reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Znaczy sie ja będe płacic kurierowi a nie na konto bo dzwoniłam tam i sie pytałam mówiła że nie ma problemu żeby płacic przy odbioże a już złożyłam zamówienie i nawet mi przysłali ile razem zapłace i dziekowali wiedz chyba dobrze zamówiłam bo zamawiałam pierwszy raz

Dzień dobry dzisiaj ja pierwsza u nas nocka spokojna niedawno wstaliśmy zjedlismy batonika i zaraz na sniadanko pójdziemy Martynka na bajkach a Kamilek po podłodze chodzi i bawi sie zabawkami babcia przyniosła nam mleko więdz idziemy jesc płatki

Moje dzieciaki wkoncu spia:tak::tak::tak:M idzie sie kapac a ja chyba cos zjem:-);-)
No i siedze na pazylu:-D

Mnie już wkurzył..:-D:-D siedze na 16 poziomie io jakos mijuz cierpliwosci brakuje:baffled::baffled::baffled:

Kupiłam tą nianie elektryczną tą co podałam link
fajna:tak:taniutka:tak:
Dzień dobry dzisiaj ja pierwsza u nas nocka spokojna niedawno wstaliśmy zjedlismy batonika i zaraz na sniadanko pójdziemy Martynka na bajkach a Kamilek po podłodze chodzi i bawi sie zabawkami babcia przyniosła nam mleko więdz idziemy jesc płatki
Dzień doberek:tak:
A myślałam że ja bede pierwsza:-D:-D
M mnie obudzil przed 7 bo szukał pilota do tv żenby sobie zagrac:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

reklama
Do góry