Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
napewno bedzie mi pasowac;-)
wiec potem najwyzej daj mi znac kiedy chcesz konkretniej ...![]()
Ok to jak bede w Rybniku to sie z toba skontaktuje bo nad morzem nie bede miala dojscia do neta

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napewno bedzie mi pasowac;-)
wiec potem najwyzej daj mi znac kiedy chcesz konkretniej ...![]()
na manhatanie na przeciwko sabatu :-)Ok to jak bede w Rybniku to sie z toba skontaktuje bo nad morzem nie bede miala dojscia do netaA gdzie teraz w ogole mieszkasz dalej tam gdzie mieszkalas kiedys??
A no tez tak mylalam bo twoj m przeciez z manhatanu :-):-)na manhatanie na przeciwko sabatu :-)
naszych chlopow widywalas :-) a gdzieA no tez tak mylalam bo twoj m przeciez z manhatanu :-):-)
Wam to sie fajnie udalo z Agata wy obie dlugo sie juz przyjazniciei wasze chlopy tez dobre kumple
przynajmniej kiedys tak bylo bo zawsze ich razem widywalam
![]()
witam sie juz popoludniowo:-) na szczęscie udało nam się juz z Nati byc na spacerku, bo pogoda nie za ciekawaciągle zbierają się chmury i samo nie wie czy ma padać czy nie... na szczęscie niedlugo jedziemy do babci (co bedziemy w dom siedziec jak mojego D i tak nie ma?!), a tam zawsze ciekawiej niż u siebie... i moze coś dobrego babcia upiekła?;-)
No jasne co bedziecie siedziec w domuja jak bym miala rodzinke tutaj na miejscu to bym tam non stop przesiadywala jak m jest w pracy a tak to siedze w domu i sie nudze:-
-(
oj mniam mnaim cos slodkiego od babci to ja bym sobie zjadla ale mi smaka narobilaswitam sie juz popoludniowo:-) na szczęscie udało nam się juz z Nati byc na spacerku, bo pogoda nie za ciekawaciągle zbierają się chmury i samo nie wie czy ma padać czy nie... na szczęscie niedlugo jedziemy do babci (co bedziemy w dom siedziec jak mojego D i tak nie ma?!), a tam zawsze ciekawiej niż u siebie... i moze coś dobrego babcia upiekła?;-)
no a moj wlasnie wstal wiec zaraz dostanie zupke bo sie studzi i pojdziemy na spacerMoje male leza juz w lozeczkach i pewnie zaraz beda spaly wiec ja sie ubieram i wyskocze sobie do Prosiaczka bo cos pusta ta moja lodowka
KAROLA
Oj nie ma to jak babcine wypieki![]()
naszych chlopow widywalas :-) a gdziehehe :-)
no nas tylko roznia 2 kaltki tzn mnie mojego m i od Agi wiec oni czesto u nas bywaja![]()