reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie dziewczyny
nawet nie macie pojecia jak za Wami tesknilam :-(
przez tego kompa to ja normalnie zwariuje
co chwile sie cos psuje
ale dzis juz nie mam sil zeby odpisywac
caly dzien robilam tipsy i kregoslup mnie nawala
ide teraz z m do pubu bo mnie meczy wiec do jutraaaa :tak::tak::tak::tak:

dobrze że juz jesteś :tak::tak::tak::tak::tak:

ale duszno,troszke kropiło ale już przestalo,ale zbierają się takie dziwne chmury :tak::tak::tak::tak::tak: zresztą zapowiadali u mnie dziś w nocy burze i pewie sie przyplata bo jutro ma byc duże ochłodzenie.dzis ponad 30C a jutro tylko 20C ma być.niezły skok temperatur.:baffled:

nie lubie tak :no::no::no::no:
a u nas nic tylko sie ochłodziło, tak samoistnie bez burzy, chyba ze w nocy przyjdzie ale wątpię :no::no::no::no:

Nataliczka a ty będziesz teraz siedzieć jak ten świstak i zawijać w sreberka:-D

wiesz co że nie skojarzyło mi się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ale okładnie tak :tak::tak::tak::tak::tak:

A ja dzisiaj zabiegana, musialam pare rzeczy załatwic na miescie,za to maz sobie siedzi w domu i jeszcze mi sie dziecko popsulo,zawsze wieczorem zasypial sam i bylo super o 21 najpozniej, a teraz on sobie biega jeszcz epo domu bo jak jest kładziony do łozeczka to jest wielki krzyk i placz. No i maz jeszcze ze ma sobie pobiegac,ale to nie on sie nim zajmuje wrrrr...

no tak to jest jak tata jest w domku,:tak::tak::tak::tak:
wiem z autopsji, no ale jak darek jest w domku to pozwalam czarkowi dluzej z nim posiedziec :tak::tak::tak::tak::tak:

moze doceni swoja rodzinke i przestanie ci robic na zlosc swoimi "wypadami":confused::confused::confused::confused:

DOBRY WIECZÓR :-Dno niedawno ostatni gosc wyszedl :tak:
DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ZA PAMIĘC :-):-):-):-):-):-)
miłego weekendu bo my z mezem jedziemy jutro na grilla i nie wiem kiedy nas puszcza :-D:-D dzieci zostaja z babcia a ja jutro nie zajrze bo bede szykowac szaszłyki sałatkę i takie rozne bo Tiramisu zrobiłam bo mialam zamówienie tak posmakowało:-D:-D:-D:-D

dostałam sie na kurs z Biura pracy :happy::happy:
to super ciesze sie bardzo, ja tez mialam isc na kurs, ale nie dostalam do tej pory zadnej informacji :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dokładam resztę zdjęć.:-)

Dalej są filmiki,ale ich wgrać się nie da :wściekła/y::wściekła/y:,bo tu nie wchodzą.
pięknie, a ten ślub super, normalnie chyba sama bym taki chciała :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
to niech sobie syczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wrocławski rynek ewakuowany po telefonie o bombie

Dwa tysiące ludzi ewakuowano z wrocławskiego rynku po anonimowym telefonie o ładunku wybuchowym w ratuszu. Bomby nie znaleziono, a przez ponad godzinę na płytę rynku, w piątkowy wieczór - nie można było wejść - podaje RMF FM.

Policja dysponuje nagraniem głosu poszukiwanego młodego mężczyzny, autora tego "żartu". Mężczyźnie grozi nawet ośmioletnie więzienie. Sprawca będzie musiał także pokryć koszty akcji, które policja już teraz szacuje na kilkanaście tysięcy złotych.

normalnie jestem w szoku,dopiero teraz o tym przeczytałam.ktoś sobie gupi kawał zrobił,niexle się komuś nudziło .a teraz poniesie konsekwencje o ile go złapią.a czy złapią?ciekawa jestem czy mając nagranie głosu mozna kogoś zidentyfikować?:baffled:
o prosze :szok::szok::szok::szok:

nie wiem wiem tyle ze w amerykanskich serialach jest to mozliwe ale czy w polskiej rzeczywistosci :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::no::no::no::no::no:

Zamiast wypadow --siedzi i gra sobie w gre przez neta (kiedys w nia razem gralismy jak Miloszka nie bylo na swiecie i jak byl w brzuszku u mnie a maz byl tez w Szwecji) i to duzo gralismy,bo nawet tak ze gralismy do 24 w nocy a mi o 2 w nocy wody odeszły :)
I MIlosz po wielkiej walce zasnął w duzym łózku koło mnie,nie wiem ale wydaje mi sie ze on zaczyna "rządać" tego by spac z mama.

Ostatnia edycja:
Zamiast wypadow --siedzi i gra sobie w gre przez neta (kiedys w nia razem gralismy jak Miloszka nie bylo na swiecie i jak byl w brzuszku u mnie a maz byl tez w Szwecji) i to duzo gralismy,bo nawet tak ze gralismy do 24 w nocy a mi o 2 w nocy wody odeszły :)
I MIlosz po wielkiej walce zasnął w duzym łózku koło mnie,nie wiem ale wydaje mi sie ze on zaczyna "rządać" tego by spac z mama.
no ale chyba to juz lepsze :confused::confused::confused::confused::tak::tak::tak::tak::tak:
jeśli tak myslisz to musisz zaczac działać zanim zacznie naprawde wymuszac spanie z tobą :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam!
Miało mnie nie być bo byłam u brata.ale musieliśmy wrócić..bo Maciej zaczął charczeć i dostał duszności a nie mieliśmy inhalatora:no::-(. Dziś byłam z nim u lekarza ale oprócz kataru nic mu nie dolega...nawet gardło nie czerwone:confused: Mialam spokój 3 miesiące i znów się zaczyna:baffled:

Nie było mnie dłużej bo mąż zrobił mi prezent na urodziny i został w domu na 2 tygodnie. Było super!!!:tak::tak::tak:

W przyszłym tygodniu znowu znikam, ale od września będę pojawiać się regularnie:tak::tak::tak:

Pozdrawiam!!!:-)

Witam!
Miało mnie nie być bo byłam u brata.ale musieliśmy wrócić..bo Maciej zaczął charczeć i dostał duszności a nie mieliśmy inhalatora:no::-(. Dziś byłam z nim u lekarza ale oprócz kataru nic mu nie dolega...nawet gardło nie czerwone:confused: Mialam spokój 3 miesiące i znów się zaczyna:baffled:

Nie było mnie dłużej bo mąż zrobił mi prezent na urodziny i został w domu na 2 tygodnie. Było super!!!:tak::tak::tak:

W przyszłym tygodniu znowu znikam, ale od września będę pojawiać się regularnie:tak::tak::tak:

Pozdrawiam!!!:-)

a co sie znow zaczyna, bo ja chyba nie wdrożona jestem :confused::confused::confused::confused:
wracaj do nas kochana szybciutko:tak::tak:;-);-);-);-);-)

Maciek to alergik ale za mały żeby zrobić testy. W zeszłą jesień jak zaczął we wrześniu chorować to dopiero w maju wydobrzał...non stop inhalacje, czasem antybiotyk, zyrtex...ehhhh

reklama
Do góry