reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! My z Zuzia za godzinke wybywamy z domu. najpierw jedziemy na zakupki a potem do Siorki tam jest Mama z Modym wic bdyie miał się kto zając Zuzią:tak:

Kochane moje zwariowałam.:-D:-D:-D:-D
Właśnie postanowiłam,że idę do szkoły :-D:-D:-D:-D.
Od października zaczynam semestr.:-D:-D:-D
A teraz się z Wami żegnam ,bo mąż do łóżeczka mnie woła.
dobrej nocki.

Hm, a ja ci zazdroszczę tez chciałabym do szkoły. Zawsze marzyła mi sie farmacja albo stomatologia. Chociaż technikum. Poza tym to chyba najbardziej chodliwe zawody teraz:tak:

Do wieczorka ;-)

reklama
Witam z rana:-):-)
A mi normalnie ręce opadły, Maja obudziła się cała wysypana jakimiś czerwonymi krostkami, już sama nie wiem co jej jest i to jeszcze dzisiaj w sobotę:-:)-:)-(
a moze to rózyczka :sorry: ja bym na twoim miejsca pojechała fo lekarza,na pewno musicie miec jakąś przychodnię dyżurująca w weekendy bo my mamy taka mozliwość:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam sobotnio!Stare zabrało d.upę w troki :wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy: i sam pojechał na wieś świnię dla jakiegoś gościa bić i chłopaków znowu mam na głowie:crazy:.Więc dobrze,że go w nocy przypościłam;-):-p:tak::tak::tak:.
Ogladalam dzisiaj pogode i od wtorku ma byc juz zimno brrr:no::no::no:
Grzejecie jzu w domach???Ja jeszcze nie ale wieczory sa coraz zimniejsze wiec pewnie jeszcze we wrzesniu zaczne grzac

No ja to muszę poczekać aż spółdzielnia włączy ogrzewanie :-D:-D:-D;-);-)
Ja też od spółdzielni uzależniona:sorry::tak:.
a pierwsza milosc znajde tam ?????
A proszę Cię bardzo http://programtv.idg.pl/pozycja.asp?id=8495799&kanal=POLS&dzien_p=2009-09-28

Witam i ja
Pogoda super wiec niedlugo wybywamy do parku:tak::tak::tak:Pozniej z jedna siora wpraszamy sie do drugiej na obiad:-pTzn z obiadkiem-kuimy po drodze spaghetti lub zamowimy pizze;-):-)

Milego dnia

3-SylciaTrudno-myli-ubra-6058.gif

Kochane moje zwariowałam.:-D:-D:-D:-D
Właśnie postanowiłam,że idę do szkoły :-D:-D:-D:-D.
Od października zaczynam semestr.:-D:-D:-D
A teraz się z Wami żegnam ,bo mąż do łóżeczka mnie woła.
dobrej nocki.
kurce ja tez rozwazam taka mozliwosc ale jak narazie sie nie zdecydowalam, a na co idziesz???
moze w pszyszly roku :eek::eek::eek:
no ale gratulacje :tak::tak::tak::tak::tak:
Witam z rana:-):-)
A mi normalnie ręce opadły, Maja obudziła się cała wysypana jakimiś czerwonymi krostkami, już sama nie wiem co jej jest i to jeszcze dzisiaj w sobotę:-:)-:)-(
dlugo ma juz krostki???
moze ospe zalapala :eek::eek::eek::eek:
Witam sobotnio!Stare zabrało d.upę w troki :wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy: i sam pojechał na wieś świnię dla jakiegoś gościa bić i chłopaków znowu mam na głowie:crazy:.Więc dobrze,że go w nocy przypościłam;-):-p:tak::tak::tak:.

Ja też od spółdzielni uzależniona:sorry::tak:.

A proszę Cię bardzo http://programtv.idg.pl/pozycja.asp?id=8495799&kanal=POLS&dzien_p=2009-09-28
dziekuje a wstecz mozna???:-p:-p:-p;-);-);-)
dołaczam sie do życzeń

STO LAT!!!

a moze to rózyczka :sorry: ja bym na twoim miejsca pojechała fo lekarza,na pewno musicie miec jakąś przychodnię dyżurująca w weekendy bo my mamy taka mozliwość:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dlugo ma juz krostki???
moze ospe zalapala :eek::eek::eek::eek:

Krostki dostała dzisiaj rano, jest ich bardzo dużo na całym ciele, nie ma żadnej gorączki, to ją nie swędzi i zachowuje się jakby była zupełnie zdrowa. Wyczytałam na ulotce tego antybiotyku co bierze na zapalenie ucha że w rzadkich wypadkach ale może pojawić się wysypka, może to od tego. Poczekam do wieczora i jak nic się nie zmieni albo pogorszy to do szpitala podjedziemy

Hej witam,ale leniwy dzień ,obejrzałam sobie na kompie film":kobiety pragną bardziej"fajny ,ale sadziłam ,ze będzie o wiele lepszy,
Klaudia jeszcze w łózku ,Ksawier sie ubiera ,powoli wstajemy ,trzeba posprzatac i brać sie za obiad,m dziś wcześniej wróci z pracy jako ,ze sobota dziś
,mam zakwasiory,a właściwie wszystko mnie boli ,bo wczoraj też graliśmy w tenisa,dzis przerwa ,bo kontuzji sie nabawie:-D
Ja oglądam m jak miłość i na wspólnej z polskich seriali,masz moze do nich jakąś fajną stronkę???

Może być od leku ,jak Ksawek miał 10 miesięcy dostał mega wysypki ,pojechaliśmy na pogotowie dali masci ,kazali obserwować ,bo poza tym nic mu nie było, na buzi banan....do dziś nie wiem co mu było,po 3 tygodniach nie było śladu

Ostatnia edycja:
Krostki dostała dzisiaj rano, jest ich bardzo dużo na całym ciele, nie ma żadnej gorączki, to ją nie swędzi i zachowuje się jakby była zupełnie zdrowa. Wyczytałam na ulotce tego antybiotyku co bierze na zapalenie ucha że w rzadkich wypadkach ale może pojawić się wysypka, może to od tego. Poczekam do wieczora i jak nic się nie zmieni albo pogorszy to do szpitala podjedziemy
a moze jest na cos uczulona???
ale jak piszesz ze przy tym antybiotyku moze wystapic wysypka to moze jednak poczekaj skoro nic sie jej nie dzieje:eek::eek::eek::tak::tak::tak::tak:
trzymam kciukasy za wasze krostki :tak::tak::tak:

reklama
Hejo mamki :)) Ciesze sie jak male dziecko ale to tak jak co rok :)) Dzis jest moj dzien ! Stara dupa ze mnie 20 na karku :)) Niechce sie chwalic ale jestem happy :) To moje pierwsze urodzinki z mala .. Tzn Nadinka wczesniej w brzusiuu czekala :))

Milego dnia mamki Mam nadzieje ze moj bedzie udany Chociaz ptys i Nadina juz oto dbaja :))

Do góry