::baffled:

Moze mi ktos pomoc z tymi krolami(poziom 4 zagadka 2)????
Mam 5 podpowiedzi i nic mi nie pasuje:szok::szok::szok:
To proste.Nie wiem jakie masz podpowiedzi,ale skojarzyć można szybko jak załapiesz co ich łączy i gdzie się znajdują.Potem tylko pododawać i gotowe.
Moja młoda zrobiła tę zagadkę dosłownie w 2 minuty :szok::szok::szok:.Ja nawet nie próbuję,bo odpowiedzi trzeba szukać w necie,a to pożeracz czasu i energii :-D:-D:-D
Kurczę jak jej zazdroszczę tej wiedzy :tak:;-)

no walsnie,a tak to o wszytkim potem wie rodzina,znajomi cala Polska:rofl2:
ale amerykanom sie nudzi.a ogladalyscie kiedys Jerrego Springera????????
byl kiedys taki program na Wizji tv jak jeszcze byla.tam to sie dzialo.nie dosc ze wszytskie brudy to jeszcze nieraz bojki były:-):-):-)

to takie Rozmowy w toku w ostrym wydaniu
oglądałam,ale to jakieś naciągane chyba.Zdecydowanie za często dochodzi do bójek ;-)
Uciekam na kilka godzin.
Jadę do Wawy po sklepach połazić.Muszę sobie sukienkę na wesele upatrzyć ,bo to 1 maja już niedaleko.:-)

Do góry