reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
JA już jestem ,musiałam jechac po córkę na basen,ale wróciam tak prędko jak sie da

Miło cie Akwarelka bliżej poznać ,ja już mam 31 latek
a czuję sie na 23 maksymalnie
Mlena czekam z niecierpliwością na Twoją historię

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
NO to teraz moge sie przywitac:-)
tyle nadrukowalyscie ze szok czytalam 40 minut wraz z odpisywaniem
Ja rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac![]()
No to fajnie zes sie obkupila przynajmniej masz juz wszystko na komunie no oprocz ewentualnie tego bolerka

Witam nowa mamusieCzesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w uluPrzyjmiecie kolejna pszczole? ;-)

Kuchna super wlasnie taka sama ma Eyleen tylko zeby potem nie bylo ze za nia kupilas;-);-);-)Kupilam podobna Kuchnie dla Laury ale ja dalam 10euro
HELLO KITTY KUCHNIA SMOBY NOWOŚC POZNAŃ (640466010) - Aukcje internetowe Allegro
Ciocia nie narzekaj dobrze ze przynajmniej siebie mamySuper sie macie pogaduchy przy kawce
No ja mam tylko Agnieszke:-)Dobrze ze chcoiaz ona jest:-)

No fajnie by byloNo fajne sa takie spotkanka mamusiek z BBZazdroszcze Wam dziewczyny:-)
Moze kiedys uda nam sie jakos wsyztskim spotkacAle byłoby superasnie
![]()

Mi sie podoba

Taki zlot to super sprawa chetnie poznala bym was wszystkie liveTo ja podnoszę temat!
Pamiętacie, kiedyś już rozmawiałyśmy o tym, że będziemy kombinować jak się cieplej zrobi. :-) Zbliżają się wakacje i może byśmy pomyślały o takim babskim zlocie! Może zostawimy szkraby naszym facetom, a same poszalejemy, co??? :-)
Akwarelka, miło cię tu widzieć! :-):-):-):-):-)

Mi sie to piersze bardziej podoba

Emily spi m pojechal do mechanika z autem wiec mam troche czasu ale widze ze tu pusto:-
Agnieszka&Emily
ale Wy macie tempo tak tu produkujecie ,że nigdy nie nadrobię nawet połowy
Lenka nauczyła się krzyczeć ot tak dla zabawy i teraz cały dzień wydaje z siebie okryzki najrózniejsze normalnie rozmawiac się nie da bo nikt nikogo nie słysza a ta się cieszy
coraz bardziej już widac jak się zmienia jej zachowanie i coraz bardziej kumata się robi jak ją wkładalam dzisiaj do wózka to wzięła zapięcie i szelki których nie zapięłam i wołała na mnie yy yy i próbowała sama zapiąc![]()
Moja zaczyna tez coraz czesciej piszczec a jak rozmawiam z m i ja ignorujemy to probuje nas przekrzyczec

Kumata tez sie robi coraz bardzie czasami jestem sama w szoku

Nasze dziewczyny widze ze prawie w tym samym wieku sa

agunia-ln
Hello

ciągle coś kupujesz

nie, to nie było złośliwe tylko chyba Ci pozazdrościłam troszkę bo ja ostatnio sklepy omijam szerokim łukiem:-
-
-
-(i pewnie będzie tak leszcze przez jakiś czas:-
-(

-
-(

super wieści od gina, bardzo sie cieszęJestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!
Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było![]()

Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
![]()

właśnie mi przypomniałaś, ze ja mam jeszcze ze cztery słoiki kompotu z truskawek z ubiegłego rokujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mniam
moja kolezaneczka najlepsza przyniosła mi kompociki z truskawek!!!!!! mmmmmniam,, tylo nie umie ich otworzyc, musze czekac na m:-(

naleśnikowy dzień dzisiaj u nas na forumlecę robić naleśniki bo nic dzisiaj na obiad nie mam Leszek juz wyskoczyłw czasie rpacy na obiad więc coś na szybko musze zrobić dla Laury i siebie Laura ma wykupione obiadki w szkole ale i tak ledwo co przyjdzie to już do garów zagląda![]()

jakoś dużo czasu spędzasz na tych zakupachJa rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac![]()

pewnie, że przyjmiemy ale uczciwie ostrzegam, że my SILNIE UZALEŻNIAMY to już naukowo dowiedzioneCzesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w uluPrzyjmiecie kolejna pszczole? ;-)

powiem Ci, że nawet całkiem równoSuper ta kuchniaNo i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika

No fajne sa takie spotkanka mamusiek z BBZazdroszcze Wam dziewczyny:-)
Moze kiedys uda nam sie jakos wsyztskim spotkacAle byłoby superasnie
![]()

ta z kulkami

robi się coraz bardziej kontaktowa, to dobrze, ani się obejrzysz a sobie pogadacie o chłopakachale Wy macie tempo tak tu produkujecie ,że nigdy nie nadrobię nawet połowy
Lenka nauczyła się krzyczeć ot tak dla zabawy i teraz cały dzień wydaje z siebie okryzki najrózniejsze normalnie rozmawiac się nie da bo nikt nikogo nie słysza a ta się cieszy
coraz bardziej już widac jak się zmienia jej zachowanie i coraz bardziej kumata się robi jak ją wkładalam dzisiaj do wózka to wzięła zapięcie i szelki których nie zapięłam i wołała na mnie yy yy i próbowała sama zapiąc![]()

rany to przesłuchanie jakieś????? bo nam wystraszysz nową mamusięAkwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?W jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??

to tak jak ja :-oj ja zawsze trafiam w taką porę że jak przychodze to Wy uciekacie![]()
agunia-ln
właśnie przeglądam raklamę z carrefoura:
chusteczki pampers 6-io pak 32zł (nie mam pojęcia czy to dużo) w leclercu za 4 szt. trzeba zapłacić 22,65zł
herbatka dla dzieci bobovita 2 szt. 14,20zł
i w lecrercu są pieluchy huggies mega pack za 37,49zł
chusteczki pampers 6-io pak 32zł (nie mam pojęcia czy to dużo) w leclercu za 4 szt. trzeba zapłacić 22,65zł
herbatka dla dzieci bobovita 2 szt. 14,20zł
i w lecrercu są pieluchy huggies mega pack za 37,49zł
Agnieszka&Emily
Hello
jakoś dużo czasu spędzasz na tych zakupachciągle coś kupujesz
nie, to nie było złośliwe tylko chyba Ci pozazdrościłam troszkę bo ja ostatnio sklepy omijam szerokim łukiem:-
-
-
-(i pewnie będzie tak leszcze przez jakiś czas:-
-(
:-):-):-)Ania ma chyba za duuzzzzo pieniedzy i nie wie co z nimi zrobic wiec chodzi non stop na zakupy:-):-):-);-);-);-)
reklama
Podziel się: