reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MAMA HELENKI
Wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek i Ty juz jestes 34 tydzien:tak::tak::tak:
Ja urodziłam dziewczynki w 34+1:tak:

Zmykam bo moje zarłoki wolaja juz obiad:-):-D

Witam,

u mnie właśnie grzmi, a ja bardo lubie burze :tak::-D

Helenkę odstawiłam dzisaj na cal dzień do babci :tak: Toszke luzu :-D

Nakupiłam mojej pannicy dzisiaj cienkich rajstopek ciekawa jestem na ile starcza :sorry2::confused: No i kupiłam już jej prezent na dzień dziecka (piaskownica) :tak: tatuś musi jeszcze tylko porządek w ogródku zrobić.

Ananbuba, Joanna, bawcie się dobrze :tak: Ale ja bym pohulała :-D:cool2:

Lece szuszyc włosy...

super prezencik ja jeszcze mysle co by kupic W sumie chcialam Kubusia z FP takiego co bajki opowiada i spioewa piosenki ale nie ma go nawet na allegro:-(

MAMA HELENKI
Wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek i Ty juz jestes 34 tydzien:tak::tak::tak:
Ja urodziłam dziewczynki w 34+1:tak:

Zmykam bo moje zarłoki wolaja juz obiad:-):-D

leci ten czas :tak: Z każdym dzniem jestm coraz spokojniejsza o moje malenstwo :sorry2:

super prezencik ja jeszcze mysle co by kupic W sumie chcialam Kubusia z FP takiego co bajki opowiada i spioewa piosenki ale nie ma go nawet na allegro:-(

Nie widziałam jeszcze takiego misa :confused:

Agnieszka ma dla Emily taki moze zrobi fotke i wklei:confused:
Ja w ciazy to pilam kawe z duza iloscia mleka ale raczej rzadko:happy2:
Juz nie mozemy sie doczekac na fotki nowej malej perelki:tak:Szybko zleci i nim sie ogladniemy bedziesz rodzila:-)

No i juz jestm piekna :cool2::-D:-p

Hmmm, kawka, chba sie skusze :cool2:
Zrobiłyście mi smaka na kawke:tak::tak::tak: tylko jakieś ciacho do tego by się przydało, a gdzie o tej godzinie sobie kupie ciasto dzisiaj świeże:confused: chyba wyjde tu do pobliskiego sklepu zajrze, a jak nie to trudno poradze sobie z jakimiś zwykłymi ciastkami:sorry2::sorry2: mm albo czekoladę sobie zjem:tak: tyllko też musze po nią do sklepu iśc:dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Zrobiłyście mi smaka na kawke:tak::tak::tak: tylko jakieś ciacho do tego by się przydało, a gdzie o tej godzinie sobie kupie ciasto dzisiaj świeże:confused: chyba wyjde tu do pobliskiego sklepu zajrze, a jak nie to trudno poradze sobie z jakimiś zwykłymi ciastkami:sorry2::sorry2: mm albo czekoladę sobie zjem:tak: tyllko też musze po nią do sklepu iśc:dry::dry::dry::dry::dry::dry:

ja mam Prince Polo :)

reklama
Fajny ten lkubuś :tak:

Ostatnią kaw z mlekiem piłam przedwczoraj :-p A dziaj juz nie zdaże:baffled:

Spadam, moze M mi jakies fotki dzisiaj cyknie :-p:cool2:

Do góry