reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To sie nazywa szantaż emocjonalny lub psychiczny poczytaj w necie,dziewczyny ogólnie radzą dobrze,musisz coś z tym zrobić ,jesli chcesz zmiany,bo jemu jest tak dobrze:-(Musisz mu pokazać ,że nie żartujesz i serio mówisz i nie dać sie mu zbyć tekstami typu :marudzisz ,narzekasz itp .Powodzenia ci życzę i wytrwałości ,żeby ten twój m przejrzał na oczy:tak:

Ha,ha 300 dolców to i tak za mało ,jakby dawali drugi pobyt za free albo za pół ceny to by sie obłowili:tak::-D:-D:-D:-D
A w ogóle to witam sie z wami laseczki.
Patrysia graatulacje z zakupu bryki ,obyście sie nim długo i szczęśliwie wozili:tak:
Medeuska korzystaj z uroków tego że jeszcze w dwupaku jesteś i mozesz pokimać .....jak zdrówko A.???

Te moje SPA to tylko masaże jutro mam pierwszy antycellulitowy,muszę pójść w stringach,co strasznie wkurzyło m ,jakoś mu sie to nie podoba ,ze obcy facet będzie masował moje pośladki,,,,ciekawe czemu???:-D
dzieki wszystko ok póki co:-) tylko problem mam z jego dieta bo on nic mało słonego nie chce jesc:wściekła/y: zawsze jeszcze do słonego juz iesa i zieniaków dawał maggi na talerzu- teraz robie mało słone a on dalej nawala i to więcej teraz aggi do wszystkiego:-:)-( i nie wiem jak go upilnować:-(

oj medeuska Ty leniuszku :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale wolno Ci,wiem to końcówka ciązy zawsze jet najcięższa tak więc niedługo sie rozpakujesz i nie bedzie juz czasu na leniuchowanie i spania pół dnia :-D:-D:-D:-D:-D:-D więc teraz korzystaj póki możesz:tak::tak::tak::tak::tak::-)
ja badziej z bólu eba teraz ciągle śpie....:confused2::confused2: teraz znow mnie boli- a w sumie tulko godzinne odstępy a tak juz boli od przedwczoraj:eek::eek::eek:

Witam
Ja jeźdźę codziennie z telefonem bo się włączyć nie chce, normalnie mam dosyć. Do tego za godzinę trzeba z Mają na kontrolę iść do lekarza a ona chce spać, nie wiem jak ją przetrzymam:tak::tak:
Poczytałam co u was ale cytatów nie robiłam więc niewiele zapamiętałam:zawstydzona/y:
Agnieszka&Emily miłego wyjazdu do Polski:tak::tak::tak:
medeuska oj jak ja bym chciała tyle pospać
to śpij kto Ci broni:confused::-D

Joanna z sercem nie ma żartów - lepiej niech idzie na Izbe przyjec do szpitala na badania....

Ostatnia edycja:
reklama
A u mnie d... blada - Maja ma nadal stan zapalny w uchu, dostała drugi antybiotyk i w poniedziałek do kontroli, tak więc przymusowe siedzenie w domu znów nas czeka

Witam babki :) Dzien mija rewelacyjnie wszystko miedzy mna a Damianoo uklada sie rewelacyjnie Bardzo jestem zakochana choc czasem mam ochote go zabic doslownie bo mnie wyprowadza z rownowagi Ale kocham go nad zycie jak i oczywiscie coreczke Nadinke :)) A ja domek posprzatalam i zaraz zabieram sie za obiadek :)) Buziaczki moje drogie milego dnia :)))))))))

Cóż za optymistyczny post, więcej takich potrzeba:tak::tak::tak:

Zdróweczka Dla Majeczki i wszystkich chorowitek:tak:.
Olek jutro wolne od przedszkola,bo do neurologa i ze mną do pracy a Julu z ciocią zostaje.Ortopeda był w przedszkolu wczoraj i Olek na gimnastykę korekcyjną będzie chodził:tak: i w soboty na basen.W sumie lekarz nie powiedział nic nowego o czym bym nie wiedziała:no::sorry2:,ale rok temu to nie mógł zbadać bo TYLKO 5-latki badał:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:.

meduska Ty powinnaś w dupę dostać że nie chcesz iść teraz do dentysty :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
chcesz zrobić sobie gorzej niż masz teraz.bolec nie przestanie,nie wierz w to,skoro Cię juz aż tak boli i masz małe przerwy miedzy kolejnymm bólem zęba to nie ma na to czekać :no::no::no::no:

mówisz ze boisz się ze będzie boleć jak Ci będzie tego zeba robić to wolisz jak teraz Cie boli tak?
Ty chyb aczekasz az spuchniesz jak balon jak zrobi się stan zapalny to dopiero nie bedziesz wiedziała co ze sobą zrobić :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zrobisz jka będziesz uważała ale uważam ze głupio robisz nie idąc do lekarza,szkodzisz sobie i tyle

Marta a co sie stało?????

Agnes,do neurologa na kontrolę z tą opadającą powieką a ortopeda,stwierdził :confused2:zapadniętą klatkę z przewagą prawej strony i wystające łopatki,co wcześniej wykryli pediatra i neurolog:sorry:.
M: Gdzie jest ta cienka ładowarka,bo mi grubą spakowałaś?
Ja: W kuchni w szufladzie.A co u Ciebie?
w tle głupie podpowiedzi kochanego "szwagra"
M: Bo wszyscy na baczność stoją(i głupie chichy w tle)
Ja: Jak zmądrzejesz to zadzwoń!

Dzwoni....,prawie 2 Jajeczka przeleciały
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=elz0bgjKooI"]YouTube - jajeczko[/ame]

w końcu odbieram i prosto z mostu -Robisz się taki sam jak Twój brat!:wściekła/y::wściekła/y:
i się rozłączyłam:-p:tak:.

no mam czas zeby zajrzec!!!
Dzieki dziewczyny za gratulacje :-):tak:
maly juz spi wiec jest ok... no w sumie to nie do konca :confused2::sorry:

He, he my też mamy lagune combi :-p:-D
hehe no popatrz :laugh2::laugh2::laugh2:
PATRYSIA
Gratuluje nowego autka:-):tak:
Ja tez sie przymierzam i przymierzam ale jakos nie moge sie do konca przymierzyc:-)W sumie to nawet nie wiem jakie bym chciala:rofl2:na 99% bedzie to jakies niemieckie autko
ahaaaa a jakie chcesz - masz juz cos upatrzonego :eek:
Kochane a u mnie znów wisielczy humor.Mały mi go zepsuł.
Wczoraj twardo twierdził,że nie ma książek,bo pani nic nie zadała.:sorry:
Okazało się,że on nic nie robił wczoraj na lekcjach tylko siedział pod ławką a do tego nie chciał wziąsć książek do domu,żeby pracę odrobić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dośc ,że wczoraj uciekł pani z karate to jeszcze nic nie robił cały dzień.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Utłuc gada to za mała kara,bo po co tłuc jak on bólu nie czuje??:sorry::sorry::crazy::crazy:
Ludzie dajcie mi nerwy opanowane ,bo nie ręczę za siebie jak dziś będzie to samo...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochana Ty i tak juz masz tyle cierpliwosci i sil ze wiecej Ci nie potzreba....
ale urwis z niego :sorry:
Tu coś na poprawę humoru :tak:

Rozmowa dwóch przyjaciółek:
- Podobno cię wczoraj widziano z jakimś tłustym kudłatym cudakiem?
- To mój mąż, podarował mi na urodziny kilka wysp na Hawajach.
- To mówisz, że gdzie znalazłaś to mięciutkie i puszyste cudo?

As, czy w klasie sa dwie nauczycielki ??
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No i nadrobiłam od wczoraj :tak:
Witam w pierwszy dzień jesieni :-D nocka spokojna, jak się położyłam o 21.30 tak spałam do rana :tak: ale i tak spać mi się chce :no: już mam wszystko zrobione, jeszcze tylko pranie powiesić i laba :-D Kubek z M śpią to niech śpią przynajmniej nikt mi tyłka nie zawraca :tak: ząb dalej boli ale już na szczęście mniej ale za to buzi nie mogę zamknąć do końca bo zaraz wszystko boli :no: oj wyrwę wszystkie zęby i sztuczną szczękę sobie włożę i będzie po problemie :tak::-D lecę kończyć to pranie i sobie poleżę trochę :-D miłego południa życzę :tak:
haha tez tak mowilam bo tylko mnie te zeby wkurzaja....
heh zreszta co mnie nie wkurza :sorry::confused2::laugh2:
"Porozmawiaj z nim ale szczerze dlaczego tak się zachowuje itd... może się otworzy, a jak nie to do d... z takim facetem co pożytku z niego nie ma. Przepraszam że tak pisze ale mnie to mega wkurza"

Wiecie co on mi na wieczor wczoraj powiedzial "widze ze sie meczysz ze mna...jesli tak to odejdz....po co mnie kochac..."

ręce opadaja.
wiesz co nie dziwie Cis ie ze Cie to wkurza - mnie rozniez by to wkurzalo i to okropnie....
skoro Ci tak mowi to albo jest mu to obojetne albo ma jakies inne plany Ty mu powiedz e on jak sie nie zmieni to ma odejsc bo Ty musisz zapewnic dach nad glowa dziecku a on w tym kierunku nic nie robi tylko sie (za przeproszeniem ) opierdala :no::wściekła/y:
"Ja bym z nim zagrała odpowiednio..."

tzn jak?

okazalo sie ze na prace w wojsku musi czekac conajmniej jeszcze 3 miesiace bo jak narazie nic nie uda sie zrobic,no ale przez 3 miesiace co...kasa sie konczy...klientow na tatuaze coraz mniej...bo szał wakacyjny sie zakonczyl wiec mowie mu ze co ma zamiar robic przez te 3 miesiace sidziec w domu,nie wiem jakies magazyny w tesco czy netto czy cos takiego chciaz by na oplaty bylo a on ze woli w domu siedziec niz charowac fizycznie za tysiac.
wiesz co amsz pasozyta w domu - doslownie...
Ty tez charujesz w domu i przy dziecku i co za to masz ??
jego pieprzona wdziecznosc :wściekła/y:
Witam :-) nie zaglądam bo jakos ten czas leci :zawstydzona/y: a to zakupy to przypilnowac dzieci z lekcjami a to na spacer z Gabi codziennośc :tak:teraz chwilka bo wrocilismy z Lidla mąz poszedl ustalic termin do kardiologa Zle mu wyszły badania i EKG (niedokrwienie tylnej komory serca ) ,ma wysoki ciśnienie (200/120) leków ma pelno niemoze pic alkoholu wogole :no: dla mnie to bardzo dobrze Najgorsze ze jak nie dostanie sie do kardiologa to szpital i kompleksowe badania :-( troche sie martwie ze tak podupadl na zdrowiu a tyle razy mowiela zeby wziąl sie za leczenie :crazy:
szkoda ze zle wyniki wyszly...
trzymam kciuki oby dostal sie do kardiologa :tak:
Miała, zły dzień, ryczała w parku, złościła się na inne dzieci. A potem ne mogła iść do babci, bo baci ie było, jeden wielki ryk... Dałam jej flaszkę i połozyłam do łużeczka... Uspokoilam i myslałam, że wszystko ok, a tu prosze niespodzianka... :wściekła/y:

Teraz śpia obie.. chwilowo...:eek:
faktycznie zly dzien dzisiaj miala :tak::sorry::confused2:
Dziewczyny ja nie wiem czy jeszcze dzisiaj do was zagladne bo musze ciuchy pakowac i mieszkanie ogarnac bo jak m przyjedzie o 22 z pracy to bedziemy jechac :tak::tak:
Napewno jak znajde czas to odezwe sie z PL :tak::tak::tak:
NIe szalecie mi tu z pisaniem zebym potem tydzien nie nadrabiala:-p:-p:-p:-p
no to kochani szczesliwej podrozy Wam zycze...
jak bede miala czas to zapraszam na kawusie :tak:
no no gratuluje nowego autka- to teraz musicie nas na 100% odwiedzic:-p:-p:-p:-p

u mnie wyieniiokna-mam teraz taki syf ze....:szok: a nie chce mis ie nic robic:sorry: troche ogarnał, pozamiatał ale podłogi umyc trzeba:zawstydzona/y:

poki co to sie wkoncu zmusilam zeby wlosy umyc i asiąść na chwile do Was- pól dnia praktycznei przespałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
spij spij bo niedlugo laba sie skonczy i przyjdzie Ci rzeczywistosc hihih - nie zebym Cie straszyla hahah :laugh2::laugh2::laugh2:
no faktycznie nakusze moejgo zebysmy przyjechali poki jeszcze jestes w 2-paku :-D
Witam wieczornie,właśnie M dzwonił i mnie wq... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy: i nie mam ochoty na nic:no:.
mnie dzis tez m wkur...l :sorry:
A u mnie d... blada - Maja ma nadal stan zapalny w uchu, dostała drugi antybiotyk i w poniedziałek do kontroli, tak więc przymusowe siedzenie w domu znów nas czeka

Cóż za optymistyczny post, więcej takich potrzeba:tak::tak::tak:
zdowka dla Majeczki :tak:

ja ide sobie zrobic cos do żarcia bom zglodniala :confused2::confused2::confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaconda a z czego z kosci na osci z osci na proch :-D:-D:-D:-D

ja tez duzo do jedzenia nie robilam bo 3 minuty :-D:-D:-D

Aha mialam powiedziec Wam ze zalozylam sobie dziennik remontu tzn zapisujemy tam co kupujemy i wklejamy paragony albo faktury... no i zdjecia przed i po remoncie ale to dopiero jak oni sie juz wyprowadza

reklama
Do góry