reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra laski ja spadam.milej nocki i milej soboty
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
witam wieczorowa pora
ja wlasnie sie wyleguje z misiakiem
zaliczylam dzis kawke i centrum nic mi sie nie podobalo w sklepach ;/
Aaa na obiadek byla ogorkowa I farbuje sobie wloski bo mam juz masakryczne ;/
teraz po raz 100000000 ogladamy Matrixa
zaliczylam dzis kawke i centrum nic mi sie nie podobalo w sklepach ;/
Aaa na obiadek byla ogorkowa I farbuje sobie wloski bo mam juz masakryczne ;/
teraz po raz 100000000 ogladamy Matrixa
luna665
Mama grudniowa 2007
Sylcia, matrix juz mi sie przejadł, dobry film, ale ile można... Ciągle to samo puszczają, jeszcze powiedzą, że to mego hit, chyba shit!
Dziewczęta poszły spać , wypoczywacie przed sobotą, czy jak?
Pozostało mi do Was dołączyć...
Dobranoc.
Dobranoc.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Sylcia, matrix juz mi sie przejadł, dobry film, ale ile można... Ciągle to samo puszczają, jeszcze powiedzą, że to mego hit, chyba shit!
Dobranoc.
no wiecznie gadka pierwszy raz w telewizji czy wielka premiera czy nowosc ;/ ahh glupie gadki ;/ Ja tez juz sto razy to ogladalam ale misiak lubii ten film wiec albo woz albo przewoz
wiktoria12
Mama i żona :)
Super filmik no i dobrze ze z Olkiem lepiej dużo zdrówka dla niegoWitam!
Z Olkiem lepiej,wczoraj wieczorem tylko trochę gorączki miał a dzisiaj pomału apetyt mu wraca.Julu - odpukać zdrowy
.
Mój właśnie wraca do domu i szykują się duuuuuże zakupy,bo kurtki na zimę nie mam a co nieco skapło;-).
Wybaczcie ale nie nadrobię tych 18 stron.
A tu chrześniak M
Wrzuta.pl - Maly pyskacz 4 miesięczny

Ale slicznadobra to jest nasza Nikolka
![]()
Raczej to uczulenie Martynka takie miała na całym ciele takie czerwone i suche ona sie po tym strasznie drapała nawet byłam z tym u lekarza przepisała nam maśc robioną i zeszło a nie zmieniłaś mu proszku albo mydłazauwazylam ze Sewek ma na posladkach takie czerwone suche miejsca ... - oooo jak siada sie na nocnik i potem ma sie takie odbicia to dokladnie w tym miejscu i teraz nie wiem z czego to jestcz z tego siadania na nocnik a jest po kazdym jego zalatwieniu myty, czy moze od kakao - bo jest uczulajace
smaruje mu to alantanem i ma to juz lepsze ale gdybym go nie smarowala to pewnie porobily by sie z tego pekniecia
co sadzicie o tym dziewczyny???

Też go czytałamWeszlam powiedziec tylko dobranoc.
czytalam wierszyk na bb gdzies znalazlam o aniolku w niebie i teraz mi smutnoMilej nocki
Oj znam to chociaż ja sie troche poprawiłam no nie dziewczynyWitam!
Dawno mnie tu nie było wybaczcie!Ale ostatnio jakoś humor nie dopisuje i ogólnie wieczorem jestem tak padnięta że idę spać rowno z dziećmi
a przez dzień to nie bardzo jest czas bo Krzyś na rano Ania na popołudnie i jakoś z niczym wyrobić się nie mogę
Pozdrawiam i obiecuję częsciej zaglądać![]()

No to masz w domu prawdziwego skarba nojestem pełan podziwu dla niegoHej czarownico!
A mój wstał dzis pierwszy do małej-rano i siedział z nią w jej pokoiku, żebym mogła odespać. Później poleciał na zakupy, pomył okna, wysprzatał kuchnię i zrobił obiad, pomógł mi z praniem, przespał się 2 h i bawił się z mała, prawie cały dzień nic nie robiłam.
Ale fajnie, przepraszam, że nie wchodziłam na bb, ale żeby czar nie prysł wolałam trzymac się z dala od kompa, żeby nie bylo, że on haruje a ja tu siedze, hihi.

Ha pierwsza jestem ale to chyba normalne kawusie sobie pije dzieci sie bawią zaraz do sklepu pujde z Martynką tylko Kamilka musze uspic no a teraz zmykam troche posprzątać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to jestem druga:-)
Leze jeszcze w pizamie pod kolderka i jestem mega spiaca
Zimno mam w chacie cos mi sie stalo z piecem i nie moglam go odpalic

Tzn jak odkrecalam ciepla wode to sie wlaczal ale jak przestawilam tez na grzanie to wogole mi sie kaloryfery nie nagrzewaly

Dzisiaj rano ma facet przyjechac i zobaczyc bo wczoraj wieczorem zadzwonilam.Mam nadzieje ze zdaze sie ubrac do tego czasu i troszke ogarnac:-);-)
Na dworze fatalnie

Leze jeszcze w pizamie pod kolderka i jestem mega spiaca

Na dworze fatalnie

medeuska
październikowa mama'09
ooo nie nie kochanaNo to jestem druga:-)
Leze jeszcze w pizamie pod kolderka i jestem mega spiacaZimno mam w chacie cos mi sie stalo z piecem i nie moglam go odpalic
Tzn jak odkrecalam ciepla wode to sie wlaczal ale jak przestawilam tez na grzanie to wogole mi sie kaloryfery nie nagrzewaly
Dzisiaj rano ma facet przyjechac i zobaczyc bo wczoraj wieczorem zadzwonilam.Mam nadzieje ze zdaze sie ubrac do tego czasu i troszke ogarnac:-);-)
Na dworze fatalnie![]()

ale na podium sie zmieścilaś

reklama
Wiem,wiem Kochanaooo nie nie kochanauprzedziłam Cie
ale na podium sie zmieścilaś![]()

Zauwazylam juz po fakcie

Podziel się: