reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello
Wkoncu udało mi sie wypedzic M od laptopa:no::no::no:

Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolina:no:i wszedzie gdzie sie da:no:Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było
Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatał:angry::angry::angry:
Po ostatnim sprzataniu tej piaskoliny wiem ze bedzie ciezko
no to powodzenia
Na PRO7 Spiel auf Bewährung tytul napewno wiele ci nie mowi:tak::tak:

My juz po grilu:tak::tak:
Emily wstala mi z goraczka 39,1C :szok::szok::szok:dalam jej czopka za nim pujdzie spac jeszcze raz jej zmierze temperature nie wiem skad nagle ta goraczka marudna nie jest bawi sie ladnie smieje sie itd wiec nie mam pojecia:no::no: moze to te zeby daja jej tak popalic???:baffled::baffled:
napewno zabki :tak:
No i My juz w domku
POgoda cudowna w sam raz na spacerek nad Renem :) Zjedlismy bulki z mieskiem Laura wciagnela frytki az bylam w szoku bo zawsze zjadala po 3 i miala dosc z dzis sporo ich wciagnela:tak:
Potem w nagrode dostala loda:-)
Sloneczko cudownie grzalo wiec szkoda bylo wracac ale Laura dzis nie spla w poludnie i balam sie ze mi zasnie w aucie na szczescie nic z tego nie wyszlo :tak:
super mieliscie dzien

my bylismy dzis na chwile an lotnisku mlody byl zachwycony samolotami a byla tam jakis mini festyn wiec fajnie bylo:-D

reklama
My już po kąpieli :tak::tak::tak: Oliwka dziś strasznie szalała,wody pełno,zalana cała łazienka,miałam sprzątania.
Zjadła juz kaszkę,ząbki umyte i lezy już w łóżeczku.Ale coś nie za bardzo chce spać bo zabiera sie za wyciąganie wszystkich pluszaków z łóżeczka.Tak zauwazyłam że jak teraz wieczorem jest tak jasno to bardzo trudno jest jej zasnąć mimo że jest śpiąca.

Hello
Wkoncu udało mi sie wypedzic M od laptopa:no::no::no:

Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolina:no:i wszedzie gdzie sie da:no:Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było
Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatał:angry::angry::angry:
Po ostatnim sprzataniu tej piaskoliny wiem ze bedzie ciezko

dlatego nie kupię tej piaskoliny Oliwce,nigdy :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D
pytałam sie kiedyś o nią w sklepie to babka mi odradziła,mówiła że trudno sie ją sprząta,że zostają slady na dywanie.także odpuściłam sobie :tak::tak::tak:.po co mam sobie dokładać roboty :-p:-p:-p

Miłej kompieli a codziennie kąpiesz Oliwke

teraz kąpie Oliwkę co drugi dzień, ale codziennie ją podmywam w misce.Ale jak zacznie sie bardziej ciepło,myslę ze już niedługo to codziennie oczywiście.a jka jest srodek lata to nawet 2 razy dziennie.
Zawsze popluska sie w basenie na ogrudku w dzień a wieczorem kapanie w wannie.

Zaraz wkleje fotki nie dużo ich bo mi sie bateria rozładowała.A no i wkońcu musze sie na tą bielizne zdecydować

wiki to czekamy na fotki :tak::tak::tak::tak:

Dowikla a nie lepiej ciastolina:confused:
Agnes a nie macie rolet albo zaluzji zeby zaciagnac?
Wiki no to sobie poczekamy:-)

Laura juz wykapana i je paroweczki
Ja nagadalam sie 40 minut przez telefon z siostra:-D
Planujemu wspolny urlop wiec trzymajcie kciuki oby wypalilo:tak:

Ania mamy rolety ale mimo wszystko w dzień jest tak jasno że roleta nie da aż takiej ciemności jaka być powinna do spania:tak:

Zaraz wkleje fotki i ide spać bo jakaś zmęczona jestem
No to czekamy:tak::tak::tak:
Ania mamy rolety ale mimo wszystko w dzień jest tak jasno że roleta nie da aż takiej ciemności jaka być powinna do spania:tak:
Ja mam zwykle zaluzje-takie stare bamberskie i brzydkie:-D:-D:-Dale jak je spuszcze to mam tak fajnei w dzien nawet jak swieci słonce a w nocy to mam mega ciemno

Ja juz sie wyprysznicowalam i wypeelingowałam,Dominik tez i juz jest u siebie:tak:Zaraz mlode beda kapane i niech juz ida wkoncu spac

reklama
pewnie masz te wewnetrzne Ja mam zewnetrzne i jak zaciagne to nic nie widac:sorry2:
No to czekamy:tak::tak::tak:

Ja mam zwykle zaluzje-takie stare bamberskie i brzydkie:-D:-D:-Dale jak je spuszcze to mam tak fajnei w dzien nawet jak swieci słonce a w nocy to mam mega ciemno

Ja juz sie wyprysznicowalam i wypeelingowałam,Dominik tez i juz jest u siebie:tak:Zaraz mlode beda kapane i niech juz ida wkoncu spac

oj chyba daly Ci panny w kosc:tak:

Laura kombinuje zeby tylko nie isc spac ale jak zaraz krzykne to zje te parowki w minutke:baffled:

Do góry