reklama
Jadźka
mama 2 synów
Na szczęście dużo nie maiłam do nadrabiania

To fajne przeceny, ja też chce:-)meduska jak palić siano????po co to się robi?????
nowe łóżko wygodne???wypróbowane????;-)
toniś padł dzieciaki okupują podwórko a pietruszka w warzywniaku po marchew i pietruszkę
ale się wczoraj wnerwiłam likwidowali u nas sklep 5-10-15 i wszystko było -70-80% mój ex wiedział ale mi nie powiedział i w rezultacie jak poszłam wczoraj to tylko julci kupiłam 4 pary spodni jedną tunikę i bluzeczke z długim rękawem za wszystko zapłaciłam 60 zł a babka mówiła że gdybym była 2 dni wcześniej to kombinezony zimowe mieli za 15 zł jak dla tońka body na długi rękaw za 3 zł dresiki po 10 zł a dla adama kurtki były po 15 zł zimowe tylko już rozmiaru nie było![]()
A niemocliście go oddać komuśjak po coa coz nim maja zrobić?
pełną stodołę siana mają jeszcze od poprzedniego własciciela i miejsce zajmuje... juz wczoraj M palił i znów trzeba bo zawadzaw stodole- a adam musi ją opróżnic bo tam warsztat bedzie robić
wrzuciłam fotki w rowie![]()
no to cie ładnie zrobil
opowiadaj opowiadaj ....
a ja juz jestem w domku zabieg miałam o wpół do 9 trwał jakies 10 min o nic z niego nie pamietam, tyle pamietam że przed zabiegiem jak mnie układali i podawali cos w kroplówce jakaś babka mnie uspokajała bo ryczałam jak bóbr, i mówiła mi że urodziłysmy sie tego samego dnia, ostatnie co pamietam to to że lekarz powiedzial że puści mnie po 6 godz do domu no i później na sali
a wypuścili mnie juz o 14
teraz taka pusta sie czuje![]()
To jest najleprze. Do mnie przyjechała kumpela z rafaello na smutki. Mąż był w pracyNo to porzadek zrobilam na kompie teraz nie mam ani jednego zdjeciawszystko na plytce:-)
Natalineczko nic nie zmieni twojego samopoczucia a takiej chwili wazne jest by ktos byl przy Tobie Wiem ze duzo to daje bo ja mialam to szczescie ze Moj nie musial wtedy pracowac i 3 dni siedzial ze mna w domku
Ja mialam zabieg na 10 a o 14 mnie wypuscili wiec chyba standardowo
Fajna ta twoja córcia. Dba o mamusieWlasnie moja kochana coreczka poszla do tatusia po kase bo jutro jedziemy do sklepu zabawkowego Wiec tatus dal jej 50euro
A na to moja cudna corenka wyciagnela druga reke i mowi dla mamy tezNo i tatus musial drugie 50e wyciagnac
![]()

No to zdrówka życzę dla wszystkichHej dziewczyny
Nie czytam, nie nadrabiam, melduję się tylko na chwilkę.
Raport:
Wszyscy chorzy, ledwo żywi. Koniec raportu.
Jak tylko dam rade na dłużej zasiąść do kompa najpierw wpadnę do Was.
No to fajnie dzień spędziłaś. A ja wczoraj przypadkiem byłam w lumpie i kupilam sobie spódniczkę dzinsowąz przodu z plisem oryginalną za 17hej kobitki
sorki za nieobecnosc-wczoraj wieczorem juz padlam wiec nie odpalalam kompa,dzis rano nie mialam pradu-cos ciale ptsrykali a pozniej nie mialam czasu-dzis dzien w ruchu.jak sie rano troche ogarnelysmy to o 11 pojechalysmy rowerami do bratwoej-orzy okazji zahaczylam o ciucholand i kupilam Weronice fajnakurtke ne jesien,taka leko ocieplana za 10zl:-) a Paulinie kreacje na wesele za 15zl(wyglada jak nowa).do tego wyprzedaz-podkoszulki i nne rzeczy male i wkesze po 1-2zł:-)wiec pare koszulek i spodni wpadlo w moje rece:-)
potem u bratwoej kawka-bidula strasznie ja mecza wymioty i mdlosci-jakies sprawdzone metody ma ktoras?bo ja nie mialam problemu i juz nic mi do glowy nie przychodzi.
pozniej do domu wpadlysmy po 14-szybki obiad,mala spanie,ja zmywanie itd.
pozniej wzielysmy malego sasiada i urzadzilsmy kolejna ale dluga wuyceiczke rowerowa okreznymi drogami najpierw do jednej babci -maly przystaek,pozniej do drugiej babci na kolacje i do domu:-)
towarzystwo dopiero zasnelo:-)
mnie strasznie nogi bola.jestem przyzwyczajona do chodzenia i pedalowania ale mam strasznie ciezkie nogi i wiidac ze saopuchniete.cos mi sie pusja zyly.wylaza na wierzch ze czuc pod palcamimusze koniecznie recepte wykupic.
no i tak to dzis bylo
jutro w planie koszenie trway-ma byc pogoda-a prasownaie poczeka:-)
Joanna Sto lat, spełnienia marzeń
Natalineczka555
kocham kochać :)
Joanna!
Uśmiechu i słoneczka na co dzień, spełnienia najskrytszych marzeń, zdrówka i szczęścia i z każdym dniem coraz więcej optymizmu w życiu z okazji urodzin!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
spelnienia najskrytszych marzeń !!!!!!!!!!!!!!!
ja dzis ide do pracy, tzn dzis tylko szkolenie i medycyna pracy, a w poniedzialek praca

jeszcze musze badania sanepidu zrobic

a to od nas dla Joasi :
Załączniki
medeuska
październikowa mama'09
STO LAT!!!!!!!!!!!!Joanna!
Uśmiechu i słoneczka na co dzień, spełnienia najskrytszych marzeń, zdrówka i szczęścia i z każdym dniem coraz więcej optymizmu w życiu z okazji urodzin!!!
nie wie czy kto by to ial- to bylo jakies stare niewiadomo ile tam w tej stodole lezłalo- poz tym jeszce chyb z 4/5 zostaloA niemocliście go oddać komuś

no drogie jak iabli ale niestety takie są ceny książek w polsce a zarobki..........
no robią ojjjj robią;-);-);-)jak zwykle ja jestem żadnej nie ma, co wam tam takiego ci męzowie robia ze nawet na bb czasu nie macie;-);-);-);-)
![]()
no 100% kobietaWlasnie moja kochana coreczka poszla do tatusia po kase bo jutro jedziemy do sklepu zabawkowego Wiec tatus dal jej 50euro
A na to moja cudna corenka wyciagnela druga reke i mowi dla mamy tezNo i tatus musial drugie 50e wyciagnac
![]()

kochana dużo zdrówka dla wasHej dziewczyny
Raport:

ale aktywny dzień superhej kobitki
sorki za nieobecnosc-wczoraj wieczorem juz padlam wiec nie odpalalam kompa,dzis rano nie mialam pradu-cos ciale ptsrykali a pozniej nie mialam czasu-dzis dzien w ruchu.jak sie rano troche ogarnelysmy to o 11 pojechalysmy rowerami do bratwoej-orzy okazji zahaczylam o ciucholand i kupilam Weronice fajnakurtke ne jesien,taka leko ocieplana za 10zl:-) a Paulinie kreacje na wesele za 15zl(wyglada jak nowa).do tego wyprzedaz-podkoszulki i nne rzeczy male i wkesze po 1-2zł:-)wiec pare koszulek i spodni wpadlo w moje rece:-)
potem u bratwoej kawka-bidula strasznie ja mecza wymioty i mdlosci-jakies sprawdzone metody ma ktoras?bo ja nie mialam problemu i juz nic mi do glowy nie przychodzi.
pozniej do domu wpadlysmy po 14-szybki obiad,mala spanie,ja zmywanie itd.
pozniej wzielysmy malego sasiada i urzadzilsmy kolejna ale dluga wuyceiczke rowerowa okreznymi drogami najpierw do jednej babci -maly przystaek,pozniej do drugiej babci na kolacje i do domu:-)
towarzystwo dopiero zasnelo:-)
mnie strasznie nogi bola.jestem przyzwyczajona do chodzenia i pedalowania ale mam strasznie ciezkie nogi i wiidac ze saopuchniete.cos mi sie pusja zyly.wylaza na wierzch ze czuc pod palcamimusze koniecznie recepte wykupic.
no i tak to dzis bylo
jutro w planie koszenie trway-ma byc pogoda-a prasownaie poczeka:-)

kochana ja tak rzygałam z antkiem bardzo a jak nie żygałam to mi było niedobrze

kochana zadbaj o swoje żyły

do pracy????????nic nie mówiłaś chwal się co to za praca???spelnienia najskrytszych marzeń !!!!!!!!!!!!!!!
ja dzis ide do pracy, tzn dzis tylko szkolenie i medycyna pracy, a w poniedzialek praca
jeszcze musze badania sanepidu zrobic
a to od nas dla Joasi :
Joasiu kochana wszystkiego najlepszego w dniu 18 urodzin zdrówka szczęścia zadowolenia z życia wymarzonego prawka dzieci grzecznych jak aniołki chłopa co jednym spojrzeniem wie o co kamman pracy co by mało robić a dużo zarobić i wszystkiego naj naj naj aaaa ps i dużo książek do czytania

witam kochane po przespanej w 100% bez pobudki nocy

a do tego jakiej upojnej;-);-);-);-)
u nas burza tzn teraz cisza ale rano była taka że

Toniś śpi dzieciaki się bawią w szkołę tzn aktualnie się kłócą kto ma być nauczycielem za oknem deszcz a ja muszę iść do sklepu po mięcho na zupę
laseczki te co czekają na dzieciątka w realu kocyki disneya z kubusiem puchatkiem i różnymi przyjaciółmi śliczne za 10 zł takie cieńszy polarek na lato wiosnę super pieluchy tetrowe białe 10 szt za 15 zł zawsze się przydadzą do potcierania puzi do wózka do wytarcia jak sie uleje...a i bodziaczki na krótki rękaw 1.99 kupiłam tośkowi 5 są super fajna bawełna

Toniś śpi dzieciaki się bawią w szkołę tzn aktualnie się kłócą kto ma być nauczycielem za oknem deszcz a ja muszę iść do sklepu po mięcho na zupę

laseczki te co czekają na dzieciątka w realu kocyki disneya z kubusiem puchatkiem i różnymi przyjaciółmi śliczne za 10 zł takie cieńszy polarek na lato wiosnę super pieluchy tetrowe białe 10 szt za 15 zł zawsze się przydadzą do potcierania puzi do wózka do wytarcia jak sie uleje...a i bodziaczki na krótki rękaw 1.99 kupiłam tośkowi 5 są super fajna bawełna

Witam.
Poczytałam najpierw ,bo czasu dziś brak.
Mam zamiar posprzątać całe piętro i klatkę schodową.

,więc Oliwka też pewnie podobne praktyki uskutecznia 

Za jakiś czas wrócicie do tego.
Możesz też spróbowac kupic majteczki z tzw "suchą pieluszką "chyba Sandra się nazywają , niektórym dzieciakom w ten sposób łatwiej.
Poczytałam najpierw ,bo czasu dziś brak.
Mam zamiar posprzątać całe piętro i klatkę schodową.
Agnes u mnie spanie na klęcząco przy łózku z głową na łózko praktykowała Klaudia co noc przez jakieś 2 tygodnie w Oliwki wiekuwitajcie,ja dzis na nogach od 6.00,ziewa mi się okropnie
a w nocy to tak mi się śmiac chciało z oLiki ze myślałąm ze pekne ze śmiechu,przebudziłam sie i ide do toalety,patrzę kocyki leżą na ziemi koło łóżeczka,patrze do łóżeczka Oliwki nie marozglądam się aona spi własnie na ziemi pozawijana w tych kocykach
jak to smiesznie wygladałotylko nie wiem jak ona to zrobiła czy się zsuneła z łóżeczka i dalej spałą na ziemi czy buszowała po pokju a potem poszła spac na ziemię ?nie mam pojęcia
miedzy 7-8.00 maja przyjechac wycinac to nasze nieszczęsne drzewo.no to pół dnia będzie okropny chałaś,ciekawe jak mi Oliwka uśnie w takim hałasiebardzo sie tego obawiam
czyzby jelitówka was dopadła? zdrówka życzę![]()

Myszunia odpuść mu na razie ten nocnik jak się tak wstrzymuje,bo może nawet zapalenia pecherza dostać.Cześć dziewczyny!
Moje dziecię przyklejone do telewizora to korzystam z chwili dla siebie.
Nie odzywam się ostatnio, bo ogarnął mnie szał sprzątania (teściowie na weekend przyjeżdżają), a kiedy nie sprzątam to mój mały buntownik daje czadu i na kompa wtedy nie mam szans.
Na szczęście niedawno odkryliśmy taki fajny, ogrodzony placyk zabaw niedaleko nas, więc teraz tam przesiadujemy.
Piotruś w swoim łóżeczku już śpi bez protestów, za to mamy problem z nocnikiem. Uparłam się, żeby go nauczyć i jak jesteśmy w domu to mu ściągam pieluchę i biega z gołym dupskiem![]()
Problem w tym, że wstrzymuje siuśki ile tylko się da, a jak już się nie da to popuszcza kilka kropelek, co wywołuje straszny płacz, bo mu mokro, albo bo na podłogę zrobił no i za żadne skarby nie chce usiąść na nocnik.:-( Jak próbuję go posadzić to się drze jakbym go ze skóry obdzierała, chociaż doskonale wie do czego nocnik służy, bo jak pytam, gdzie się robi siusiu to zawsze biegnie do łazienki po nocnik.
Ja już nie wiem co mam z nim robić.
![]()
Nie wiem też czy to dobrze, że on tak wstrzymuje siusianie, wiem, że ja jak za długo czekam z wyjściem do łazienki to mnie później pęcherz boli. No i nie wiem, czy tym samym krzywdy mu nie robię zmuszając do chodzenia bez pieluszki.![]()
Za jakiś czas wrócicie do tego.
Możesz też spróbowac kupic majteczki z tzw "suchą pieluszką "chyba Sandra się nazywają , niektórym dzieciakom w ten sposób łatwiej.
dołaczam się do życzeń urodzinowych :-):-)Joanna!
anka26_x_07
Mama Laury :)
mi Laura kiedys spadla z lozka i nawet sie nie przebudzila wiec moze i Oliwka miala taki wypadek hehehwitajcie,ja dzis na nogach od 6.00,ziewa mi się okropnie
a w nocy to tak mi się śmiac chciało z oLiki ze myślałąm ze pekne ze śmiechu,przebudziłam sie i ide do toalety,patrzę kocyki leżą na ziemi koło łóżeczka,patrze do łóżeczka Oliwki nie marozglądam się aona spi własnie na ziemi pozawijana w tych kocykach
jak to smiesznie wygladałotylko nie wiem jak ona to zrobiła czy się zsuneła z łóżeczka i dalej spałą na ziemi czy buszowała po pokju a potem poszła spac na ziemię ?nie mam pojęcia
miedzy 7-8.00 maja przyjechac wycinac to nasze nieszczęsne drzewo.no to pół dnia będzie okropny chałaś,ciekawe jak mi Oliwka uśnie w takim hałasiebardzo sie tego obawiam
czyzby jelitówka was dopadła? zdrówka życzę![]()
Ja Laury tego nie uczylam ale ona ostatnio sama jak cos bierze to dla kogos tezdzien doberek- widze ze wdisaj pierwsza jestem:-)
wlasnie koncze sniadanko i herbatke- i araz ide jeszcze na chwilke do wyrka:-):-)cudna Twoja Laura-musze tak moje dziecko wychowacc
Zdrówka!!!!!!!!!!!!!!1
no to rzeczywiscie mialas aktywny dzionek:-)
![]()

u nas migdaly graja przekaskeOliwka ostnio to by tylko pestki dyni jadła3 dni temu dzieci na placu jadły,spróbowała i teraz ciągle woła
a to dobrze bo dynia zdrowa :-)
i przynajmniej zdrowa przegryzka![]()

Nic na sile a probowalas z nakladka na kibelek Niektore dzieci tak maja ze nocnik be z kibelek cacy.I raczej nie za dobrze z tym wstrzymywaniemCześć dziewczyny!
Moje dziecię przyklejone do telewizora to korzystam z chwili dla siebie.
Nie odzywam się ostatnio, bo ogarnął mnie szał sprzątania (teściowie na weekend przyjeżdżają), a kiedy nie sprzątam to mój mały buntownik daje czadu i na kompa wtedy nie mam szans.
Na szczęście niedawno odkryliśmy taki fajny, ogrodzony placyk zabaw niedaleko nas, więc teraz tam przesiadujemy.
Piotruś w swoim łóżeczku już śpi bez protestów, za to mamy problem z nocnikiem. Uparłam się, żeby go nauczyć i jak jesteśmy w domu to mu ściągam pieluchę i biega z gołym dupskiem![]()
Problem w tym, że wstrzymuje siuśki ile tylko się da, a jak już się nie da to popuszcza kilka kropelek, co wywołuje straszny płacz, bo mu mokro, albo bo na podłogę zrobił no i za żadne skarby nie chce usiąść na nocnik.:-( Jak próbuję go posadzić to się drze jakbym go ze skóry obdzierała, chociaż doskonale wie do czego nocnik służy, bo jak pytam, gdzie się robi siusiu to zawsze biegnie do łazienki po nocnik.
Ja już nie wiem co mam z nim robić.
![]()
Nie wiem też czy to dobrze, że on tak wstrzymuje siusianie, wiem, że ja jak za długo czekam z wyjściem do łazienki to mnie później pęcherz boli. No i nie wiem, czy tym samym krzywdy mu nie robię zmuszając do chodzenia bez pieluszki.![]()

ja tez ja tez dolaczam sie do zyczenJoanna!
witam kochane po przespanej w 100% bez pobudki nocya do tego jakiej upojnej;-);-);-);-)
laseczki te co czekają na dzieciątka w realu kocyki disneya z kubusiem puchatkiem i różnymi przyjaciółmi śliczne za 10 zł takie cieńszy polarek na lato wiosnę super pieluchy tetrowe białe 10 szt za 15 zł zawsze się przydadzą do potcierania puzi do wózka do wytarcia jak sie uleje...a i bodziaczki na krótki rękaw 1.99 kupiłam tośkowi 5 są super fajna bawełna![]()
Malinka co za szalenstwo nocne fiufiu;-)A ta promocja to fajna tylko ja nie mam brzucholka
no to teraz sie witam
Siostra pojechala po blachy do auta Nie wiem czy wspominalam ze kupili Audi A3 w diselku
W niedziele rano wyjezdzamy a ja nie w glowie mam pakowanie
Wroce samolotem ale jeszcze nie wiem kiedy

Laura bawi sie swoimi zabawkami a ja mam chwilke
Makunga
Fanka BB :)
U nas od 2 tyg. się męczymy. Najapierw ja, potem Adaś, wczoraj Gośka, a dziś mój M wrócił pracy bo zaczął wymiotować. :-Hej dziewczyny
Raport:
Dużo zdrówka dla Was

Dzięki za wiadomość, kochana jesteś, jak tylko mi się uda potem wyrwać to lecę po te zakupki.witam kochane po przespanej w 100% bez pobudki nocya do tego jakiej upojnej;-);-);-);-)
laseczki te co czekają na dzieciątka w realu kocyki disneya z kubusiem puchatkiem i różnymi przyjaciółmi śliczne za 10 zł takie cieńszy polarek na lato wiosnę super pieluchy tetrowe białe 10 szt za 15 zł zawsze się przydadzą do potcierania puzi do wózka do wytarcia jak sie uleje...a i bodziaczki na krótki rękaw 1.99 kupiłam tośkowi 5 są super fajna bawełna![]()
Ja zaraz jadę z synkiem do szkoły go zapisać bo będzie chodził troszkę dalej niż mieszkamy, bo ta u nas jest do d....

Miałam dziś jechać na USG połówkowe, ale mój M chory, a chcę żeby był przy tym badaniu

A tak poza tym to cały dzień sprzątanie i PRZESADZANIE KWIATKÓW mi się szykuje.
Kupiłam sobie ostatnio znów kilka nowych okazów

i poluję jeszcze na męczennicę błękitną :

reklama
Makunga
Fanka BB :)
Nic na sile a probowalas z nakladka na kibelek Niektore dzieci tak maja ze nocnik be z kibelek cacy.I raczej nie za dobrze z tym wstrzymywaniem
Malinka co za szalenstwo nocne fiufiu;-)A ta promocja to fajna tylko ja nie mam brzucholka)
Anka masz rację z tym kibelkiem , u mnie mała też nie chciała na nocnik, wolała nakładkę na sedesik i się szybko nauczyła z niego korzystać.
A co do brzuszka to trochę chęci i przyjemności i przecież możesz mieć taki

Podziel się: