reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczorowa pora :) ja wlasnie sie wyleguje z misiakiem :)
zaliczylam dzis kawke i centrum nic mi sie nie podobalo w sklepach ;/
Aaa na obiadek byla ogorkowa I farbuje sobie wloski bo mam juz masakryczne ;/
teraz po raz 100000000 ogladamy Matrixa :)

Sylcia, matrix juz mi sie przejadł, dobry film, ale ile można... Ciągle to samo puszczają, jeszcze powiedzą, że to mego hit, chyba shit!

Dziewczęta poszły spać , wypoczywacie przed sobotą, czy jak?

Pozostało mi do Was dołączyć...

Dobranoc.

Sylcia, matrix juz mi sie przejadł, dobry film, ale ile można... Ciągle to samo puszczają, jeszcze powiedzą, że to mego hit, chyba shit!

Dziewczęta poszły spać , wypoczywacie przed sobotą, czy jak?

Pozostało mi do Was dołączyć...

Dobranoc.

no wiecznie gadka pierwszy raz w telewizji czy wielka premiera czy nowosc ;/ ahh glupie gadki ;/ Ja tez juz sto razy to ogladalam ale misiak lubii ten film wiec albo woz albo przewoz :))

Witam!
Z Olkiem lepiej,wczoraj wieczorem tylko trochę gorączki miał a dzisiaj pomału apetyt mu wraca:tak:.Julu - odpukać zdrowy:huh::huh::huh:.
Mój właśnie wraca do domu i szykują się duuuuuże zakupy,bo kurtki na zimę nie mam a co nieco skapło;-):tak:.
Wybaczcie ale nie nadrobię tych 18 stron:no::sorry:.
A tu chrześniak M
Wrzuta.pl - Maly pyskacz 4 miesięczny
Super filmik no i dobrze ze z Olkiem lepiej dużo zdrówka dla niego:tak:
dobra to jest nasza Nikolka :-D
22tydzien0044916009.jpg
Ale sliczna
zauwazylam ze Sewek ma na posladkach takie czerwone suche miejsca ... - oooo jak siada sie na nocnik i potem ma sie takie odbicia to dokladnie w tym miejscu i teraz nie wiem z czego to jest :eek: cz z tego siadania na nocnik a jest po kazdym jego zalatwieniu myty, czy moze od kakao - bo jest uczulajace :eek:
smaruje mu to alantanem i ma to juz lepsze ale gdybym go nie smarowala to pewnie porobily by sie z tego pekniecia :confused2::oo2:
co sadzicie o tym dziewczyny???
Raczej to uczulenie Martynka takie miała na całym ciele takie czerwone i suche ona sie po tym strasznie drapała nawet byłam z tym u lekarza przepisała nam maśc robioną i zeszło a nie zmieniłaś mu proszku albo mydła:eek:
Weszlam powiedziec tylko dobranoc.

czytalam wierszyk na bb gdzies znalazlam o aniolku w niebie i teraz mi smutno :( Milej nocki
Też go czytałam
Witam!

Dawno mnie tu nie było wybaczcie!:zawstydzona/y: Ale ostatnio jakoś humor nie dopisuje i ogólnie wieczorem jestem tak padnięta że idę spać rowno z dziećmi:sorry: a przez dzień to nie bardzo jest czas bo Krzyś na rano Ania na popołudnie i jakoś z niczym wyrobić się nie mogę:no:

Pozdrawiam i obiecuję częsciej zaglądać:tak:
Oj znam to chociaż ja sie troche poprawiłam no nie dziewczyny:tak::-)
Hej czarownico!

A mój wstał dzis pierwszy do małej-rano i siedział z nią w jej pokoiku, żebym mogła odespać. Później poleciał na zakupy, pomył okna, wysprzatał kuchnię i zrobił obiad, pomógł mi z praniem, przespał się 2 h i bawił się z mała, prawie cały dzień nic nie robiłam.

Ale fajnie, przepraszam, że nie wchodziłam na bb, ale żeby czar nie prysł wolałam trzymac się z dala od kompa, żeby nie bylo, że on haruje a ja tu siedze, hihi.
No to masz w domu prawdziwego skarba nojestem pełan podziwu dla niego :tak::tak:

Ha pierwsza jestem ale to chyba normalne kawusie sobie pije dzieci sie bawią zaraz do sklepu pujde z Martynką tylko Kamilka musze uspic no a teraz zmykam troche posprzątać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello
ja z M wcinamy sniadanko- Pati zaraz jedzie na wycieczke na cały dzien- musiałam mu pełno prowiantu naszykować bo wraca dopiero o 20:-D:-D:-D

No to jestem druga:-)
Leze jeszcze w pizamie pod kolderka i jestem mega spiaca:no:Zimno mam w chacie cos mi sie stalo z piecem i nie moglam go odpalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tzn jak odkrecalam ciepla wode to sie wlaczal ale jak przestawilam tez na grzanie to wogole mi sie kaloryfery nie nagrzewaly:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dzisiaj rano ma facet przyjechac i zobaczyc bo wczoraj wieczorem zadzwonilam.Mam nadzieje ze zdaze sie ubrac do tego czasu i troszke ogarnac:-);-)
Na dworze fatalnie:no::no::no:

No to jestem druga:-)
Leze jeszcze w pizamie pod kolderka i jestem mega spiaca:no:Zimno mam w chacie cos mi sie stalo z piecem i nie moglam go odpalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tzn jak odkrecalam ciepla wode to sie wlaczal ale jak przestawilam tez na grzanie to wogole mi sie kaloryfery nie nagrzewaly:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dzisiaj rano ma facet przyjechac i zobaczyc bo wczoraj wieczorem zadzwonilam.Mam nadzieje ze zdaze sie ubrac do tego czasu i troszke ogarnac:-);-)
Na dworze fatalnie:no::no::no:
ooo nie nie kochana:-D uprzedziłam Cie:-D
ale na podium sie zmieścilaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry