reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale mi sie to zdjecie podoba
WIKTORIA WYGLĄDASZ EXTRA
ja właśnie najadłam sie nalesniczków po meksykańsku z mleny przepisu i pękam...a chuch mam taki że hej..komu dziecko uśpić??:-D
Polecam ,bo pyszne i syte:-D
przymierzam sie do Maliny kotlecików z kapusty i z sera:-D
tak sobie dogadzając pewnie nie prędko schudnę :zawstydzona/y:
rany malina na pewno nie pobijesz:-D
As jeszcze raz gratulację ,żeby to tak magia imienia podziałała i moją Klaudie poraziło talentem:-D:-D

WRÓCIŁ ADACHO ZE SZKOŁY ach ten caps lock:wściekła/y: pytam jak w szkole ?? adam standart...ja tzn????????? pani od anglika wyszła z klasy trzaskając drzwiami nie dźwigneła naszych wyczynów...no mama zero kultury!!!ja to jak wy sie zachowujecie?! adam -ja mówie o pani nie trzaska się drzwiami:szok:pani na polskim tłukła dziennikiem po ławce takie miała na nas nerwy....na matmie powiedziała że jesteśmy wnerwiający a na w-f powiedziała że mamy biegać do utrty tchu to może się wreszcie wyżyjemy:szok::szok:no mamuś dzień jak codzień:-D:-D:-D:-D jak się domyślam ich pani pewnie odlicza dni do wakacji:tak:

Pan od w-f ma najlepeij :-D

Malinka, co z ta praca weekendową wiesz juz coś, czy jeszcze nie doczytałam ??

A chłop Anabuby zdal to prawojazdy?? Bo się gdzieś zagubiłam... To było chyba z tydzień temu...

WIKTORIA WYGLĄDASZ EXTRA
ja właśnie najadłam sie nalesniczków po meksykańsku z mleny przepisu i pękam...a chuch mam taki że hej..komu dziecko uśpić??:-D
Polecam ,bo pyszne i syte:-D
przymierzam sie do Maliny kotlecików z kapusty i z sera:-D
tak sobie dogadzając pewnie nie prędko schudnę :zawstydzona/y:
rany malina na pewno nie pobijesz:-D
As jeszcze raz gratulację ,żeby to tak magia imienia podziałała i moją Klaudie poraziło talentem:-D:-D
madziula luzik ja w tym tygodniu nie zgubiłam nawet 1 dkg:rofl2::angry::rofl2:

Agnes, a nie wytrzyma do 20??
nie wiem czy wytrzyma,zreszta już ja ubrałam,nie będzie dzis spania,niech się dzieje co chce.bedzie miała nauczkę.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
nie położę jej przeciez o 16.00 zeby mi spałą do 19.00 a potem pół nocy bym nie spała.nie chce to nie ,nie będę sie wnerwiać .jak będzie śpiąca to jje problem,ja jje spac już nie pozwolę.ale jestem wredna dziś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Joanna, śliczne fotki Gabi :tak::tak::tak:

J?jeszcze wam nie pisałam, że M dzisiaj poszedł, później do pracy, żeby się małą zająć :tak: Pogoniłam ich do parku, ale biedak wrócił zmęczony :-D Strasznie był zdziwiony że go zmęczyła banalny spacerek do parku w towarzystwie brykającej dwulatki :-D

No i jeszcze miałam dzisiaj rano fachowców od pralki, bo zaczęła przeciekać :angry: Zapłaciłam 70zł za jakieś 40cm, taśmy izolacyjnej :wściekła/y: Bo się przetarła jakaś rurka a oni stwierdzili, że to mało ważna rurka i zakleili i zainkasowali kaskę :szok: No ale zrobili przegląd pralce i stwierdzili, że pochodzi ładnych parę lat, to chyba na poprawę humoru ;-)

Do góry