Natalineczka555
kocham kochać :)
witajcie dziewczyny
nawet nie macie pojecia jak za Wami tesknilam :-(
przez tego kompa to ja normalnie zwariuje
co chwile sie cos psuje
ale dzis juz nie mam sil zeby odpisywac
caly dzien robilam tipsy i kregoslup mnie nawala
ide teraz z m do pubu bo mnie meczy wiec do jutraaaa![]()
dobrze że juz jesteś

a u nas nic tylko sie ochłodziło, tak samoistnie bez burzy, chyba ze w nocy przyjdzie ale wątpięale duszno,troszke kropiło ale już przestalo,ale zbierają się takie dziwne chmuryzresztą zapowiadali u mnie dziś w nocy burze i pewie sie przyplata bo jutro ma byc duże ochłodzenie.dzis ponad 30C a jutro tylko 20C ma być.niezły skok temperatur.
nie lubie tak![]()

Nataliczka a ty będziesz teraz siedzieć jak ten świstak i zawijać w sreberka![]()
wiesz co że nie skojarzyło mi się

no ale okładnie tak

A ja dzisiaj zabiegana, musialam pare rzeczy załatwic na miescie,za to maz sobie siedzi w domu i jeszcze mi sie dziecko popsulo,zawsze wieczorem zasypial sam i bylo super o 21 najpozniej, a teraz on sobie biega jeszcz epo domu bo jak jest kładziony do łozeczka to jest wielki krzyk i placz. No i maz jeszcze ze ma sobie pobiegac,ale to nie on sie nim zajmuje wrrrr...
no tak to jest jak tata jest w domku,

wiem z autopsji, no ale jak darek jest w domku to pozwalam czarkowi dluzej z nim posiedziec

moze doceni swoja rodzinke i przestanie ci robic na zlosc swoimi "wypadami"

to super ciesze sie bardzo, ja tez mialam isc na kurs, ale nie dostalam do tej pory zadnej informacjiDOBRY WIECZÓRno niedawno ostatni gosc wyszedl
DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ZA PAMIĘC :-):-):-):-):-):-)
miłego weekendu bo my z mezem jedziemy jutro na grilla i nie wiem kiedy nas puszczadzieci zostaja z babcia a ja jutro nie zajrze bo bede szykowac szaszłyki sałatkę i takie rozne bo Tiramisu zrobiłam bo mialam zamówienie tak posmakowało
dostałam sie na kurs z Biura pracy

pięknie, a ten ślub super, normalnie chyba sama bym taki chciała