reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

musalam jednak odpasc bo P przyszedl z pracy i mi glowe zawrocil.
mala nadal spi zupka sie gotuje,a poza tym niezlego lenia...

proponuje zamiast ziemniakow ryz na sypko,a do mizerii zamaist smietany to jogurt naturalny i najlepiej pieczywko ciemne z zairanmi:-)

:-D:-D:-D:-D daj znac po lekarzu

widze ze kolejna z @:-):-):-)

wspolczuje,dobrze ze z mezem troche lepiej

heheheheh,tekst niezly.ale przypomnijcie sobie czy my nie mowilysmy podobnie?:sorry::sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As wszysto pieknie,ale dzieci powinny tez wiedziec o tym ze porzadki w domu czy pomoc rodzicom nalezy tez do ich obowiazkow a nie tylko dla kasy!a jakbys nie miala i liczyla kazda zlotowke?w ten sposob mozesz ywchowac materilastke,ze cos za cos,wiec lepiej uwazaj:-)

bez komentarza:rofl2:
u nas trwa test dla gimnazjum teraz.

a gdzie sie joe alex podziewa?????????
Aniu a gdzie ja napisałam,że ja jej płacę za każde sprzątanie?
Ja jej wtedy daję zarobić kiedy ona chce.To jest wtedy sprzątanie ekstra.:-D:-D:-D
A obowiązki to swoją drogą.Takie rzeczy to robi bezpłatnie i bez gadania.:-)

reklama
madziula adamowi wpadł telefon do wc i nie działa tak jakoś od tygodnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a może 2 tygodni:baffled::baffled:
mama helenki witaj no i byle do lipca:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
anabuba facet +dentysta:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ide karmić antka i z adamem do nauki.................

U nas się rozpadało ,lunęło i już,klaudia ma na 18 próbę w szkole przedstawienia na 3 maja,jeszcze jak tak będzie dalej lało trzeba bedzie ją zawieżć i przywieżć:baffled: ,zastanawiam się czy nie iść na drzmke....:tak:

dzwoniłam do adama szkoły pytam dlaczego jutro jest ten test a nie w maju-pani na to bo jutro:szok:
-ja mówię no że jutro to wiem pytam dlaczego???
-bo tak nam termin pasował:szok:
-ja no ole dlaczego dopiero dzień wcześniej o tym powiedzieli???
-bo wczoraj tak postanowili:szok:
-ja ale dzieci nie przrobiły materiału.....
-pani to nie przeszkadza test jest z tego co mieli:szok:
-ja ale to nie kartkówka zeby zaowiadać dzień wczeniej..
-pani...........
-ja halo.....
-pani jestem ale nie umiem z panią rozmawiać:szok::szok::szok:to jutro niech syn będzie na galowo:szok::szok::szok:
-ja ale pani mi nie wytłumaczyła dlaczego już jutro brak terminów w maju????:wściekła/y:
-pani no w maj jrst ciepło:szok::szok:
-ja no ale jaki to ma związek???:wściekła/y:
-pani no dzieci się nie chcą wtedy uczyć:szok:
-ja ale bzdury pani opowiada to przez jeden dzień lepiej się nauczą????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
-pani..........no muszę kończyć
słuchawka na widełki
-ja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sama do siebie...........
masakrano jak tak mozna :eek::eek::eek:
nie widze w tym sensu :no::no::no:
biedne dzieci :sorry:
madziulanatasza 27 latek w czerwcu mi wystuka :tak::tak::tak::tak: stara dupa ze mnie już :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jestes w wieku mojego m :tak: on ma w grudniu :-)
no oszczędna jest na maxa :szok::szok:
Co do chomiczka.
chomiczkowi ni wolno dmuchać w pyszczek,bo dostanie wylewu lub zatka się powietrzem i śmierć następuje natychmiast.
Chomiczkowi robi się masaż serca.:tak:
Masuje się palcem po żebrach i po brzuchu ,aż do momentu kiedy odzyska przytomność.:-D:-D:-D
troche to smieszne jak czytam o chomiczku bo pierwszy raz sie z tym sdpotykam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Witam kobitki :tak:

Pamiętacie mnie jeszcze ;-):rofl2:
no jasneeeeeeeeee :tak::tak::tak::tak:

my po obiadku maly wstal zjadl wiec trzebabyloby na dwor dziecie zagonic :-D

ide sie szykowac... :tak:
bede wieczorkiem pewnie ;-)

aha medeuska spotkanie pzrelozone na piatek ;-)

hej dziewczeta
jak tam dzionek
ja zaliczylam juz pierwszy posilek, czyli kawa z cukrem, jajka sioe gotuja, wturuje im szpinak.

ide zobaczyc co u Was

reklama
hej dziewczeta
jak tam dzionek
ja zaliczylam juz pierwszy posilek, czyli kawa z cukrem, jajka sioe gotuja, wturuje im szpinak.

ide zobaczyc co u Was
Chciałam się zapytać czy dopiero wstałaś:-D:-D:-Dpo chwili zajarzyłam ,że ty przecież na kopenhaskiej od dziś jedziesz...Pozostaje mi życzyć smacznego i powodzenia......:tak:

Do góry