reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale duszno,troszke kropiło ale już przestalo,ale zbierają się takie dziwne chmury :tak::tak::tak::tak::tak: zresztą zapowiadali u mnie dziś w nocy burze i pewie sie przyplata bo jutro ma byc duże ochłodzenie.dzis ponad 30C a jutro tylko 20C ma być.niezły skok temperatur.:baffled:

nie lubie tak :no::no::no::no:

reklama
ale duszno,troszke kropiło ale już przestalo,ale zbierają się takie dziwne chmury :tak::tak::tak::tak::tak: zresztą zapowiadali u mnie dziś w nocy burze i pewie sie przyplata bo jutro ma byc duże ochłodzenie.dzis ponad 30C a jutro tylko 20C ma być.niezły skok temperatur.:baffled:

nie lubie tak :no::no::no::no:
U Ciebie kropiło a u mnie nić:wściekła/y:. Ale może dojdzie. Bo to najpierw u Ciebie a potem łagodniejsze do mnie dochodzi. Tutaj strasznie wiało ok 19 a teraz niewiem

A ja dzisiaj zabiegana, musialam pare rzeczy załatwic na miescie,za to maz sobie siedzi w domu i jeszcze mi sie dziecko popsulo,zawsze wieczorem zasypial sam i bylo super o 21 najpozniej, a teraz on sobie biega jeszcz epo domu bo jak jest kładziony do łozeczka to jest wielki krzyk i placz. No i maz jeszcze ze ma sobie pobiegac,ale to nie on sie nim zajmuje wrrrr...

DOBRY WIECZÓR :-Dno niedawno ostatni gosc wyszedl :tak:

Joanna!
Uśmiechu i słoneczka na co dzień, spełnienia najskrytszych marzeń, zdrówka i szczęścia i z każdym dniem coraz więcej optymizmu w życiu z okazji urodzin!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!

myszunia myśle że nic na siłę bo jesli będziesz go tak bardzo zmuszac to się strasznie zrazi i dopiero nie bedzie chciał słyszeć o sikaniau na nocnik.odpuść mu na tydzień ,dwa a potem zacznij małymi kroczkami :tak::tak::tak::tak::tak:

Joanna wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń :tak:
STO LAT!!!!!!! STO LAT!!!!!!!!!!!!! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 158558

Na szczęście dużo nie maiłam do nadrabiania

To fajne przeceny, ja też chce:-)

A niemocliście go oddać komuś

To jest najleprze. Do mnie przyjechała kumpela z rafaello na smutki. Mąż był w pracy

Fajna ta twoja córcia. Dba o mamusie:-D:-D:-D:-D

No to zdrówka życzę dla wszystkich

No to fajnie dzień spędziłaś. A ja wczoraj przypadkiem byłam w lumpie i kupilam sobie spódniczkę dzinsowąz przodu z plisem oryginalną za 17

Joanna Sto lat, spełnienia marzeń

spelnienia najskrytszych marzeń !!!!!!!!!!!!!!!

ja dzis ide do pracy, tzn dzis tylko szkolenie i medycyna pracy, a w poniedzialek praca :tak::tak::tak::tak::tak:
jeszcze musze badania sanepidu zrobic :szok::szok::szok::szok::szok:

a to od nas dla Joasi :

STO LAT!!!!!!!!!!!!

nie wie czy kto by to ial- to bylo jakies stare niewiadomo ile tam w tej stodole lezłalo- poz tym jeszce chyb z 4/5 zostalo:baffled:

no drogie jak iabli ale niestety takie są ceny książek w polsce a zarobki..........

no robią ojjjj robią;-);-);-)

no 100% kobieta:tak::tak::tak:dobrze ją anuś wychowujesz:tak::rofl2:

kochana dużo zdrówka dla was:tak:

ale aktywny dzień super:tak:
kochana ja tak rzygałam z antkiem bardzo a jak nie żygałam to mi było niedobrze:tak:mi pomogła herbata imbirowa w markecie koszt około 5 zł ciasteczka imbirowe cena około 17 zł za 0.5 kg i ja brałam prenatal z żurawiną i imbirem i chyba mentholem pomagał tez super:tak:
kochana zadbaj o swoje żyły:tak::tak::tak::tak:

do pracy????????nic nie mówiłaś chwal się co to za praca???

Joasiu kochana wszystkiego najlepszego w dniu 18 urodzin zdrówka szczęścia zadowolenia z życia wymarzonego prawka dzieci grzecznych jak aniołki chłopa co jednym spojrzeniem wie o co kamman pracy co by mało robić a dużo zarobić i wszystkiego naj naj naj aaaa ps i dużo książek do czytania:rofl2:

Witam.
Poczytałam najpierw ,bo czasu dziś brak.
Mam zamiar posprzątać całe piętro i klatkę schodową.

Agnes u mnie spanie na klęcząco przy łózku z głową na łózko praktykowała Klaudia co noc przez jakieś 2 tygodnie w Oliwki wieku :-D:-D:-D,więc Oliwka też pewnie podobne praktyki uskutecznia :-D:-D:-D

Myszunia odpuść mu na razie ten nocnik jak się tak wstrzymuje,bo może nawet zapalenia pecherza dostać.
Za jakiś czas wrócicie do tego.
Możesz też spróbowac kupic majteczki z tzw "suchą pieluszką "chyba Sandra się nazywają , niektórym dzieciakom w ten sposób łatwiej.

dołaczam się do życzeń urodzinowych :-):-)

mi Laura kiedys spadla z lozka i nawet sie nie przebudzila wiec moze i Oliwka miala taki wypadek heheh

Ja Laury tego nie uczylam ale ona ostatnio sama jak cos bierze to dla kogos tez:-D

u nas migdaly graja przekaske:rofl2:

Nic na sile a probowalas z nakladka na kibelek Niektore dzieci tak maja ze nocnik be z kibelek cacy.I raczej nie za dobrze z tym wstrzymywaniem:baffled:

ja tez ja tez dolaczam sie do zyczen

Malinka co za szalenstwo nocne fiufiu;-)A ta promocja to fajna tylko ja nie mam brzucholka :))

no to teraz sie witam :)
Siostra pojechala po blachy do auta Nie wiem czy wspominalam ze kupili Audi A3 w diselku :)
W niedziele rano wyjezdzamy a ja nie w glowie mam pakowanie :)
Wroce samolotem ale jeszcze nie wiem kiedy:rofl2:
Laura bawi sie swoimi zabawkami a ja mam chwilke
DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ZA PAMIĘC :-):-):-):-):-):-)
miłego weekendu bo my z mezem jedziemy jutro na grilla i nie wiem kiedy nas puszcza :-D:-D dzieci zostaja z babcia a ja jutro nie zajrze bo bede szykowac szaszłyki sałatkę i takie rozne bo Tiramisu zrobiłam bo mialam zamówienie tak posmakowało:-D:-D:-D:-D

dostałam sie na kurs z Biura pracy :happy::happy:

reklama
Mąż przyszedł idę robić mu kolację i pewnie już dzisiaj nie zajrzę bo będzie syczał. Dobranoc

to niech sobie syczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wrocławski rynek ewakuowany po telefonie o bombie

Dwa tysiące ludzi ewakuowano z wrocławskiego rynku po anonimowym telefonie o ładunku wybuchowym w ratuszu. Bomby nie znaleziono, a przez ponad godzinę na płytę rynku, w piątkowy wieczór - nie można było wejść - podaje RMF FM.

Policja dysponuje nagraniem głosu poszukiwanego młodego mężczyzny, autora tego "żartu". Mężczyźnie grozi nawet ośmioletnie więzienie. Sprawca będzie musiał także pokryć koszty akcji, które policja już teraz szacuje na kilkanaście tysięcy złotych.

normalnie jestem w szoku,dopiero teraz o tym przeczytałam.ktoś sobie gupi kawał zrobił,niexle się komuś nudziło .a teraz poniesie konsekwencje o ile go złapią.a czy złapią?ciekawa jestem czy mając nagranie głosu mozna kogoś zidentyfikować?:baffled:

Do góry