Witam absolutnie nie wyspana
ale model!
Nie wiem, czy warto siedziec na wychowawczym jak ma sie taka propozycję??? ja bym sie długo nie zastanawiala kochana i szybciutko zlobka szukala. albo opiekunki, czy fajnej sasiadeczki.
A u mnie bylo tak
W przedszkolu bylam rozrabiaka, w zerówce obiecalalm byc grzeczna, to mnie jeden lał non stop, jak przyszlam znow z palczem dodomu o dostalam opiernicz od ojca, ze bic sie umiem, no to go popilam, ale chyba za mcno. no i tak mi zostalo az do koncaszkoly sredniej. Poxniej obiecalam Piciowi niebic sie juz wiecej i jestem grzecną dziewczynką.
Niech sie broni, ale z umiarem
Proszę bardzo można się śmiać

;-)

.
Zobacz załącznik 168409
Nie ma z czego, fajna fryzurka!
Dawaj mu dawaj!!! tak trzymaj
kupilam dzis jej 6 puszek mleka wiec na miesiac powinno juz satrczyc i jeszcze masc dla malej i dla mnie tabletki na kaszle i 100zl w aptece zostawilam

zabek zaklejony juz plomba:-):-):-):-):-)
plomba panstwowa bo kawalek tylko bylo ale za to za kaalowe doplacilam tylko 50zl

denstystka zanjoma i wie jak jest wiec ze mnie nie sciaga:-)
poki co (nie liczac tych osemek),mam spokoj z zebami:-):-):-):-)
na wiosne pojde na kontrol.bo przez jesein i zime wiadomo jaka pogoda a jak pomysle ze wroce ze szkoly i potem na piechote znow taki sama kawal zasuwac do dentsyty to mi sie nie chce.no i nie ma co robic:-):-):-)
Luna-od razu inaczej jak 23cm

ja adidasy to mam rozmiar 40

a dlugosc stpoy 25cm,zobacze te buki co mam to moze Ci podesle:-)
dobrez ze ja sama sobie moge nagrzac w domku jak zimno:-):-):-):-):-):-)
ale jak wynajmowalismy to mialam ten sam problem i Paulina zawsze we wrzesniu mi chorowala.
Luna a jak mala?
No my tez wczoraj do Kauflandu po jadło dla malej-250 zł za nic , kurde,a dzis jeszcze apteka mnie czeka
Nareszcie tego zeba zrobilas, oby to juz koniec byl. Ja musze sie z Monia umówić, bo fajna dentystke znalazła i ma mi pokazac gdzie.
Zazdroszcze ci tego samogrzania, u nas zimno, kurde strasznie
Mała jeszcze nie wiem, bo spi, ale po poludniu juz bylo super
Witam! Troszkę nadrobiłam. wczoraj cały dzieeń poza domem a wieczorem przesiedziałam na kibelku. Myślałam że wirus jakiś ale dzisiaj spokój więc pdejrzewam że pizza mi zaszkodziła

A. wziął polopirynke i poszedł pod pierzynke -coś go rozkłada od wczoraj.Jutro jedziemy na rehabilitację.
Jak pizza jest gorąca i wsadza w folię i ta sie sparuje, to jakby sie ugotowala po upieczeniu, ja zawsze tak mam na drugi dzien a P z krwia. W koncu otworzyli pozadna pizzerie...
Nas tez cos bierze, fuck...
Sczeze, to ja bym kazala odac, dla zasady. ale z drugiej strony promocja, no to juz twoj tylko wybór. I dobrz mu robisz, tzn nie dobrze
Chyba każdego chłopa milczenie doprowadza do szału bo mojego też

a nu
witam porannie
paskudnie
zimno
mokro
pizga gorzej niz w kieleckiem.....
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Paulina przestala sikac w nocy jak miala 2,roku-ale zawsze na pocztaku kilka nocy sucho potem jedna mokro i tak na zmiane:-)
ale mialam sposob pozniej.ja zawsze pozno chodzilam spac wec jak ona zasypiala kolo 21 to ja ok.24 to ja przez sen wysadzalam mna nocnik i pozniej juz spokojnie psala do rana:-)
Musze spróbować, moja placze jak jej pampki na noc zakladam, tylko ona tyle wody pije, ze rano pampers przemoknięty, a uzywam Dady-wiecie jakie dobre.
no to nadrobilam, siku!!!!!!!!!!!!!!