reklama
no to se pogadałaś z kobietądzwoniłam do adama szkoły pytam dlaczego jutro jest ten test a nie w maju-pani na to bo jutro
-ja mówię no że jutro to wiem pytam dlaczego???
-bo tak nam termin pasował
-ja no ole dlaczego dopiero dzień wcześniej o tym powiedzieli???
-bo wczoraj tak postanowili
-ja ale dzieci nie przrobiły materiału.....
-pani to nie przeszkadza test jest z tego co mieli
-ja ale to nie kartkówka zeby zaowiadać dzień wczeniej..
-pani...........
-ja halo.....
-pani jestem ale nie umiem z panią rozmawiaćto jutro niech syn będzie na galowo
-ja ale pani mi nie wytłumaczyła dlaczego już jutro brak terminów w maju????
-pani no w maj jrst ciepło
-ja no ale jaki to ma związek???
-pani no dzieci się nie chcą wtedy uczyć
-ja ale bzdury pani opowiada to przez jeden dzień lepiej się nauczą????
-pani..........no muszę kończyć
słuchawka na widełki
-jasama do siebie...........

nie potrafiła Ci wytłumaczyć więc odłożyła słuchawkę,najprościej......

no oszczędna jest na maxamasakra
ale musialas sie przestraszyc bo ja przestraszylam sie czytajac to
dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo ale on pewnie tez sie wystraszyl
wspolczucia
ach te dzieci jakbym moja siostre normalnie widziala takie samo zachowanie wieczny brak zadan a w zeszycie potem same jedynki - i to ma byc dziewczyna
chomiczka??
a co mu sie stalo
jak go reanimowalas ??
no to dobra cecha ze jest oszczedna
moj brat tak samo ma on jak ma jakis cel to zawziecie zbiera na to ale jak ma pozyczyc rodzicom to nawet powie im ze im da bo nie lubi pozyczac bo zle sie z tym czuje a ma 15 lat![]()

Co do chomiczka.
chomiczkowi ni wolno dmuchać w pyszczek,bo dostanie wylewu lub zatka się powietrzem i śmierć następuje natychmiast.
Chomiczkowi robi się masaż serca.

Masuje się palcem po żebrach i po brzuchu ,aż do momentu kiedy odzyska przytomność.

U nas gimnazjaliści już dawno pisali.No co ty malina teraz???przecież jeszcze nie skończyli podreczników ,więc nie umieją wszystkiego co obowiązuje w 3 klasie...u nas testy gimnazjaliści teraz piszą![]()
Teraz piszą też właśnie 3 klasiści test kompetencji.
U nas jest w przyszłym tygodniu.
dzięki za przepisik.:-)Dobrze że nic mu się nie stało,tak to jest dzieciaki wszystko wpychaja do buzi.
jak się reanimuje chomika?usta usta
tosty robię tak:
ser żółty,pieczarki,kukurydza czasem papryka czerwona i polewam ketchupem![]()
Reanimację chomika opisałam wyżej.

Ja dziękuję takiego szefostwa.M był u lekarza,okazało się że rozwinęła sie angina ropnadostał mocniejszy antybiotyk ,jak nie urok to sraczka,jak na razie będzie mieszkał u rodziców póki nie wyzdrowieje żeby nas nie pozarażać
byłam dziś u niego w pracy żeby odebrać legitymację ubezpieczeniową bo mieli mu podbić ale sie wkur........
stoję czekam,szefowa gada z kimś przy stoliku a szef lata gdzieś po zapleczu i nie ma zamiaru podejść do mnie i tak czekam i czekam a tu olewka totalnaOLiwka mi zaczęłą marudzić bo ile mozna czekać, szefowa coś podeszła po coś do biurka no to się pytam czy jest ta legitymacja a ona nie mam teraz czasu widzisz ze rozmawiam.i poszła sobie suka jedna.Mogłą chociaż powiedzieć przyjdz póxniej czy coś.nic dalej czekam szef specjalnie coś wymyslał a nie podszedł.Wziełąm trasnęłąm drzwiami i wyszłam
potem za 30min M dzwoni że szefowa dzwoniła do niego że ze skargą wyobrażacie sobie że nie mam kulturynormalnie jakaś nienormalna.ze mieli sanepid a ja im dupę zawracam.mogłą powiedzieć a nie przekręca ogonem i się skarży.boze jaka to pojebamna baba,sory za słowa lae gotuje się we mnie jak o niej pomyslę.Powuedziałąm M że jak wyzdrowieje to ma szukać innej pracy,niech spieprzają na drzewo.W ogóle nikogo nie szanują a pracownicy są zastraszani i boją sie odezwać słowem.Każdy cicho siedzi jak mysz pod miotłą a szefostwo robi co chce ,traktuje pracowników jak śmieci.
wyobrażcie sobie że ona do babek które tam pracują jak sie wkurzy to mówi na nich "dziwki jedne"
!!!!! włos sie jezy,długo by opowiadać.
Gnida nie szefowa.
Niech ona spojrzy jaką ona ma wysoką kulturę.Tylko niech się przychyli i szuka jej na podłodze albo w piwnicy ,bo wyżej na pewno nie znajdzie.

No sobie pogadałyście.dzwoniłam do adama szkoły pytam dlaczego jutro jest ten test a nie w maju-pani na to bo jutro
-pani...........
-ja halo.....
słuchawka na widełki

Ech szkoła :-
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam kobitki 
Pamiętacie mnie jeszcze ;-)

Pamiętacie mnie jeszcze ;-)

jakże mogłybyśmy zapomnieć :-):-):-):-)Witam kobitki
Pamiętacie mnie jeszcze ;-)![]()
Powiedz lepiej jak się czujesz???????
Jasne,że pamiętamy.Witam kobitki
Ja uciekam będę wieczorkiem.:-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Powoli zaczyna sie wszystko klarować 
Moje dziecko zaczyna normalnie wyglądać
Zaryła twarzą o beton
, strasznie to wyglądało. Teraz tylko smaruje żeby się pogoiło ładnie
Przypałętało eis jej jeszcze jakieś uczulenie nie wiadomo na co
ale powoli schodzi.
A ja to inna bajka... Ale też już na prostej
Określenie mam siedzącą w domu teraz pasuje do mnie idealnie
Nic mi nie wolno więc głównie siedzę...

Moje dziecko zaczyna normalnie wyglądać

Określenie mam siedzącą w domu teraz pasuje do mnie idealnie

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
musalam jednak odpasc bo P przyszedl z pracy i mi glowe zawrocil.
mala nadal spi zupka sie gotuje,a poza tym niezlego lenia...

daj znac po lekarzu

bez komentarza
u nas trwa test dla gimnazjum teraz.
a gdzie sie joe alex podziewa?????????
mala nadal spi zupka sie gotuje,a poza tym niezlego lenia...
proponuje zamiast ziemniakow ryz na sypko,a do mizerii zamaist smietany to jogurt naturalny i najlepiej pieczywko ciemne z zairanmi:-)madziula ja wcale drastyczna nie jestemna śniadanko jadłam 2 kromki chleba i tonbiałego
ale schabik pieczony w rękawie miałam na tym więc wędlinka chuda
na obiadek zjem ziemniaczki schab zrobie sobie w foli w piekarniku no i mizeria na kolację brak mi pomysłu..................
![]()
Najwyżej drugie będzie a faceta na wazektomie i koniec![]()

widze ze kolejna z @:-):-):-)Właśnie dostałam@,to stąd moje wrzaski wczorajsze i absolutny brak werwy dziś.Beata ,że pięknie wyglądamy to się wie...ale zawsze można wyglądac piękniej.....
wspolczuje,dobrze ze z mezem troche lepieja ja jeszcze na chwilkę ;-) troche mnie ruszyło bo Wojtek zapomnial zeszytu z polskiego mialam nie zanosic mu do szkoły ale zobaczyłam ze cały zeszyt jest pokreślony wyrwana kartka z podpisem wychowawczynipowiem ze mnei to zastanowialo Więc wziełam zeszyt i poszlam do szkoly no i wyglada to tak Wojtek teraz siedzia z Karolem co razem bawia ie na podwórku i bawiali sie na lekcji i pokreslili Wojtkowi zeszyt
a pani jak sprawdzała prace to powiedzial ze nie wstawi mu oceny bo musi przepisac ale nic nie mówial zeby kartki wyrywal
nie wiem juz co sie z nim dziej pani tez mówi ze nic od siebi Wojtek nie daje nie pracuje na lekcji Karol lotniejszy w nauce to siobie radzi a Wojtek mój przybrał juz całkowicie olewajacy stosunek do nauki
troche tez sie zdenerwowala ale ja jej mówie ze Wojtek mi nie powiedzial ze dostanie ocene jak porawi i przepisze zeszyt rany boski nie wiem juz co robic jak z nmi postepowac dobrze ze choc maz sie zmienil i zacząl mnie popierac
heheheheh,tekst niezly.ale przypomnijcie sobie czy my nie mowilysmy podobnie?joanna mój adam ostatnio stwierdził że matma i to całe dzielenie i mnożenie jest nikomu nie potrzebne bo są kalkulatorki komputery i ktoś to wymyślił jako metodę pognębienia dzieci![]()

madziulanatsza adam ostatnio miał się zastanowić nad wysokością swojej tygodniówki.....siedzimy z piotrkiem i mówie wiesz myślę że max 10 zł bo wszystko i tak mu kupujemy to by miał na swoje zachcianki.....pitr mnie poparł po chwili wchodzi adam...i do nas....no ja to chciałbym 50 zyla wiem że to nie realne to krakowskim targiem niech będzie 30 zł tygodniowojak mu powiedziałam max 10 zł był zły jak osa i powiedział że więcej to dajom dziadom pod kościołem
piotrek dostał głupawy a ja nerwa i kazałam mu w niedziele iść pod kościół![]()

As wszysto pieknie,ale dzieci powinny tez wiedziec o tym ze porzadki w domu czy pomoc rodzicom nalezy tez do ich obowiazkow a nie tylko dla kasy!a jakbys nie miala i liczyla kazda zlotowke?w ten sposob mozesz ywchowac materilastke,ze cos za cos,wiec lepiej uwazaj:-)Dokładnie tak.
Dużo lepiej wychodzi na zakupach jak na kieszonkowym.
Nieraz jak ma pilny wydatek to podchodzi i pyta w czym może mi pomóc,ale tak żeby jej się opłacało.
Ja już wiem o co chodzi i pytam ile potrzebuje zarobić to może coś wymyślę.
W ten sposób moje dziecko nauczyło się myć drzwi,futryny,okna,barierki ,podłogi i tp:
Ja mam dużą pomoc a ona kasę i satysfakcję.
Za każdą pomoc ma 5 zł,więc myślę,że nie tragedia dla mnie, a dla niej na pewno nauka,że żeby coś mieć to trzeba pracować.
Do tego wiem,że w przyszłosci ze wszystkim sobie poradzi a dom jest posprzątany tak przy okazji.
![]()
dzwoniłam do adama szkoły pytam dlaczego jutro jest ten test a nie w maju-pani na to bo jutro
-pani...........
-ja halo.....
słuchawka na widełki
bez komentarza

u nas trwa test dla gimnazjum teraz.
a gdzie sie joe alex podziewa?????????
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Powoli zaczyna sie wszystko klarować
Moje dziecko zaczyna normalnie wyglądaćZaryła twarzą o beton
, strasznie to wyglądało. Teraz tylko smaruje żeby się pogoiło ładnie
Przypałętało eis jej jeszcze jakieś uczulenie nie wiadomo na co
ale powoli schodzi.
Określenie mam siedzącą w domu teraz pasuje do mnie idealnieNic mi nie wolno więc głównie siedzę...
![]()
jak mus to mus:-):-):-)

najwzniejsze wasze zdrowie:-)
a co do Helenki-mlode cialo to pozniej sladu nie bedzie,zobaczysz

a mojego P ostatnio tez bolal zab,jakos ze 2 tyg wczesniej niz mnie.no i teraz maefekt-nie poszedl do dentysty to teraz napuchl i bez antybiotyku sie nie obejdzie.ale sie kloci ze dzis nigdzie nie idzie.ehhh faceci....
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Elokwentna jak na nauczycielkę ,nie ma co!!!!Powodzenia adamowi przekarz!!!Klaudia sie pyta czemu ma telefon wyłączony Adam ,bo próbowała sie parę razy do niego dodzwonic i nic,chyba ,że znowu zmienił numer.Ate testy są takie same w całej Polsce??Jeśli tak to lipa w pełnym zakresie...w tym momencie Klaudia od Adama mogłaby się nauczyć nieomal na blache więc nie rozumem czemu tak różne są terminy?????dzwoniłam do adama szkoły pytam dlaczego jutro jest ten test a nie w maju-pani na to bo jutro
-pani...........
-ja halo.....
słuchawka na widełki
Widzisz jak cie odmłodziła ,pojechała z tobą jak z młodąmadziulanatasza 27 latek w czerwcu mi wystukastara dupa ze mnie już
![]()

Witam ,witam i o zdrowiesie pytam,jak Heleni buzia,?? Unas strasznie zimno si.e zrobiło chmury naszły na burzę się nie zanosi tylko na deszcz ,ale kto wie....Witam kobitki
Podziel się: