o 8.30Ale ona chyba strasznie późno wstałaCzy coś pomieszałam
As, pogratuluj córci dyplomu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
o 8.30Ale ona chyba strasznie późno wstałaCzy coś pomieszałam
As, pogratuluj córci dyplomu![]()

WIKTORIA WYGLĄDASZ EXTRAAle mi sie to zdjecie podoba

pytam jak w szkole ?? adam standart...ja tzn????????? pani od anglika wyszła z klasy trzaskając drzwiami nie dźwigneła naszych wyczynów...no mama zero kultury!!!ja to jak wy sie zachowujecie?! adam -ja mówie o pani nie trzaska się drzwiami
pani na polskim tłukła dziennikiem po ławce takie miała na nas nerwy....na matmie powiedziała że jesteśmy wnerwiający a na w-f powiedziała że mamy biegać do utrty tchu to może się wreszcie wyżyjemy
no mamuś dzień jak codzień

jak się domyślam ich pani pewnie odlicza dni do wakacji

madziula luzik ja w tym tygodniu nie zgubiłam nawet 1 dkgWIKTORIA WYGLĄDASZ EXTRA
ja właśnie najadłam sie nalesniczków po meksykańsku z mleny przepisu i pękam...a chuch mam taki że hej..komu dziecko uśpić??
Polecam ,bo pyszne i syte
przymierzam sie do Maliny kotlecików z kapusty i z sera
tak sobie dogadzając pewnie nie prędko schudnę
rany malina na pewno nie pobijesz
As jeszcze raz gratulację ,żeby to tak magia imienia podziałała i moją Klaudie poraziło talentem![]()

czekam aż piotr wróci z pracy i mi powie co i jakPan od w-f ma najlepeij
Malinka, co z ta praca weekendową wiesz juz coś, czy jeszcze nie doczytałam ??
A chłop Anabuby zdal to prawojazdy?? Bo się gdzieś zagubiłam... To było chyba z tydzień temu...

nie wiem czy wytrzyma,zreszta już ja ubrałam,nie będzie dzis spania,niech się dzieje co chce.bedzie miała nauczkę.Agnes, a nie wytrzyma do 20??

Pogoniłam ich do parku, ale biedak wrócił zmęczony
Strasznie był zdziwiony że go zmęczyła banalny spacerek do parku w towarzystwie brykającej dwulatki 
Zapłaciłam 70zł za jakieś 40cm, taśmy izolacyjnej
Bo się przetarła jakaś rurka a oni stwierdzili, że to mało ważna rurka i zakleili i zainkasowali kaskę
No ale zrobili przegląd pralce i stwierdzili, że pochodzi ładnych parę lat, to chyba na poprawę humoru ;-)