reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

spryciarz Ci rośnie.
Myszunia specjalnie dla Ciebie.
Tak wygląda kątnik większy,czyli ten,który występuje u nas najliczniej.
Kątnika olbrzymiego nie mogłam znaleźć.Ten drugi jest po prostu jeszcze większy.
Skarżyski Wortal Turystyczny | Content| Kątnik większy <i>(Tegenaria atrica)</i>

a fuj,ochyda,jak najdalej od nich.:tak:

Te pająki gryzą,ale nie mocno i dla normalnych osób są niegroźne.
Ja jestem uczulona na jad ,więc mam pamiątkę po ugryzieniu od 7 lat.
Przez 7 lat wybroczyna się nie wchłonęła i nieraz jeszcze mnie swędzi,szczypie lub piecze.Kiedyś się obudziłam z takim kątnikiem na buzi ,ależ się wtedy wydarłam:szok::szok::szok::szok:

Wkleiłam fotki na tajny

ja to bym chyba zawału od razu dostałam:-D:-D:-D

Hej :-) Mogę do Was dołączyć i czasem pogadać z Wami? Też jeszcze siedzę z córcią w domku choć od września będzie już przedszkolakiem :-)

witamy witamy jak najbardziej.dołączaj się :-)

Tak sobie teraz mysle gdzie te nasze dziewczyny pewnie oglądają na wspólnej barwy szczęscia i M jak miłość

wiktoria strzał w dziesiątkę :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Beatko ja swojego M widze co 2,5 miesiąca no teraz będzie wyjątek bo wczesniej przyjedzie bo 1,5 i też trudno sie powstrzymać i jedziemy codziennie przez 2-3 tyg:zawstydzona/y:

no to ostro jedziecie z tym koksem :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
M dalej u swoich rodziców.Już sie bardzo za nim obie stęskniliśmy :tak::tak::tak:on też dzwoni co chwilę i smęci ze tęskni ze chciałby małą zobaczyć ,no a co ja mu poradzę jak nie da rady.

Jutro idzie znów do lekarza bo lekarka stwierdziła że tak wysoka temp to za długo mu sie utrzymuje ,nie powinno tak być bo bierze antybiotyk.No to przypuszczam że nie podpasował mu i będzie trzeba antybiotyk zmienić.
A dzis miał temp od 37,8C-39,4C.

Oliwka mi właśnie usnęła :-):-):-):-)

Witam
Wkoncu do Was dotarlam:tak::tak::tak:
Cala trojak wykapana i wszyscy juz spia:szok::-)
Ja jestem mega wymeczona-znowu sie nasprzatalam jak glupia:-)Ale ja juz tak mam ze stale musze sprzatac i miec na blysk:no:
I do tego dostalam @

M dalej u swoich rodziców.Już sie bardzo za nim obie stęskniliśmy :tak::tak::tak:on też dzwoni co chwilę i smęci ze tęskni ze chciałby małą zobaczyć ,no a co ja mu poradzę jak nie da rady.

Jutro idzie znów do lekarza bo lekarka stwierdziła że tak wysoka temp to za długo mu sie utrzymuje ,nie powinno tak być bo bierze antybiotyk.No to przypuszczam że nie podpasował mu i będzie trzeba antybiotyk zmienić.

Może nawet do 3 dni trzymać taka wysoka temp. przy tym wirusie.
U mnie w domu niedawno to badziewie panowało.Wszyscy wtedy leżeliśmy .
Zdrówka życzę.

A ja przebrnęłam przez wszystkie zaległości i dę troszkę powyszywać,bo mam obrazek do zrobienia na wyjazd do Szczecina.
Zostało niecałe 2 tygodnie a ja w połowie dopiero jestem.:szok:

Całuski dla wszystkich mamusiek i DOBRANOC.
Jeśli zajrzę to późno w nocy ,bo mnie pewnie przyciągnie do kompa jak ze spaceru z psem wrócę.:-D:-D

Ostatnia edycja:

no wiadomo jak tesknicie wszyscy za soba
no fakt juz faktycznie dlugo ta goraczka sie utrzymuje
ach te chorobska :no:
Witam
Wkoncu do Was dotarlam:tak::tak::tak:
Cala trojak wykapana i wszyscy juz spia:szok::-)
Ja jestem mega wymeczona-znowu sie nasprzatalam jak glupia:-)Ale ja juz tak mam ze stale musze sprzatac i miec na blysk:no:
I do tego dostalam @
oooooo wspolczucia
ja mam niby dostac 27 :tak:

reklama
Do góry