Witam,
Ja nie spię od 6.30

Anike obudził katar
A mnie cos głowa boli, zapowiada się swietny dzień

No i ta pogoda... ehh
zdrówka kochane

:-):-)
Witam,myślałam,że będę pierwsza

;-)

Dziewczyno kiedy Ty śpisz

?

Jak mogę pospać

to telefony się urywają

,żeby do lekarza zarejestrować

,bo przy przychodni mieszkam

.
Kochana przysnełam jak małego kładłam ,więc godzinkę miałam do przodu.
Potem od 4.30 do 6.30 to razem 3 godzinki.
Minimum moje zaliczone.

Wiam
Ja tez jestem niewyspana
Bo u mojego synka w pokoju wlaczył sie budzik
Wiec nie spie juz od 6-masakra
Jest pochmurno i wyglada jakby było zimno

MH
Zdrowka dla Aniki i dla Ciebie
Ja tez mam cos zawalony nos i pobolewa mnie gardło
Tobie też zdrówka kochana.
/QUOTE]bo ja sie boje ze zaczne rodzic ztego wszystkiego a to by było jeszcze gorsze teraz dla mnie
:-

-

-(

Kochana znacznie gorsze będzie jak Ci pójdzie stan zapalny od tego zęba i co nie daj Boże sepsy dostaniesz.
Idź do dentysty ,póki nic się nie dzieje.
Nie wolno chodzić z takim bólem.
Ból zęba nie mijający do 3 dni świadczy,że jest zapalenie miazgi .
A to poważna sprawa.
Gadałaś na swojego,że do lekarza nie chce iść a sama jesteś taka sama.

Hejka dziewczyny
Ale nocka. Do łóżka poszłam o 00.40, zasnęłam grubo po 1.30 a od 3 zaczęły sie co pieciominutowe wyprawy do pokoju małej i tak do 5. O 5 Piciu poszedł do pracy więc wzięłam ja do siebie, bo juz przeracałam się o własne nogi. PO takim dniu taka nocka, o matko.
No i widzę, że nikt nie czytal mojego nocnego posta, bo zadnej odpowiedzi, a jestem ciekawa waszego zdania.
Lunka o zmianę imienia Ci chodzi?
Powiem szczerze,że chyba do roku czasu można bez problemów imię dziecku w urzędzie zmienić,potem już jest gorzej.
Jak Ci sie to imię bardzo nie podoba i będziesz się z tym męczyła do końca życia to powinnaś spróbować.

Zaprowadziłam na 8 małego,w drodze powrotnej zaliczyłam Marcpol i zrobiłam zakupy.Niedawno zjedlismy z D. śniadanko i pojechał do pracy.
Pralka mi się właśnie wyłączyła ,więc zaraz powiesić pranie muszę ,a tak w ogóle to wpadłam do Was w przerwie prasowania,bo od stania kręgosłup boli.