reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JA już jestem ,musiałam jechac po córkę na basen,ale wróciam tak prędko jak sie da:tak::tak::tak::tak:Miło cie Akwarelka bliżej poznać ,ja już mam 31 latek:szok:a czuję sie na 23 maksymalnie:-DMlena czekam z niecierpliwością na Twoją historię:tak:

NO to teraz moge sie przywitac:-)

tyle nadrukowalyscie ze szok czytalam 40 minut wraz z odpisywaniem:szok::szok:

Ja rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami :)
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam :)
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac:baffled:

No to fajnie zes sie obkupila przynajmniej masz juz wszystko na komunie no oprocz ewentualnie tego bolerka:tak::tak: ale zakecik tez moze byc:tak:

Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
Witam nowa mamusie:tak:

Kuchna super wlasnie taka sama ma Eyleen tylko zeby potem nie bylo ze za nia kupilas;-);-);-)

Super sie macie pogaduchy przy kawce:tak:
No ja mam tylko Agnieszke:-)Dobrze ze chcoiaz ona jest:-)
Ciocia nie narzekaj dobrze ze przynajmniej siebie mamy :tak::tak:chociaz ostatnio zadko sie jakos widujemy:-:)-(

No fajne sa takie spotkanka mamusiek z BB:tak::tak::tak:Zazdroszcze Wam dziewczyny:-)
Moze kiedys uda nam sie jakos wsyztskim spotkac:tak::tak::tak:Ale byłoby superasnie:tak::tak::tak:
No fajnie by bylo :tak::tak: ale ja mam niestety za daleko:-:)-(

Mi sie podoba:tak::tak:

To ja podnoszę temat!
Pamiętacie, kiedyś już rozmawiałyśmy o tym, że będziemy kombinować jak się cieplej zrobi. :-) Zbliżają się wakacje i może byśmy pomyślały o takim babskim zlocie! Może zostawimy szkraby naszym facetom, a same poszalejemy, co??? :-)

Akwarelka, miło cię tu widzieć! :-):-):-):-):-)
Taki zlot to super sprawa chetnie poznala bym was wszystkie live :tak::tak:tylko szkoda ze ja tak daleko:-:)-( no chyba ze przypadkowo zlot bedzie jak bede w Pl to bardzo chetnie:tak::tak:

Mi sie to piersze bardziej podoba:tak::tak:

Emily spi m pojechal do mechanika z autem wiec mam troche czasu ale widze ze tu pusto:-:)-(

ale Wy macie tempo tak tu produkujecie ,że nigdy nie nadrobię nawet połowy :-D
Lenka nauczyła się krzyczeć ot tak dla zabawy i teraz cały dzień wydaje z siebie okryzki najrózniejsze normalnie rozmawiac się nie da bo nikt nikogo nie słysza a ta się cieszy :laugh2::laugh2::laugh2:
coraz bardziej już widac jak się zmienia jej zachowanie i coraz bardziej kumata się robi jak ją wkładalam dzisiaj do wózka to wzięła zapięcie i szelki których nie zapięłam i wołała na mnie yy yy i próbowała sama zapiąc :-D

Moja zaczyna tez coraz czesciej piszczec a jak rozmawiam z m i ja ignorujemy to probuje nas przekrzyczec:tak::tak: i zazdrosna sie robi jak nie wiem ostatnio babcia od m zaczela dla zartow sie z nim przytulac m mial Emily na rekach no to babcia dostala po lapach bo jak ona smiala jej tausia przytulac:szok::szok:
Kumata tez sie robi coraz bardzie czasami jestem sama w szoku:szok::szok:
Nasze dziewczyny widze ze prawie w tym samym wieku sa:tak::tak:

Hello:laugh2::laugh2::laugh2:
Jestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!

Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było:)
super wieści od gina, bardzo sie cieszę:tak::tak::tak::tak:
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
:-p:-p:-p:-p
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mniam
moja kolezaneczka najlepsza przyniosła mi kompociki z truskawek!!!!!! mmmmmniam,, tylo nie umie ich otworzyc, musze czekac na m:-(
właśnie mi przypomniałaś, ze ja mam jeszcze ze cztery słoiki kompotu z truskawek z ubiegłego roku:szok::szok::szok::szok::szok:
lecę robić naleśniki bo nic dzisiaj na obiad nie mam Leszek juz wyskoczyłw czasie rpacy na obiad więc coś na szybko musze zrobić dla Laury i siebie Laura ma wykupione obiadki w szkole ale i tak ledwo co przyjdzie to już do garów zagląda :-D
naleśnikowy dzień dzisiaj u nas na forum:-D:-D:-D:-D:-D
Ja rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami :)
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam :)
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac:baffled:
jakoś dużo czasu spędzasz na tych zakupach:eek::eek::eek:ciągle coś kupujesz:szok::szok::szok: nie, to nie było złośliwe tylko chyba Ci pozazdrościłam troszkę bo ja ostatnio sklepy omijam szerokim łukiem:-:)-:)-:)-(i pewnie będzie tak leszcze przez jakiś czas:-:)-(
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
pewnie, że przyjmiemy ale uczciwie ostrzegam, że my SILNIE UZALEŻNIAMY to już naukowo dowiedzione:-D:-D:-D:-D:-D
Super ta kuchnia:tak::tak::tak:No i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
powiem Ci, że nawet całkiem równo:tak::tak::laugh2::laugh2:
No fajne sa takie spotkanka mamusiek z BB:tak::tak::tak:Zazdroszcze Wam dziewczyny:-)
Moze kiedys uda nam sie jakos wsyztskim spotkac:tak::tak::tak:Ale byłoby superasnie:tak::tak::tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ta z kulkami:tak::tak:
ale Wy macie tempo tak tu produkujecie ,że nigdy nie nadrobię nawet połowy :-D
Lenka nauczyła się krzyczeć ot tak dla zabawy i teraz cały dzień wydaje z siebie okryzki najrózniejsze normalnie rozmawiac się nie da bo nikt nikogo nie słysza a ta się cieszy :laugh2::laugh2::laugh2:
coraz bardziej już widac jak się zmienia jej zachowanie i coraz bardziej kumata się robi jak ją wkładalam dzisiaj do wózka to wzięła zapięcie i szelki których nie zapięłam i wołała na mnie yy yy i próbowała sama zapiąc :-D
robi się coraz bardziej kontaktowa, to dobrze, ani się obejrzysz a sobie pogadacie o chłopakach:-D:-D:-D:-D
Akwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?:-DW jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??
rany to przesłuchanie jakieś????? bo nam wystraszysz nową mamusię:-D:-D:-D:-D:-D
oj ja zawsze trafiam w taką porę że jak przychodze to Wy uciekacie :eek:
to tak jak ja :-:)-:)-(

właśnie przeglądam raklamę z carrefoura:
chusteczki pampers 6-io pak 32zł (nie mam pojęcia czy to dużo) w leclercu za 4 szt. trzeba zapłacić 22,65zł
herbatka dla dzieci bobovita 2 szt. 14,20zł
i w lecrercu są pieluchy huggies mega pack za 37,49zł

Hello:laugh2::laugh2::laugh2:

jakoś dużo czasu spędzasz na tych zakupach:eek::eek::eek:ciągle coś kupujesz:szok::szok::szok: nie, to nie było złośliwe tylko chyba Ci pozazdrościłam troszkę bo ja ostatnio sklepy omijam szerokim łukiem:-:)-:)-:)-(i pewnie będzie tak leszcze przez jakiś czas:-:)-(

:-):-):-)Ania ma chyba za duuzzzzo pieniedzy i nie wie co z nimi zrobic wiec chodzi non stop na zakupy:-):-):-);-);-);-)

no ładnie, znów nikogo nie ma:-:)-:)-:)-(

to już nie jest przypadek:no::no::no::no:

idę sobie, nic tu po mnie:eek::eek::eek:

a to specjalnie dla madziuli:

reklama
Do góry