reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja tez jestem ide tylko jeszcze pranie zawiesić Kamilek spi a Martynka na bajkach
wiktoria12
Mama i żona :)
No i znowu sama jestem
madziulanatasza
Fanka BB :)
grzej ,grzej ,choć ja tam wole jak mi m ją grzejeKibelek posprzatany,obydwie dziewczynki spia a wiec sie ubieram i zmykam sobie dupke wygrzac![]()

napisałam ci na priv,ja jestemNo i znowu sama jestem

madziulanatasza
zrobiłam na obiad pyszną pieczarkową malinki dodatkowo tam mięso mielone takie podsmażone z pieczarkami wrzuciłam -zupa pycha psze pani

na pewno będę robić ją jeszcze nie raz

Kurcze tak w biegu czytałam,że nic sobie nie odznaczyłam.
Piszę z pamięci.
Dobrze,że Piotrusiowi lepiej.
:-)
Agnes taka kąpiel to mega odnowa.

Co do wesela i rocznicy to trudna decyzja. W zasadzie tak źle i tak niedobrze.
Wesela niby szkoda opuścić ,ale z drugiej strony rocznica dziecka też jest ważna.
Najlepszym rozwiązaniem byłby powrót w miarę wcześnie do domu.
My jak już nie mamy innej możliwości to korzystamy z taksówki.
25 km. to jeszcze nie tak daleko
:-)dacie radę.
A my dziś rozpoczynamy na dobre nowy sezon grillowy.
Zaraz idę karkóweczkę marynować,kuraka przyprawić i sałatka tzatzyki mi zostanie.
Wieczorkiem postara się do Was zajrzeć.
Piszę z pamięci.
Dobrze,że Piotrusiowi lepiej.

Agnes taka kąpiel to mega odnowa.

Co do wesela i rocznicy to trudna decyzja. W zasadzie tak źle i tak niedobrze.
Wesela niby szkoda opuścić ,ale z drugiej strony rocznica dziecka też jest ważna.
Najlepszym rozwiązaniem byłby powrót w miarę wcześnie do domu.
My jak już nie mamy innej możliwości to korzystamy z taksówki.
25 km. to jeszcze nie tak daleko

A my dziś rozpoczynamy na dobre nowy sezon grillowy.
Zaraz idę karkóweczkę marynować,kuraka przyprawić i sałatka tzatzyki mi zostanie.
Wieczorkiem postara się do Was zajrzeć.
madziulanatasza
Mmmmm As takie mięsko z grilla czysta rozkosz smaku......uwielbiam...... u nas za bardzo dmucha na przesiadwanie na podwórku.....m niedługo wracaz pracy to jedziemy do miasta na jakieś zakupy.....ciekawe czy będzie pamiętał,że planował mnie zabrać do kawiarni na pyszną kawkę:-):-):-)
U nas też dość mocno dmucha i siedzień raczej na dworze nie da się długo,ale ja grila robię na tarasie na 3/4 zadaszonym i są tam 2 ściany ,więc jest zacisznie i cieplutko dlatego.Mmmmm As takie mięsko z grilla czysta rozkosz smaku......uwielbiam...... u nas za bardzo dmucha na przesiadwanie na podwórku.....m niedługo wracaz pracy to jedziemy do miasta na jakieś zakupy.....ciekawe czy będzie pamiętał,że planował mnie zabrać do kawiarni na pyszną kawkę:-):-):-)
Najlepsze miejsce w moim domu to taras

reklama
taki taras to świetna sprawa

moje dzieci za 2 godzinki będą w doku ale się stęskniłam

antek z piotrem film wojenny oglądają ja siedziałam na pazylu ale zaciełam się na 7 poziomie na zagadce z tym okrętem orzeł i narazie sobie darowałam bo muszę mozg przewietrzyć

moje dzieci za 2 godzinki będą w doku ale się stęskniłam

antek z piotrem film wojenny oglądają ja siedziałam na pazylu ale zaciełam się na 7 poziomie na zagadce z tym okrętem orzeł i narazie sobie darowałam bo muszę mozg przewietrzyć

Podziel się: