reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja myśle, że to 200 to taka normalna cena 
Mam spodenki dla Helenki
Jeszcze jedne i na jakiś czas spokój 
Dobranoc kobietki, lece usypiec dzieci bo jeszcze nie śpia

Mam spodenki dla Helenki

Dobranoc kobietki, lece usypiec dzieci bo jeszcze nie śpia

Marta1981
Rodzyneczka
Moje chłopaki pokąpane
,teście pojechali 

a na balkonie mam 4 kilo pieczarek
.Jutro na późny obiad pizza będzie
,bo drożdże akurat mam w lodówce
.

Dziewczeta
Witam Was
Wpadam jak po ogien bo tylko sie przywitac i zameldowac ze jeszcze zyje hihih
jutro jedziemy po dowod bo tak to wleczemy i wleczemy
no a kiedys to trza zrobic
Powoli kupujemy coraz wiecej rzeczy i znosimy sobie na nowe mieszkanko bo juz nam miejsce Panstwo G. zrobili - bylismy u nich na kawie wczoraj i ugadalismy sie z nimi ze mozemy tam juz znosic :-)
Ok ja lece i pozdrawiam Was wszystkie
Witam Was
Wpadam jak po ogien bo tylko sie przywitac i zameldowac ze jeszcze zyje hihih
jutro jedziemy po dowod bo tak to wleczemy i wleczemy

no a kiedys to trza zrobic

Powoli kupujemy coraz wiecej rzeczy i znosimy sobie na nowe mieszkanko bo juz nam miejsce Panstwo G. zrobili - bylismy u nich na kawie wczoraj i ugadalismy sie z nimi ze mozemy tam juz znosic :-)

Ok ja lece i pozdrawiam Was wszystkie

Marta1981
Rodzyneczka
Patrysiu,świetna wiadomość,
że możecie się pomalutku meblować w nowym mieszkanku
.

Marta1981
Rodzyneczka
Miłej nocki wszystkim,bo Miami woła;-)

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam wieczornie
dziewczyny spia juz jakis czas,p w pracy no i sie ogarnelam ze wszytskim.teraz na mojej glowie dac psom jesc,pozamykac wszytsko,dziewczyny do snu ulozyc ale daje rade
zaliczylam nawet ploteczki u sasiadki i dobrze bo jedzie jutro do biedronki to pare rzeczy mi kupi.dobrze bo sie okazalo ze wszytskie kaszki Weroniki juz wyszly
kupilam dzis jej 6 puszek mleka wiec na miesiac powinno juz satrczyc i jeszcze masc dla malej i dla mnie tabletki na kaszle i 100zl w aptece zostawilam

zabek zaklejony juz plomba:-):-):-):-):-)
plomba panstwowa bo kawalek tylko bylo ale za to za kaalowe doplacilam tylko 50zl

denstystka zanjoma i wie jak jest wiec ze mnie nie sciaga:-)
poki co (nie liczac tych osemek),mam spokoj z zebami:-):-):-):-)
na wiosne pojde na kontrol.bo przez jesein i zime wiadomo jaka pogoda a jak pomysle ze wroce ze szkoly i potem na piechote znow taki sama kawal zasuwac do dentsyty to mi sie nie chce.no i nie ma co robic:-):-):-)
Luna-od razu inaczej jak 23cm

ja adidasy to mam rozmiar 40
a dlugosc stpoy 25cm,zobacze te buki co mam to moze Ci podesle:-)
As dasz rade ze szkola.Kaludia Cie poduczy:-)
trzymam kciuki za tesciowa
obraz super
Asiu wariuja w tych szkolach.za naszych czasow tego nie bylo.dobrze ze ja tez mam mature z glowy:-):-):-):-)
Medeuska grubasku jak sie czujesz???????

a moze to gumoleum nie takie zle bedzie co?tylko kup sbie Sidolux do linoleum-nalozysz 2 warstwy i zibaczysz bedzie jak nowe.inne tansze srodki tak dobrze nie dziala bo tez probowalam
dobrez ze ja sama sobie moge nagrzac w domku jak zimno:-):-):-):-):-):-)
ale jak wynajmowalismy to mialam ten sam problem i Paulina zawsze we wrzesniu mi chorowala.
Luna a jak mala?
Luna a czemu chcesz malej imie zmienic?
dziewczyny spia juz jakis czas,p w pracy no i sie ogarnelam ze wszytskim.teraz na mojej glowie dac psom jesc,pozamykac wszytsko,dziewczyny do snu ulozyc ale daje rade

kupilam dzis jej 6 puszek mleka wiec na miesiac powinno juz satrczyc i jeszcze masc dla malej i dla mnie tabletki na kaszle i 100zl w aptece zostawilam

zabek zaklejony juz plomba:-):-):-):-):-)
plomba panstwowa bo kawalek tylko bylo ale za to za kaalowe doplacilam tylko 50zl

denstystka zanjoma i wie jak jest wiec ze mnie nie sciaga:-)
poki co (nie liczac tych osemek),mam spokoj z zebami:-):-):-):-)
na wiosne pojde na kontrol.bo przez jesein i zime wiadomo jaka pogoda a jak pomysle ze wroce ze szkoly i potem na piechote znow taki sama kawal zasuwac do dentsyty to mi sie nie chce.no i nie ma co robic:-):-):-)
Luna-od razu inaczej jak 23cm

ja adidasy to mam rozmiar 40

As dasz rade ze szkola.Kaludia Cie poduczy:-)
trzymam kciuki za tesciowa
obraz super
Asiu wariuja w tych szkolach.za naszych czasow tego nie bylo.dobrze ze ja tez mam mature z glowy:-):-):-):-)
Medeuska grubasku jak sie czujesz???????

a moze to gumoleum nie takie zle bedzie co?tylko kup sbie Sidolux do linoleum-nalozysz 2 warstwy i zibaczysz bedzie jak nowe.inne tansze srodki tak dobrze nie dziala bo tez probowalam
dobrez ze ja sama sobie moge nagrzac w domku jak zimno:-):-):-):-):-):-)
ale jak wynajmowalismy to mialam ten sam problem i Paulina zawsze we wrzesniu mi chorowala.
Luna a jak mala?
Luna a czemu chcesz malej imie zmienic?
Witam! Troszkę nadrobiłam. wczoraj cały dzieeń poza domem a wieczorem przesiedziałam na kibelku. Myślałam że wirus jakiś ale dzisiaj spokój więc pdejrzewam że pizza mi zaszkodziła
byliśmy wczoraj z Zuzią w stadninie koni. Chcemy spróbować chodzić na hipoterapię chociaż 2-3razy w miesiącu na razie. Bo zuzka jak zobaczyła konia to normalnie tak sie śmiała, wołała go, głaskała. W szoku byłam bo myślałam że będzie się bała;-)
A. wziął polopirynke i poszedł pod pierzynke -coś go rozkłada od wczoraj.Jutro jedziemy na rehabilitację.
Super że Majeczka zdrowa:-):-)
Niemozliwy jest ten Chlopak;-) Posikam się ze śmiechu

Fajna robótka i jeszcze studia za pól darmo... Trochę szkoda
Wow, niezła fryzurka:-);-)

Mój bratanek jak podsłyszał gdzieś ku.wa to przez tydzień chodził i powtarzał kulwa, kulwa

A. wziął polopirynke i poszedł pod pierzynke -coś go rozkłada od wczoraj.Jutro jedziemy na rehabilitację.
Witam
My już od lekarza wróciliśmy i Maja jest zdrowa !!!!
Oczywiście wysypka to było uczulenie na antybiotyk, doktorka to zaznaczyła w karcie.
Jutro Maja wreszcie idzie do przedszkola, ale się cieszę![]()
Super że Majeczka zdrowa:-):-)
Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.![]()
Niemozliwy jest ten Chlopak;-) Posikam się ze śmiechu

As ale kubulec ma pomysły
słuchajcie dostałam propozycje pracy w bibliotece od stycznia.1800 zł na ręke wszystko fajnie kasa też super ale musiałabym antka oddać do żłobka albo wynająć opiekunkę no bo ktoś musiałby też odbierać julkę ze szkoły no i odpada też wtedy wychowawczy i rodzinne...więc niestety narazie muszę odmówić a szkoda bo praca fajna biblioteka przy zacvhodniopomorskiej szkole biznesu projekt unijny kasa pewna no żal gdyby to było rok później ale znajoma tryma ręke na pulsie i mówi że za rok jak tylko coś będzie wolnego to jestem numer jeden a ona bardzo chciała ze mną tam pracwać ona tam pracuje już 5 lat zaczynała z pensją 1600 na ręke a teraz ma 2600 na łapkę.praca przyjemna w ciepełku nie stresująca najwięcej pracy wiadomo przed sesjami no i ten plus ze pracownicy mogą za połowe czesnego studiowac u nich..................szkoda mi ze muszę odmówić:--(
Fajna robótka i jeszcze studia za pól darmo... Trochę szkoda

Ale się Majeczka z chorobą szybko uwinęła;-).
Właśnie czekam na dostawę pieczarek i trochę przerobię takich podduszonych do pizzy lub sosiku.
Proszę bardzo można się śmiać;-)
.
Zobacz załącznik 168409
Wow, niezła fryzurka:-);-)
Moja Wiktoria wlasnie powiedziala do Dominika ze dostanie wjebjak Jej sie zapytalam co mowi to z usmieszkiem na gebie powiedziala ze mowi sobie Dominik
Teraz obydwie siedza i mowia ze dostana wjeb![]()

reklama
Podziel się: