reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Takie Graco z napisem fisher price, dla mnie osobiście nic specjalnego. Ale może ten model akurat jest inny, ciężko powiedzieć... :sorry:

tak wyglada na zdjeciu
9dbf0c303ac39ea9.html

reklama
Ja myśle, że to 200 to taka normalna cena :tak:

Mam spodenki dla Helenki :tak: Jeszcze jedne i na jakiś czas spokój :tak:

Dobranoc kobietki, lece usypiec dzieci bo jeszcze nie śpia :szok:

Dziewczeta
Witam Was
Wpadam jak po ogien bo tylko sie przywitac i zameldowac ze jeszcze zyje hihih
jutro jedziemy po dowod bo tak to wleczemy i wleczemy :sorry:
no a kiedys to trza zrobic :tak:

Powoli kupujemy coraz wiecej rzeczy i znosimy sobie na nowe mieszkanko bo juz nam miejsce Panstwo G. zrobili - bylismy u nich na kawie wczoraj i ugadalismy sie z nimi ze mozemy tam juz znosic :-):tak:

Ok ja lece i pozdrawiam Was wszystkie :laugh2:

witam wieczornie
dziewczyny spia juz jakis czas,p w pracy no i sie ogarnelam ze wszytskim.teraz na mojej glowie dac psom jesc,pozamykac wszytsko,dziewczyny do snu ulozyc ale daje rade;)zaliczylam nawet ploteczki u sasiadki i dobrze bo jedzie jutro do biedronki to pare rzeczy mi kupi.dobrze bo sie okazalo ze wszytskie kaszki Weroniki juz wyszly:eek:

kupilam dzis jej 6 puszek mleka wiec na miesiac powinno juz satrczyc i jeszcze masc dla malej i dla mnie tabletki na kaszle i 100zl w aptece zostawilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zabek zaklejony juz plomba:-):-):-):-):-)
plomba panstwowa bo kawalek tylko bylo ale za to za kaalowe doplacilam tylko 50zl:-D:-D:-D:-D
denstystka zanjoma i wie jak jest wiec ze mnie nie sciaga:-)
poki co (nie liczac tych osemek),mam spokoj z zebami:-):-):-):-)
na wiosne pojde na kontrol.bo przez jesein i zime wiadomo jaka pogoda a jak pomysle ze wroce ze szkoly i potem na piechote znow taki sama kawal zasuwac do dentsyty to mi sie nie chce.no i nie ma co robic:-):-):-)

Luna-od razu inaczej jak 23cm:-D:rofl2:
ja adidasy to mam rozmiar 40:-D a dlugosc stpoy 25cm,zobacze te buki co mam to moze Ci podesle:-)

As
dasz rade ze szkola.Kaludia Cie poduczy:-)
trzymam kciuki za tesciowa
obraz super

Asiu wariuja w tych szkolach.za naszych czasow tego nie bylo.dobrze ze ja tez mam mature z glowy:-):-):-):-)

Medeuska grubasku jak sie czujesz???????:-D:-D:-D
a moze to gumoleum nie takie zle bedzie co?tylko kup sbie Sidolux do linoleum-nalozysz 2 warstwy i zibaczysz bedzie jak nowe.inne tansze srodki tak dobrze nie dziala bo tez probowalam

dobrez ze ja sama sobie moge nagrzac w domku jak zimno:-):-):-):-):-):-)
ale jak wynajmowalismy to mialam ten sam problem i Paulina zawsze we wrzesniu mi chorowala.
Luna a jak mala?

Luna a czemu chcesz malej imie zmienic?

Witam! Troszkę nadrobiłam. wczoraj cały dzieeń poza domem a wieczorem przesiedziałam na kibelku. Myślałam że wirus jakiś ale dzisiaj spokój więc pdejrzewam że pizza mi zaszkodziła:sorry::eek: byliśmy wczoraj z Zuzią w stadninie koni. Chcemy spróbować chodzić na hipoterapię chociaż 2-3razy w miesiącu na razie. Bo zuzka jak zobaczyła konia to normalnie tak sie śmiała, wołała go, głaskała. W szoku byłam bo myślałam że będzie się bała;-)
A. wziął polopirynke i poszedł pod pierzynke -coś go rozkłada od wczoraj.Jutro jedziemy na rehabilitację.

Witam
My już od lekarza wróciliśmy i Maja jest zdrowa !!!!
Oczywiście wysypka to było uczulenie na antybiotyk, doktorka to zaznaczyła w karcie.
Jutro Maja wreszcie idzie do przedszkola, ale się cieszę:-D:-D:-D

Super że Majeczka zdrowa:-):-)

Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D

Niemozliwy jest ten Chlopak;-) Posikam się ze śmiechu:-D:-D:-D:-D

As ale kubulec ma pomysły:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie dostałam propozycje pracy w bibliotece od stycznia.1800 zł na ręke wszystko fajnie kasa też super ale musiałabym antka oddać do żłobka albo wynająć opiekunkę no bo ktoś musiałby też odbierać julkę ze szkoły no i odpada też wtedy wychowawczy i rodzinne...więc niestety narazie muszę odmówić a szkoda bo praca fajna biblioteka przy zacvhodniopomorskiej szkole biznesu projekt unijny kasa pewna no żal gdyby to było rok później ale znajoma tryma ręke na pulsie i mówi że za rok jak tylko coś będzie wolnego to jestem numer jeden a ona bardzo chciała ze mną tam pracwać ona tam pracuje już 5 lat zaczynała z pensją 1600 na ręke a teraz ma 2600 na łapkę.praca przyjemna w ciepełku nie stresująca najwięcej pracy wiadomo przed sesjami no i ten plus ze pracownicy mogą za połowe czesnego studiowac u nich..................szkoda mi ze muszę odmówić:-:)-(

Fajna robótka i jeszcze studia za pól darmo... Trochę szkoda:sorry:

Ale się Majeczka z chorobą szybko uwinęła;-):tak:.
Właśnie czekam na dostawę pieczarek i trochę przerobię takich podduszonych do pizzy lub sosiku:tak:.
Proszę bardzo można się śmiać:-p;-):tak:.
Zobacz załącznik 168409

Wow, niezła fryzurka:-);-)

Moja Wiktoria wlasnie powiedziala do Dominika ze dostanie wjeb:szok::szok::szok:jak Jej sie zapytalam co mowi to z usmieszkiem na gebie powiedziala ze mowi sobie Dominik:szok::szok::szok:
Teraz obydwie siedza i mowia ze dostana wjeb:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-D:szok::-D:szok::-DMój bratanek jak podsłyszał gdzieś ku.wa to przez tydzień chodził i powtarzał kulwa, kulwa:zawstydzona/y:

reklama
Anabuba dzieki za pomoc z rodzinnym-wszystko pomyslnie załatwione:tak::tak::tak:
Tylko nie wiem jeszcze kiedy składać na komisję na pielegnacyjne wniosek-teraz mamy orzeczenie do końca listopada

Do góry