reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My wlasnie wrocilismy do domku wiec tylko na chwilek zagladłam bo zmykam wykladac obiadek:tak::tak::tak:

MAMITA
Strasznie wspolczuje:no::no::no:
Trzymam kciuki zeby sie poprawilo

reklama
a ja sie wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mielismy z M oglądać dziś jakis filmik,Oliwka teraz usnęła i on stwierdził że chce mu się już spać że to już za póxno ze dzis nie będzie oglądał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja się już nastawiłam :tak::tak::tak::tak: a niech spada,nie odzywam się do niego,wiecznie spiący,nic nie mozna z nim zrobić bo wiecznie zmeczony i chce spać.cholery mozna dostac z takim facetem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to sie wyżaliłam,już mi lepiej na serduchu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ehhh te chlopy Nastepnym razem Ty mu odwal taki numer
Kurcze:wściekła/y: Najpierw mama zadzwoniła że ojciec w szpitalu, potem siostra że wody jej odeszły i ma skurcze co 5 min;-)Nie wiem czy się cieszyć czy płakać.
Wreszcie koniec remontu-tylko nie wiem kiedy posprzątam wszystko bo wszędzie biało, kurzu pełno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Prasowania multum:szok:Prania tyle samo czeka:szok:Masakra jakaś!
oby tata szybko wrocil do zdrowia, siostrze zeycze szybkiego porodu
:-D:-D:-Dhej laseczki, czytam i czytam i końca nie widać:-D:-D:-Dw międzyczasie mnie dwa razy wylogowało bo ja robię kilka rzeczy jednocześnie:szok:
no to teraz macie fajnie, wszystko jest na nie:-D:-D:-Dmusi to rzeczywiście fajnie wyglądać:tak:

po prostu synio mamusi:-D:-D:-D

a to zaproszenie to dokąd? bo ja jakoś nie mam dokładnego adresu:tak::tak::tak:

hej, fajnie, że już jesteś, mam nadzieję że troszkę odpoczełąś i dobrze że z dzidzią ok:tak::tak:

ode mnie też wszystkiego naj naj naj, choc spóźnione to szczere jak najbardziej:tak::tak::tak::tak:

teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane:no:a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie:rofl2: chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć:tak::tak::tak:
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane
no to mowiesz ze non stop goscie:sorry:
Witam!
Melduję, że wróciliśmy z Francji i dziś w nocy jedziemy nad morze! :-)
Jestem absolutnie zauroczona Francją i zakochałam się w Paryżu - jest cudowny! :tak:
Dziś nie mam czasu, więc większa relacja jak wrócę! Wtedy też pochwalę się zdjęciami. :tak:

Madziulanatasza, zadzwonię do ciebie jutro i się umówimy na kawkę! :-):-):-):-):-) To opowiesz mi, co się tutaj dzieje, bo nie dam rady doczytać :zawstydzona/y:
Buziaki dziewczynki! ;-)
Za tydzień wracam do was na stałe! :-D
czekamy na foty:tak:
witam :-) melduję sie bo mnie dawno nie bylo pewnie co niektóre cioteczki sie za mną stęsknily :-D:-D Jakos mi te dni leca i na nic nie mam czasu jak pisalam zakupilismy samochod i troche było załatwień z tym zwiazanych z to obiad a to jakies spacery zakupy pranie sprżatnie czyli szara codziennośc :tak: Powiem szczerze ze troche sie wyciszylam i nie szarpia mnie nerwy Teraz trochę czasu bo malzonek poszedl do pracy a dzieciak i oglądają chwilowo bajkę oby do wieczora
Gabi nie chce spac juz w swoim lozeczku spi z Zuzia na wersalce i nie wiem czy wróci do łozeczka czy go juz zlozyć :baffled:
Na razie nie jeżdzilam samochodem bo brak prawka blokuje :wściekła/y: ale mam nadzieję zdac 5 sierpnia :tak:motywacja jest Powiem szczerze ze duzy i ciezki nasz opelek :eek: ale mysle ze z czasem dam rade Na razie postaram sie nadrobić i częsciej zaglądac POZDRAWIA M :-)
trzymamy juz kciuki
A ja dzis fajnie czas spędziłam z Oliwcią :tak::tak::tak:
duzo czasu jej dzis poswięciłam.Bylismy dwa razy na spacerze i dwa razy uciekaliśmy przed gigantyczna ulewą :tak::tak::tak::tak:

w domciu rysowałysmy razem zaczynają jej wreszcie wychodzić kółka :-D:-D:-D
potem lepilismy z plasteliny,Oliwka nauczyła sie lepić kółka :tak::tak::tak::tak:

czytalismy książeczki ponad 40min az mnie buzia już boli :-D:-D:-D:-D:-D

było budowanie wiezy z klocków,wreszcie Oliwka zaczęła sam abudowac a nie tylko burzyć moje budowle,i super jej to wychodziło.

była dzis bardzo grzeczna :tak::tak::tak::tak: to musze jej przyznać :-)

potem troszkę poszalałysmy z balonami :tak::tak::tak::tak:

a teraz Oliwcia oglada wieczorynke a ja mam chwile dla siebie :-)

dowikla a moze on sie tak zachowuje bo się nudzi,do tej pory pół dnia był w przedszkolu a teraz to odeszło i nie umie sobie zorganizowac sam czasu.:sorry:

Asia super że zajrzałaś :tak::tak::tak::tak::tak:wnioskuję z tego co napisałś ze już lepsze masz samopoczucie więc bardzo się z tego cieszę.na pewno tym razem zdasz ten egzamin.:tak::tak::tak::tak:
piekny dzionek:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ ANKI KTÓRA MA DZISIAJ URODZINY 100 LAT
urodziny4.gif

Witam,

Ja byłam wczoraj z dziewczynkami na działce :tak: Pogoda była niezła, nie za goraco i nie za zimno. A po działce Helenka pojechałado babci na noc :-p Ale i tak sie nie wyspałam bo Niki marudziła :baffled:

Ciuchów jeszcze nie przecenili, a ostatnio była promocja na Huggiesy :baffled: kupiłam sobie 2, za 90szt 42zł :tak: Wzięłam dwie paczki i mam na cały miesiąc :-D:tak:

Ja miło słyszeć same dobre wieści :tak:

Do sklepu na wystawę :sorry:

A dla wszystkich świętujących dzisiaj ogromniaste buziaki odemnie :tak::tak::tak:
Anka26, Anabuba, Dowikla, Malinka, Myszunia Ściskam was mocno :tak::tak::tak: A Anike wyściskałam osobiście :-D:rofl2:

DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZISIAJSZYCH SOLENIZANTEK I SOLENIZANTOW WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ.ZDROWKA,SZCZESCIA I MILOSCI:tak::tak::tak:BUZIAKI DLA WSZYSTKICH A DLA CIEBIE ANKA BUZIAKI RAZY 2:-);-)
dziekuje:-)
witam- ja dopiero wstałam po wczorajszej imprezie u Anki:-):-):-):-):-):-)
fajnie było:-)
źle sie czuje ide sie położyc:-p:-p:-p:-p
ja tez lezaca bylam:-D:-D:-D:-D
prezenty.gif
WSZYSTKIM ANIOM, ANKOM, ANNOM I ANUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN, DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, MIŁOŚCI I UŚMIECHU:happy:

A DLA NASZEJ ANKI 26,07 PODWÓJNE ŻYCZENIA, MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI WSZYSTKICH PLANÓW ORAZ POCIECHY Z LAURKI I PRZYSZŁEGO MAŁŻONKA:-D:-D:-D
tort3.gif

hej laski.
wpadlam zameldowac ze zyje,ale nadal nie mam u siebie netu.teraz jestem u mamy wiec sie melduje.

moze jeszcze sie net naprawi bo to nie tylko u mnie problem.

a teraz wszytskiego najlepesszego z okazji imienien dla Anki26,07, Dowikli, Malinki, Myszuni oraz Aniki - córki Mamy Helenki

to ja tyle.trzymajcie sie ceiplutko
dziekuje dziekuje i ja rowniez dolaczam sie do zyczonek:tak:
Część, wpadłam sie tylko przywitać i spadam bo tata jest w ciężkim stanie-wczoraj dzwoniliśmy w nocy po księdza bo było już naprawdę źle. Stan sie pogorszył w ciągu minuty. Byłam dziś rano u niego i jest trochę lepiej. Ale zawsze wieczorem jest gorzej-mam nadzieje że już sie nie pogorszy.
A siostra urtodziła dziewczynkę w sobotę o 3,30-więc zostałam prawdziwą Ciocią. Odezwę się wieczorem pa

gratulacje dla siostry i mnostwa zdrowia dla taty oby wszystko dobrze sie skonczylo;-)

Ja jestem padnieta po wczorajszym panienskim, bylo extra a dzis umieram:rofl2:
Wiecej nie napisze bo slaba jestem:laugh2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ ANKI KTÓRA MA DZISIAJ URODZINY 100 LAT
urodziny4.gif
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich świętujących.
Kochani odebrałam dziś dyplom ukończenia kursu dogoterapii.
:-):-):-):-):-):-):-)

Miałam dziś na egzaminie dziecko niewidome z protezowaną stópką :sorry:
Dziecko 2 letnie z mocnym autyzmem unikające psa jak ognia.
Wszyscy chcieli do psa tylko on nie :no:,ale dałam radę:-)
4 letnią Anielkę też autystyka,której tak się spodobała zabawa z Nilkiem,że rodzice ją zapisali do mnie na zajęcia indywidualne.:tak::-D:-D
Yuppi --mam pierwsze dziecko do terapii i to u siebie w domu.
Będą z nią przyjeżdżać od września.
Nawet nie wiecie jak się cieszę :-):-):-):-):-)

Ja dopiero teraz dotarłam do domku.bylismy cały dzionek u tesciów.było bardzo fajniusio.wypoczęłam,Oliwka grzeczna od wczoraj,ktoś mi dziecko zaczarował :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D grzeczne jak anioł :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

prezenty.gif
WSZYSTKIM ANIOM, ANKOM, ANNOM I ANUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN, DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, MIŁOŚCI I UŚMIECHU:happy:

A DLA NASZEJ ANKI 26,07 PODWÓJNE ŻYCZENIA, MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI WSZYSTKICH PLANÓW ORAZ POCIECHY Z LAURKI I PRZYSZŁEGO MAŁŻONKA:-D:-D:-D
tort3.gif

STO LAT STO LAT,dołączam się do życzeń :-)

Część, wpadłam sie tylko przywitać i spadam bo tata jest w ciężkim stanie-wczoraj dzwoniliśmy w nocy po księdza bo było już naprawdę źle. Stan sie pogorszył w ciągu minuty. Byłam dziś rano u niego i jest trochę lepiej. Ale zawsze wieczorem jest gorzej-mam nadzieje że już sie nie pogorszy.
A siostra urtodziła dziewczynkę w sobotę o 3,30-więc zostałam prawdziwą Ciocią. Odezwę się wieczorem pa

oj współczuję,mam nadzieję ze stan taty się poprawi.

i gratuluje zostania ciocią :tak::tak::tak::tak::tak:

AS
Gratuluje:tak::tak::tak:

My własnie wrocilismy z placu:tak:Mlodzi sie o dziwo ladnie bawili bez wycia i marudzenia:tak::tak::tak:
Ale uciekalismy bo juz było zimno:szok:

witam dziewczynki:happy:
znów padam na twarz:-:)-:)-(
dziękuję za życzenia kochane jesteście:tak::tak::tak:
i również składam najlepsze życzenia wszystkim solenizantkom i jubilatkom(oj mnogo nas aneczek forumowych:-D)
jeszcze tylko jeden taki morerczy weekend przede mną uffffffffffff:rofl2:

U mnie własnie byli znajomi na kawce:tak::tak::tak:
Teraz ogladam Brzydule i zaraz myje mlodych i niech ida spac:-)
Ja chce miec wieczor dla siebie:-);-)

MALINUS
Dobrze ze juz tylko jeden taki weekend przed Toba

no i Brzydula się skończyła :tak::tak::tak::tak:

pati pisała mi sma-ka że znowu jest bez neta,padła jej karta graficzna :tak::tak::tak: jutro kolega ma to naprawiać,ale czy naprawi? :sorry:

pozdrawia wszystkich :-)

reklama
Do góry