reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.
A ja nie śpię od 5 rano :angry: Zaczęła Anika, potem Helena wstała na siku, a potem jakiś debil zaczął kosić trawę o 6 rano :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziewczyny nie śpią, Helena buduje drogę od samego rana :-D
A ja mam oczy na zapałki...

Udało mi sie wystawic pierwsze ubranka na allegro:tak::tak::tak:
BLUZECZKI H&M I C&A PLUS KAPELUSIK H&M (696818036) - Aukcje internetowe Allegro

Reszte sprobuje pozniej lub jutro;-):-)

Super te bluzeczki:tak:, aż żałuję że mam tyle ciuchów dla Aniki :-D

dziewczynki wpadłm powiedzieć dobranoc:happy:
nie posiedzę z wami bo dopiero wróciłam z pracy lecę pod prysznic i lulu bo jutro na 6.30 do 20 więc lepiej wypocząć bo zapierdziel będzie:eek::eek::eek:
papatki kochane:happy:

Kobieto podziwiam cie :tak:

Kurcze:wściekła/y: Najpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Prasowania multum:szok:Prania tyle samo czeka:szok:Masakra jakaś!

No to będziesz ciocią :tak: A dal taty dużo zdrówka :tak:

U mnie puki co pełne zachmurzenie :baffled: Mam nadzieję, że się potem troszke przejaśni :sorry:

hej.

My nie spimy od 6.30 :tak::tak::tak::tak: słońce ju praży od samego rana :-)

My jemy śniadanko: świeża chałeczka z masełkiem i kakao mniam mniam

a Oliwka już biega na golasa i szaleje z balonem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MH współczuje pobudki ,wiem co to znaczy bo czesto też takie miewam :-D:-D:-D:-D czasem jeszcze wczesniejsze :tak::tak::tak::tak:

mammita no to już niedługo zostaniesz ciocią.masz się z czego cieszyć,jak najbardziej :tak::tak::tak::tak::tak:
a dla taty duzo zdrowia :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam dziewczyny.:-)

Kurcze:wściekła/y: Najpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Prasowania multum:szok:Prania tyle samo czeka:szok:Masakra jakaś!
DASZ RADE a co z twoim tata cos powaznego?

:-D:-D:-Dhej laseczki, czytam i czytam i końca nie widać:-D:-D:-Dw międzyczasie mnie dwa razy wylogowało bo ja robię kilka rzeczy jednocześnie:szok:
hi hi Helenka taka samochodziara?????????
a ja @dostałam na ten uał jak znalazł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hej agunia?????coś ty taka zapracowana????
a mój antoszka nauczył pokazywać się NIE tak fajnie kręci głową i co najlepsze wie kiedy tego użyć:tak:podchodzi do kwiatka ja mówię toni nie wolno a on:no::no:nie chce jeść ja mówię no mały jeszcze łyżeczkę a on :no:śmiesznie to wygląda:tak:
no to teraz macie fajnie, wszystko jest na nie:-D:-D:-Dmusi to rzeczywiście fajnie wyglądać:tak:
A tak szybko znikam bo Kubek taki przydupas się zrobił że cały czas ze mną musi być, próbuję go oduczyć pomału bo będę miała przechlapane :no:
po prostu synio mamusi:-D:-D:-D
Zapraszam na NK;-):tak:,zobaczcie jak Jul się za tatem stęsknił:happy:.
a to zaproszenie to dokąd? bo ja jakoś nie mam dokładnego adresu:tak::tak::tak:
Witam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu :eek:
no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak :laugh2:
dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...

ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze :no:
zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni... :sorry:
jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec :baffled::sorry::-D

caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc :tak::tak::tak:
odezwe sie jak sie ogarne :laugh2:
hej, fajnie, że już jesteś, mam nadzieję że troszkę odpoczełąś i dobrze że z dzidzią ok:tak::tak:
A my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:-:)-:)-(
ode mnie też wszystkiego naj naj naj, choc spóźnione to szczere jak najbardziej:tak::tak::tak::tak:

teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane:no:a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie:rofl2: chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć:tak::tak::tak:
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane

teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane:no:a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie:rofl2: chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć:tak::tak::tak:
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane
No z facetami tak już jest.:tak:. A ja Cię doskonale rozumiem z tymi gośćmi. My mamy małe mieszkanie ale jak gdzieś chcieliśmy jechać to zawsze się ktoś przypałętał i nigdy sami nie mogliśmy a teraz mało miejsca i mam w nosie ściskać się w aucie nie będziemy. A to jadą i potem marudzą a jedziemy już do domu a spadać na drzewo. Dobra to ja już

Agnes123 jeździsz do tesco? Interesuje mnie czy w chiroko są przeceny. I wogulę czy jest tam coś ciekawego

Witam i ja
Dzisiaj mlode dały mi troszke pospac:tak::tak::tak:
Na dworze chłodno wiec po sniadanku pojdziemy na poczte i na zakupki:-):tak::tak::tak:

reklama
Do góry