reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Padam na twarz, musze jeszcze podłoge umyc. yJutro jade na cały dzien do Siorki bo Mama u niej jest na weekend więc sobie posiedze z nimi a co? Młody tez będzie więc Zuzka się zajmie i luzik:-):-):-)
A i zaraz na Brzydulę będę się zbierać:tak:,chociaż i tak wiem co do środy się wydarzy:-p:tak:.
:szok:Nie oglądałam dzisiaj:no:

Ale modelka:-):-):-D:-D:-D

Moi mlodzi juz spia:tak:Ale bylo mega ciezko z Klaudia i z Dominikiem:no::no::no:Kludia wyla przez jakas godzine i byla na nie :no::wściekła/y:Nawet nie chciala ubrac pizamy do spania:wściekła/y:Wiec sie wkurzylam i umylam Jej tylko zeby,rece i buzie i tak w ciuchach wsadzilam do łozeczka.Wypila kaszke,troche powyla i usnela.
A Dominik wyl ze zmeczenia aale twierdzil ze nie jest spiacy:no::wściekła/y:Usnal najszybciej z calej trojki:-D

Ja zjadlam sobie dwie kanapeczki i kabanosa i jeszcze troszke posiedze bo ogladam jakis film na tvn

Zuzia tez marudna dzisiaj przed snem tylko na ręcach chciała byc bo jak nie to wyła-więc ją nosiłam przez godz a A. w tym czasie był na piwku bo zapomniał że mnie kręgosłup boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę bo jeszcze troche mam do zrobienia a spać mi sie chce:zawstydzona/y:

reklama
Ja sie dzisaj wnerwiłam totalnie:wściekła/y: jestem nienormana tępa pierd olnięta i wogóle:szok:

wczoraj dałam babci materiał na firany zeby mi uszyła- i bie wiem w jaki sposób durnie jej powiedziałam jak ma je pociąc że wyslo jej zamiast 4 dobrych kawałków 8 za małych!!!!!!!!! i nie bede miała takich jakie chciałam- musze zrobić inne- bo teraz sie nei zmarszczy tak jak powinno- ja głupia! o czym ja myślałam jak jej to rozpisywała jak ona a to ciąć?????????????:eek::eek::eek:
fuck fuck fuck

a i taśmy kupiłam zaało bo jakoś nie poyślałam że jak tasme sie zarszczy to bedzie jej połowe mniej a nie tylko troche i nie starczy na całe okno:confused2::confused2::confused2::confused2:

A ja si napaliłam na sony erik.c902 albo nokie n73. Dzwoniłam przed chwilą do plusa i w mixie sony na 36 zasileń kwota 30zł kosztuje 499zł:szok::szok::szok:a NOWY NA ALLEGRO 600ZŁ a nokii n73 nie maja teraz:no:
no i pewnie raczej nie bedzie- bo wiem ze probley z n73 juz były jak ja jescze pracowałam- teraz pewnie juz wogole nie bedzie tego telefonu- ale szczerze mówiąc z tego co wiem to te ostatnie partie juz wychodziły felerne:confused2::confused2:
n telefony na tapecie:-D
ja mam w mix plusie se w 300i fajny jest tylko antonio tak go załatwił że teraz działa jak mu się podoba:-D:-D:-D ja kocham z klapką i na taki sobie pewnie wymienię:tak:miałam wcześniej samsunga też był fajny tylko aparatu nie miał a teraz napewn chcę z dużo lepszym aparatem jak ten co mam bo piotrka aparat robi super zdjęcia a mój kiepskie:sorry:
lunka dzięki za smsa wieczorkiem sobie zaparzę tego majeranku i natrę się amolem:tak:
madziula jak po masażach????jak tam dietka???ja w ramach diety zjadłam właśnie prince polo xxl:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja na sczescie prince polo nie lubie:-D:-D:-D ale ptasie mleczko i inne kaloryczne rzeczy to i owszem....:sorry::zawstydzona/y:
madziula a co ty myślisz że ja mało diet partych na prince polo mam za sobą:sorry::sorry::-D:-D:-D
agnes jestem w szoku jabłka po złotówce u nas też niby urodzaj na jabłka a jak stały w warzywniaku po 2.80 tak stoją:szok:
ewelinka a jakie to trzeba mieć kwalifikacje d roznoszenia ulotek:szok:??? mój adam mógł je nawet latem roznosić a to przecież 10 latek i u nas płacą 7 groszy za ulotkę ale sąsiada syn mówił że on nosił przez lipiec i 700 złoty zarobił tyle co dla takiego chłopaka to myślę że sporo ale nie wiem ile czasu na to poświęcał:no:
agnes twoja oliwka lubi kompoty bo często jej gotujesz a mje dzieciaki nie bardzo ewentualnie wiśniowe ale soki uwielbiają:tak:
u mnie w auchanie jabłka po 90 gr. na targu 5kg- 3zł nawet sie zdarzają takie mniejsze a ładniejsze 5kg-4-5 zł najczesciej z tych tańszych

As ale ma klaudia faze na jabłka mja julka tak miała z nektarynkami ale po 2 tygodnich ją tak wysypało że się skończyła miłość do nich:-Dale jabłka też 2 dziennie zjada:tak:oni muszą do szkoły mieć codziennie kanapkę sok i owoc nie wolno przynosić im słodyczy chipsów i napojów gazowanych co moim zdaniem jest świetne:tak:
sylwiob t i ciebie ten okrutny wirus dopada oj kuruj się kochana:tak:
ja mam zapas dżemów malinowych i wiśniowych mama piotra nam zrobiła i chyba z 20 słoiczków ale takich małych gerberków po deserkach tartych jabłek dla antoszki bo sąsiad dawał nam jabłka hurtowo ale się szybko psuły:tak:a i 6 słoiczków brzoskwiń bo dostałam od babci ale też do szybkiej konsumpcji:tak:o to całe moje zapasy zimowe:-D
moje zaasy a zie to kilka słoicków tez ala gerber z tartego jabłuszka dla Zuzi:-D

i 1 kompot agrestowy od mamy- dostalam dużo więcej- różnych najqwiecej truskawkowych- ale ja je tak uwielbia ze nawet tygodnia mi nei wytrzymały od kiedy je dostałam:zawstydzona/y::-D i tylko 1 słoik agrestowego M wyniósl do piwnicy:-D:-D

Ja słyszałam o dorosłych co maja jeszcze mleczaki :tak:
:szok::szok::szok:

Ja tam jestem zdania, ze mleczaki to powinny wypadać, dopiero koło trzydziestki :-D:-D:-D wtedy stałe by na dłużej starczały ;-);-);-):-D:-D:-D
nooooo dobre by to bylo- ja jjz od 13 roku życia mam popsute zeby:zawstydzona/y::sorry: a teraz bede miala do wyrwania "tylko" 7 po porodzie:sorry: znaczy na pewno 3 a nie wiem jak z 4 górnymi- ale pewnie też będa do rwania- racej nie ma tu co ratowac- juz były ratowane i nic to nei dalo:sorry::sorry: plomby powypaday a zęby sie dalej pposuły:eek:
okaże sie po rtg:sorry:

czesc babeczki chcialam wam tylko dac znac ze szczesliwe dotarlismy:tak::tak: niestey nie mam czasu na odpisywanie na posty :-:)-(
wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to dobrze ze sczesliwie dotarlscie:tak:
wybaczamy;-);-)

Ostatnia edycja:
witam was kochane dzieweczki moje!!!!

ostatnio was zaniedbalam bo na popoludniu pracowalalm na 14 wiec wpol do musze wyjechac :sorry::sorry::sorry: a to szczepienie czarka tu zakupy, tam a uto oplacic mowie wam urwanie glowy:no::no::no::no:
Ja tam jestem zdania, ze mleczaki to powinny wypadać, dopiero koło trzydziestki :-D:-D:-D wtedy stałe by na dłużej starczały ;-);-);-):-D:-D:-D
popieram, ale bysmy fajnie wygladali:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja musze sie pochwalic ze do tego przeziebienia rozbolal mnie zab. Dentysta dopiero w poniedzialek. Mam pecha. jak gadacie o @, to dostaje, o przeziebieniu - budze sie chora, o zebach - boli. Pogadajmy o wygranej w totolotka :D:-D:-D:-D:-D:-D
z checia, tylko ze zarazliwosc dotyka tylko tych mniej pozytywnych stron zycia :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: :-D:-D:-D:-D
alem filozofka :-D:-D:-D:-D
Hej laseczki,staremu wygarnęłam co mi na duszy leżało:-p:tak: i lżej się zrobiło:cool2:.

Nie:no: - znalazłam fajną stronkę:-p.Tylko mnie nie zlinczować :sorry: BrzydUla - TVN - Program TV IDG.pl
Dobre:tak::-D:-D:-D:-D:-D.
a pierwsza milosc znajde tam ?????
To chyba wszystkim dzieciom ostatnio tak odwala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobranoc:-)

Ja tez sie chyba niedlugo poloze i sobie w spokoju poczytam chociaz chwilke:tak::tak::tak:Trzeba nadrobic zaleglosci w czytaniu:-);-)
Wiecei ze jedyna ksiazka(oprocz 2 jakis tam romansidel)ktora przeczytalam jest ksiazka "o psie ktory jezdzil koleja":szok::szok::szok:Przez wsyzstkie lata jak chodzilam do szkoly nie czytalam zadnych lektur ,ani nic-czasami tylko kawalki streszczen ajk trzeba bylo sciagac na sprawdzianach lub egzaminach
No to teraz czytam kolejne romansidlo
jedna z moich ulubionych ksiazek z dziecinstwa :tak::tak::tak::tak:
z checia bym cos poczytala ale nie mam co :szok::szok::szok::szok:
tak nie mam co ze pismo swiete czytam:szok::szok::szok:

Kochane moje zwariowałam.:-D:-D:-D:-D
Właśnie postanowiłam,że idę do szkoły :-D:-D:-D:-D.
Od października zaczynam semestr.:-D:-D:-D
A teraz się z Wami żegnam ,bo mąż do łóżeczka mnie woła.
dobrej nocki.

Witam Was w sobotni poranek.dzis sie wyspałam :tak::tak::tak::tak: Oliwka obudziła si eo 4.00 ,wysikała się i szybko dość usnęła i spalismy do 7.30 więc taką godzine na wstanie to rozumiem :tak::tak::tak::tak::-):-):-)

As czy Ty znajdzisz jeszcze czas na studia???? :szok::szok::szok::szok: teraz to Ty w ogóle nie będziesz miec czasu na spanie jak teraz śpisz już po 3 lub 4h:-D:-D:-D:-D zameczysz się kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam z rana:-):-)
A mi normalnie ręce opadły, Maja obudziła się cała wysypana jakimiś czerwonymi krostkami, już sama nie wiem co jej jest i to jeszcze dzisiaj w sobotę:-:)-:)-(

Do góry