woow to super brawa dla MartynkiA chciałam sie pochwalić że Martynka dzisiaj pierwszy raz sama wysikała sie na muszle![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
woow to super brawa dla MartynkiA chciałam sie pochwalić że Martynka dzisiaj pierwszy raz sama wysikała sie na muszle![]()
Martynka mało kożystała z nocnka bardziej na muszle ją sadzaliśmyTo z Martynki juz pannica :-) A my w ten weekend zamierzamy kupic nocnik i zaczac nauke korzystania z![]()
CIEKAWA JESTEM JAK SZYBKO WASZE DZIECI PRZESTAWILY SIE Z PAMPERSA NA NOCNIK ??![]()
No a nie dasz rade wyłączyc telefonu na czas jak Lenka spizaraz mnie szlag trafi normalnie po tym tel co obudził Lenke ubrałam ją i poszłam z nią do sklepu wróciłysmy widze że się pokłada więc ja połozyłam w łóżeczku podusia do przytulenia mała zasypia ja się ciesze ,że w końcu coś zjem i co..??
znów telefon k.. mać!!! z labortorium gdzie zdjęcia zamówiłam normalnie nie mogę już mnie nosi oczywiście Lena juz nie śpi![]()
oj bidulu!Witam,
Zawaliłam nockębede miała koszmarny dzień
Nie to żeby mi coś dolegało, po prostu obudziłam sie o 3 wyspana
Nie pozaznaczałam ctatów, a miałam tyle napisac :-( chyba bede później czytać wszystko od nowa
Mlena, dołączam się do zyczeń
Anka, szerokiej drogi i undanego pobtu
Patrsia, dogadzaj sobie, a co
-j- dzięki kciukasy
Anabuba, to -j- pisała o tym, że malinka niedawno rodziła
Agnes, fochmistrzyni, porostu pięknie
Najadłam się, bolą mnie oczy od gapienia sie w monitor w półmroku, może uda mi się jescze zdrzemnąć![]()
no wlasnie!nie wykluczone:-)wiki jak tobie @ się spóźnia to może Ty zafasolkowałaś po ostatniej wizycie męża a jeszcze o tym nie wiesz?????????![]()
bo te chmury to do nas od zachodu z reguly przychodza czyli od Ciebie:-):-):-)Witam i ja :-):-) u nas pieknie sloneczko swieci od rana jest dopiero 9 a juz taki upal widze ze my mymy jakos ta pogode na zmiane jak w PL slonce to u nas pada a jak w DE sloneczko to u was pada
Poczytalam was wczoraj wieczorem jak m poszedl sie kapac ale zapomnialam co chcialam odpisac
Mlena ja rowniez dolanczam sie do zyczen![]()
Ja nie mam ale gdybyś nie była u lekarza to powiedziała bym ci ze w ciązy jesteśNo to jestem po wizycie u lekarze
za bardzo zadowolona nie jestem bo ani cytologi nie zrobila ani usg
tylko palce pomacala i tym metlowym czyms nawet nie wiem jak to sie nazywastwierdzila ze jest wszystko ok i nie mam sie czym martwic ze to kucie to moze byc ze po cc miesnie daja mi tak popalic
Ale dla pewnosci pujde chyba w nasteepnym tagodniu do innego lekarza
ale tak sie zastanawiam czy nie mam cos z pecherzem bo non stop musze siusiu a tam tylko pare kropelek a chodze co 10min ale zeby az tak to bolalo ze mam takie kuciamiala juz ktoras z was problermy z pecherzem????
dlatego ja zawsze wyciszam tel... albo wycisz i chodz z nim jak czekasz na tel...zaraz mnie szlag trafi normalnie po tym tel co obudził Lenke ubrałam ją i poszłam z nią do sklepu wróciłysmy widze że się pokłada więc ja połozyłam w łóżeczku podusia do przytulenia mała zasypia ja się ciesze ,że w końcu coś zjem i co..??
znów telefon k.. mać!!! z labortorium gdzie zdjęcia zamówiłam normalnie nie mogę już mnie nosi oczywiście Lena juz nie śpi![]()