reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurde,ja swoją Vanessę odebrałam z przedszkola 11.40,bo tylko 3 godzinki chodzi. Teraz zostawiłam ja na dole z minimini, Dominik śpi,ja mam syf i zero obiadu,a od rana siedzę na necie. Nie mogę się zmusić do niczego. Pojechałabym już do Polski. Ale uparłam się,żeby robić prawko i iść we wrześniu do roboty. Co się z tym wiąże muszę szukać małemu niani,a nawet się nie zarejstrowałam w Home Office,to jest 100f,żeby móc pracować gdziekolwiek na legalu. Wszystkie zasiłki są na mojego,więc od 4 lat nie płacę składek. Mam doła z tego wszystkiego. A w Polsce spotkałabym się z rodziną,teściowa by się dziećmi zajęła...:sorry2:

reklama
na razie pojechał do hurtownii,Klaudia u koleżanki ,a ja czekam na kolegęKsawka Michała dwóch 5 latków w domu a Michał to już 6 lat w sumie ma ,ach sama radość:-D

dziewczyny napisałam coś na T.
Sorki,że tak chaotycznie,ale łzami się zalałam jak to wspominałam.
Dobrze,że to już za mną i nigdy nie wróci.:szok:

jejciu nie było mnie parę godzin a tu tyle naskrobane, kiedy wy macie na to czas?
my już po zakupach i małym spacerku bo pogoda coś dzisiaj nie za ciekawa. teraz wypadałoby ogarnąć trochę mieszkanie i o jakimś obiadku pomyśleć, mojemu od wczoraj chodzi po głowie spagetti ale mam lenia

kurde,ja swoją Vanessę odebrałam z przedszkola 11.40,bo tylko 3 godzinki chodzi. Teraz zostawiłam ja na dole z minimini, Dominik śpi,ja mam syf i zero obiadu,a od rana siedzę na necie. Nie mogę się zmusić do niczego. Pojechałabym już do Polski. Ale uparłam się,żeby robić prawko i iść we wrześniu do roboty. Co się z tym wiąże muszę szukać małemu niani,a nawet się nie zarejstrowałam w Home Office,to jest 100f,żeby móc pracować gdziekolwiek na legalu. Wszystkie zasiłki są na mojego,więc od 4 lat nie płacę składek. Mam doła z tego wszystkiego. A w Polsce spotkałabym się z rodziną,teściowa by się dziećmi zajęła...:sorry2:
no niestety zawsze cos jest kosztem drugiego.Bedzie dobrze:tak:
ania waga do ważenia siebie:tak::tak:będe patrzyła jak mni ubywa:-p:-p
ania ja nie w temacie czemu twój M w szpitalu????????????

Rozwalil sobie reke mial przeciete sciegno ale juz jest w domku byl tam 3 dni luzik starczy mu to teraz ja jestem jak naianka nawet sam nie moze sie wykapac bo jest taki oslabiony ale w auto wsiadl i pojechal bo firma musi sie prowadzic:sorry2:a sama sie nie pokieruje
Powodzenia w wazeniu :))

jejciu nie było mnie parę godzin a tu tyle naskrobane, kiedy wy macie na to czas?
my już po zakupach i małym spacerku bo pogoda coś dzisiaj nie za ciekawa. teraz wypadałoby ogarnąć trochę mieszkanie i o jakimś obiadku pomyśleć, mojemu od wczoraj chodzi po głowie spagetti ale mam lenia

jak sie nudzi w domku to sie pisze:-D:-D zjadlabym spagetti mniammmm

reklama
Moje wczoraj byly takie nie do wytrzymania :no::no::no:I Wiktorii chyba wychodza dolne trojki bo caly czas grzebie w tej paszczy i wlasnei tam:tak:

A ja w szufladzie w ktorej mam capucko znalazlam cala paczke alpejskiego mleczka,o ktorym zapomnialam:szok::tak::tak::tak:No to teraz sobie jem i pije;-):-)
No nie możliwe :szok::-D:-D
Wróciłam z zakupów.
Słuchajcie jakieś zakupowe szaleństwo u nas w Marcpolu.
Podchodzę na chemię i oczom nie wierzę.
Płyn Fairy Oxi balsam do naczyń 500 ml .stoi na półce za 2,99
i napisane,że cena stała :szok::szok::szok:
Masło Polskie 2,99 cena również stała
i najfajniejsze czekolady Alpen gold adwokat i malinowa po 1,69 :szok::szok::szok::szok:
a orzechowa i orzechowo-winogronowa 2,99
właśnie się tą orzechowo-winogronową zajadam.:tak::-)
Patrysia włącz GG
To faktycznie taniocha:tak:
cygankom to ja nie wierze tylko patrza jak kasę wyciągnąć kiedys miałam zajście z jedną taką walnięta chciała mi powróżyć zaczepiła mnie na rynku powiedziałam ,że nie to wyrwała włos z głowy Laury miała wtedy z 4-5 lat i powiedziała że mnie przeklina i ze moje dziecko umrze Laura mi się rozpłakała a w między czasie druga ukradła mi kasę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wtedy myslałam że babę zabiję wtrącił się brat mojej mamy bo t małe miasteczko i na szczęście był akurat na rynku i ją zjechał strasznie i kazał jej oddac kasę była awantura straszna
inny incydnent z cyganami jak miałam 9 lat jakiś idiota jechał za mną taką droga bez chodnika i tak się zabawiał że chciał mnie niby najechac strasznie płakałam i biegłam a on miał zabawę gorzej jakbym się przewróciła:baffled:

nie cierpię po tym cyganów w moim miasteczku było ich b duzo bo tam mieszkał król cyganów więc mam sporo niemiłych doswiadczeń z nimi
Ja miałam kolege cygana :confused:
Tak piszecie o cyganach a ja mieszkam nad cyganami:szok::szok::szok:Szkoda gadac
Idac po mlodego do przedszkola zauwazylam ze pod ich drzwiami lezy zuzyty pampers:szok:no ale dziwne jest to ze nie maja malego dziecka:-D:no:
Sąsiedzi dali im niespodzianke:-D:-D:-D
powiem Wam szczerze ze chciałaby pójść do wróżki ale zdrugiej strony jkaby wywrózyła mi coś złego to non stop bym o tym myslała to może lepiej nie próbować.

Oliwka drugi raz mi dzis wysikała mi sie do nocnika przez rajstopy :no::no::no: zapomina sciągać czy co???? :-D:-D:-D:-D:-D

teraz spi a M poszedł robić obiad,nie był szczęśliwy że musi go robić ale nie miał wyjścia,nie dałam mu innego wyboru.zresztą nie ma nic trudnego do zrobienia;ziemniaczki z jajkiem i mizeria.żadna sztuka a ile sie przy tym nagadał to głowa mała.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to przynajmniej dzisiaj nie musisz gotowac
jak sie nudzi w domku to sie pisze:-D:-D zjadlabym spagetti mniammmm
Ja miałam ostatnio spagetti:tak:

Do góry