reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale sie glodna zrobilam, pozno, a mi spac nie bardzo sie chce, prze te spanie popoludniowe. geba ziewa, a oczy jak pięć złoty

reklama
kochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszych :tak::tak::tak:luna przerażna ciążą bliźniaczą już na cpn po kondony poleciała widzisz przejeła się:-D:-D
my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13:tak::tak:dżizas byle by tylko tam głupoty na starcie nie palneła bo pogrąży rodzinę na starcie i jej dobre imie:szok::rofl2:
Julka napewno bedzie dzielna:tak::tak: a rodziny nie pograzy tylko bedzie wszystkich do lez rozsmieszac jak i mamuska:-):-)

dziewczynki nie dam rady tych wszystkich głupot zapisywać ale chociaż wy się na bierząco pośmiejecie:tak::tak:
a moje dzieciaki one już lepsze teksty od mamusi mają no cóż uczniowie przerastają mistrzów:-D:-Dchociaż powiem wam że jak idę do adama na zebranie to pal licho oceny zawsze boje się że pani powie że adam coś takiego odwalił albo powiedział....ale narazie niczym mnie za bardzo nie zadzwiła no poprostu moje dziecię mówi co myśli...........a piotrek mówi że przez 35 lat nie było mu tak wesoło jak przez rok ieszkają z nami:rofl2:
No i nie dziwie sie Piotrkowi bo ja jestem pare tygodni na forum i tez zawsze sikam z twoich tekstow:-D:-D:-D

oj malinka ,malinka :-D:-D:-D:-Dpadło Ci to słoneczko na głowę padło...:-D:-D:-D
As kochana ale o ile przyjemniej z bananem na ustach kłaść się spć:tak::tak: jak dziewczyny miały ostatnio na czacie noc z muzyką i wspomnieniem i głupawkę a ja rankiem je odczytałam boziu jaki ja humorek miałam:-D:-Da piotrek jak czasami patrzy jak ja z wami pisze to się odgraża że mnie nagra bo mówi że to zabawnie wygląda jak siedzę wybucham śmiechem uśmiecham się.......no w końcu od tego wszystkie jesteśmy jak trzeba to z uszy z deprechy wyciągamy jk płaczemy to wszystkie jak głuawka to zbiorowa i zbiorowy tulaczek no poprostu co tu dużo pisać my wszystkie jesteśmy BOSKIE:tak::tak::rofl2::rofl2:

eee no nikt nawet nie zauważył,że do Was dołączyłam.
Nie bawię się z Wami.
Zabieram zabawki i zmieniam piaskownicę.:-D:-D:-D:-D:-D

Nie bawię się z Wami.
As ja ci tu dam zmieniać piaskownicę i jeszcze zabawki zabierać no!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:kochana a na twojego posta kto odpowiedział no kto??????
o anabubka we wróżbe uwierzyła i poszła sprawdzić czy piotrek warztat na strych schował.......................:rofl2:

As kochana ale o ile przyjemniej z bananem na ustach kłaść się spć:tak::tak: jak dziewczyny miały ostatnio na czacie noc z muzyką i wspomnieniem i głupawkę a ja rankiem je odczytałam boziu jaki ja humorek miałam:-D:-Da piotrek jak czasami patrzy jak ja z wami pisze to się odgraża że mnie nagra bo mówi że to zabawnie wygląda jak siedzę wybucham śmiechem uśmiecham się.......no w końcu od tego wszystkie jesteśmy jak trzeba to z uszy z deprechy wyciągamy jk płaczemy to wszystkie jak głuawka to zbiorowa i zbiorowy tulaczek no poprostu co tu dużo pisać my wszystkie jesteśmy BOSKIE:tak::tak::rofl2::rofl2:
Zgadzam sie z toba w 100%

Nie bawię się z Wami.
As tylko uwazaj bo i w drugiej piaskownicy moga nie zauwazyc ze dolaczylas:-D:-D:-D:-D:-D i co w tedy???:-):-):-)

As, jak chcesz to idz, ale grabki zostaw, tyklko pamietaj ze w nastepnej piasek moze byc mokry, bo my tam sikalysmy ze smiechu
no wlasnego gniazda kalac nie bedziemy

As ja ci tu dam zmieniać piaskownicę i jeszcze zabawki zabierać no!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:kochana a na twojego posta kto odpowiedział no kto??????
o anabubka we wróżbe uwierzyła i poszła sprawdzić czy piotrek warztat na strych schował.......................:rofl2:
hehheheheehhehehe
ta na struchy to narazie nic sie nie zmiesci poki porzadku nie bedzie:-):-):-):-)
a tamten spi zetsresowany bo jutro ma 3 podejscie do prawka
a niech mi sprobuje nie zdacto go za jaja powiesze!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry