reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo kochana :) Dzis malenka dala mi pospac do prawie 9 :)) A teraz sie bawii :) Zlote mam dziecko wiekszych problemow z nia nie mam :)A u nas pogoda mroczna ;/ Do sprzatania juz nic nie mam i do prania tez wiec tylko zupke zrobie pomidorowa i mam wolny caly dzien Tylko wieczorkiem na fitness i laba :)) A z mala to tylko na ogrodek wyjde bo na jakis dalszy spacer to nie ma sie co wybierac ;/

Milego dnia mamkki :))

reklama
Z tego co mi wiadomo to nie moze wogole na rodzinne przekroczyc.

U nas jako taka pogoda sie robi, wiec spadam pospacerowac po miescie z mlodym. Do pozniej.

Witam i ja.
Wiecie co ja nie wiem,co sie dzieje z moim dzieckiem.
Obudzil sie o 23 i nie spal do 2 tylko z mamusia mysalam ze moge sobie posiedziec a tu lipa,krzyczal i sie darl co go odkladalamm do lozeczka do to mamusi na raczki a najlepiej to do lozka duzego.Moj m sie wscieka,ze on chce ze mna spac i ze pare razy mały spal ze mna to go nauczylam. Zreszta on jeszcze nigdy nie przespal calej nocy.

Witam i ja.
Wiecie co ja nie wiem,co sie dzieje z moim dzieckiem.
Obudzil sie o 23 i nie spal do 2 tylko z mamusia mysalam ze moge sobie posiedziec a tu lipa,krzyczal i sie darl co go odkladalamm do lozeczka do to mamusi na raczki a najlepiej to do lozka duzego.Moj m sie wscieka,ze on chce ze mna spac i ze pare razy mały spal ze mna to go nauczylam. Zreszta on jeszcze nigdy nie przespal calej nocy.

Dziewczyno i ty się martwisz? Moja Maja ma prawie 4 lata i nadal co noc się budzi przynajmniej raz, to co ja mam w takim razie powiedzieć?:szok::szok::szok::szok:

A naszą rodzinę chyba choróbsko bierze, mąż dycha i prycha, ja dziś z katarem się obudziłam, tylko patrzeć jak Maję zarazimy i wszyscy na dobre się pochorujemy:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Ja wpadłam się tylko przywitać. Kubek właśnie zasnął więc korzystając z chwili zawitam :tak:
Pogoda się zepsuła a wczoraj tak ładnie było, do lasu znowu pojechałam grzybki są ale mało, trzeba jeszcze poczekać :tak: dzisiaj M w końcu do roboty idzie ale w niedziele znowu wolne ale to specjalnie bo na festyn mamy jechać tylko żeby pogoda była:tak: wczoraj byłam na morfologii z Kubkiem. O dziwo nie płakał ani nic, zero reakcji było. A tak się bałam że będzie się wyrywać. Nawet chyba nie poczuł że pani mu w paluszek dwa razy ukuła :tak: siedział i patrzył jak mu krew z paluszka leci :-D fajnie to wyglądało :-D na szczęście nic mu nie jest, wszystko ok :tak:
Lecę obiadek robić i coś zjeść a potem z mamą do okulisty i do serwisu a raczej znajomego z samochodem bo coś mi się nie podoba, hamulce piszczą i skrzynia biegów coś się zacina :no: umówie się na jeden dzień i będę bez auta :-(
Zaglądnę potem jak mały mi da :tak: miłego dnia Laseczki :-)

Witam!
Ja wpadłam się tylko przywitać. Kubek właśnie zasnął więc korzystając z chwili zawitam :tak:
Pogoda się zepsuła a wczoraj tak ładnie było, do lasu znowu pojechałam grzybki są ale mało, trzeba jeszcze poczekać :tak: dzisiaj M w końcu do roboty idzie ale w niedziele znowu wolne ale to specjalnie bo na festyn mamy jechać tylko żeby pogoda była:tak: wczoraj byłam na morfologii z Kubkiem. O dziwo nie płakał ani nic, zero reakcji było. A tak się bałam że będzie się wyrywać. Nawet chyba nie poczuł że pani mu w paluszek dwa razy ukuła :tak: siedział i patrzył jak mu krew z paluszka leci :-D fajnie to wyglądało :-D na szczęście nic mu nie jest, wszystko ok :tak:
Lecę obiadek robić i coś zjeść a potem z mamą do okulisty i do serwisu a raczej znajomego z samochodem bo coś mi się nie podoba, hamulce piszczą i skrzynia biegów coś się zacina :no: umówie się na jeden dzień i będę bez auta :-(
Zaglądnę potem jak mały mi da :tak: miłego dnia Laseczki :-)

Widać że dzielny mężczyzna z niego rośnie:tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja juz trace cierpliwosc bo chcialabym miec chwile chociaz dla siebie a nie mam.Mimo ze m. w domu to malo co zajmuje sie dzieckiem a ja wysiadam, gdy go bierze a maly zaczyna marudzic to tylko slysze "gdzie mamusia" to mnie trafia. zastanawiam sie nad podawaniem jakiegos syropku na przesypianie nocy.

Do góry